Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Süper Ligi 2006/2007 Sezonunun Ardından!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bİzim açımızdan değerlendirmeye gerek yok zaten herşey ortada. Bunun dışında genel olarak bakarsak;
    Sivasspor'u başarılı buluyorum, Petkoviç'i yollamaya ne gerek vardı diyorum hala.
    Denizlispor'lu Kratochvil'i Türkiye'ye gelmiş en istikrarlı ve takımına yararlı yabancılar listesinde ilk 3 'e yazarım. Özellikle son haftalarda takımına çok kritik puanlar kazandırdı libero olmasına rağmen attığı gollerle. Denizlispor'un ligde kalmasını isterim.
    Kayserispor 2 sezondur ilk 5 de yer almasıyla istikrarlı ve başarılı bir takım imajı çiziyor. Ama daha fazlası olamazlar eğer Topuz ve Ünal'ı satarlarsa.
    Bursaspor bizi,Fb'yi ve Bjk'yi yenme başarısı gösterdi, ateşli taraftarıyla da herkes için zorlu bir deplasman olma geleneğini sürdürdü.
    Rizespor Saffet Susiç'le devam etseydi bugün düştüğü durumda olmazdı, rahat ilk 10 da bitirirdi. Sözleşmesinde Bjk'den teklif gelirse giderim diyen ve kendilerini yarı yolda bırakıp giden bir teknik adamı tekrar takımın başına getirmelerine insanın 'başka teknik adam mı kalmadı?' diye sorası geliyor doğrusu.
    Fb, Bjk'yi İnönü'de, Gs'yi Samiyen'de, bizi Trabzon'da yenerek en azından bu sene şampiyonluğu bir nebze hak etmiş görüntü çizdi.
    Bjk'de Tigana'nın yerine başka bir hoca olsaydı şampiyon olabilirlerdi. Özellikle saçma ofsayt taktikleriyle bir çok maç verdi Tigana.
    Gs yönetimine ve kadrosuna göre başarılı bile oldu bence.
    Ankaragücü-Konya-Ankaraspor-Gençler vaziyeti idare ettiler.
    Sakarya-Erciyes-Antep bence küme düşmesi gereken takımlar. Ama bakalım ne olur son maçlarda.
    Vestel Manisa ise erken öttü, sonuçta belki düşecek.
    Yine de sanırım büyüklerin en fazla puan kaybı yaşadığı bir sezondu bu sezon. Bizim açımızdan olmasa da genelde zevkliydi diyebiliriz.
    #7 King of Kings

Yorum

Karabasan!

Yorum

evet bu yılın sevinebilecek yanı yok ama .tek tesellimiz...ikinci yarının lideri oluşumuz..ve tabiki umut bulut...helal olsun be 10 numaranın hakkını verdi
        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

Bu senenin tek bir kazancı var. O da Umut Bulut. Büyük futbolcu olacak inşallah Fatih onun yaşındayken daha Altay'da top oynuyordu. Düşünün artık..
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

seneyae umut gol krali olucak
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

en gıcık kaptığım, çok kişiyi üzdüğüm lafı duydum bu sezon:
              " abi şimdi yenip 3 puan alırsanız 10.mu oluyosunuz"
              bu laf eritti beni bu sezon be...
              kahrol ziya...
              .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

Bu sezon şampiyonluğa da oynadık uefaya da inter totoya da kümeyede.Çok değişik ve eziyetli bir sezondu.Rezilliklerde yaşadık güzel galibiyetlerde aldık.

Yorum

keşke fatih tekke yi satmasaydık marcelinho da hiç gelmeseydi.bu seneki en yararlı transferimiz umut oldu galiba.tolga nın son maçlardaki performansıda güzel.
                  ve iki bjk maçıda unutamayacağım güzellikte maçlardı.
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

ikinci yarının şampiyonu olduk. nasıl olduysak artık ben de anlamadım

Yorum

bu kafalarla bizler daha çok böle sezonlar geçiririz

Yorum

yine kayıp bir sezon oldu
                        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Bu sezon, bazı şeyleri açık olarak ortaya koydu. Mesela şampiyon olda nasıl olursan ol. çirkeflik, ağlamak.....sonunda haklı sensin şampiyonsun ya. sezon içinde yaptığın o kadar iğrençliğe rağmen, her şey bir anda unutulup, masa başında alınan şampiyonluklara bir yenisini daha ekleyip, haklı (!!!) bir şampiyonluk almış olursun....

Bizim bu tarafta ise hava gene kapalı...Sokaktan 11 adam toplayıp o formayı giydirsen bu ligte en kötü 4. olursun. O da oldu zaten..
                          Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)

Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...

Yorum

berbat bir sezon
                            gerçi bizim hiçbir sezonumuz iyi değil ki
                            Fanki tonki zonki...

Yorum

Ilk defa böle iskence bir sene gecirdigimi hic hatirlamiyorum, o Baskanlik koltugunda oturan ve onun yardimcilarin yüzünden sigaraya baslamis oldum.
                              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

Herbişeyin ilkini yaşadığımız berbat bir 06/07 sezonuydu o kadar ...
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim