Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dk. 85... OH BE!... Öyle mi avea?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biraz da suç Oh Be yi Ahhhhh dur yapma acı bize yapamayanlarda...
    elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
    TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
    legends never die ...

Yorum

• Galatasaray yönetimi (bence bizim yönetimimizden sonra en kötü yönetimlerden biridir ligde) yumrugunu Galatasaray'in adinin veya logosunun dahi gecmedigi (sadece sari kirmizi renkler) bir reklamdan dolayi masaya vuruyor. Ben reklami seyrettim 3 genc sari kirmizi formayla maca gidiyor GS diye birsey gecmiyor sirf renkler. Avea bizi acik acik kücük düsürüyor. Alpet gibi kapali bir sekildede degil. Bos bos konusup her olaya yorum yapan yöneticilerimiz neden tepkisini koyamiyor
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ligtv sapıtıyor Trabzonspor taraftarının haklarını yiyor ama bizim değerli yöneticilerimiz kendi iç çatışmalarının derdinde. AVEA ana sponsorumuz, gol yedik mi oley diyor, UEFA yolunda tökezleniyoruz oh be diyor ama bizim yönetim ve başkandan bir tek çıt yok. Neden? Niye arkadaş? Nu nasıl iştir ya bu yönetim kimi temsil ediyor? Bizleri mi? Kimi?
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Şeftali kurdu (Üreten Tarftarımızı Selamlarım) Boyanmış Eşşek Satıcıları gibi bir çok Anadolu Takımı bizi kıskanmaktan çatlarlar.

İstanbul eziklerinin mütareke basını hep iyi bir TS istedikılerini söylerler aslında istedikleri Tazılarına Tavşandır.Ne olursa olsun yarışı tazının birisi kazanacaktır. Biz Avrupada Tur atladığımızda elenen eziğin manşeti yapılır.

TFF de bizim oyumuzu alamayan Yönetim bize kök söktürür olmayan penaltılar verilir, olmayacak kartlar çıkar, bizim oyumuzu alan TFF Yönetimi yine üç eziklere çalışır. Bize Kurşun sıkan Tetikçi Hakemlere düdük çaldırır.

Bunlar Üç çepheden bizi kuşatmışlardır.BU da yetmezmiş gibi Şimdi Sponsorumuzda bizi arkadan vuruyor.

Yani dört yan düşmen biride Bürütüs.Yine efsane yazmak gerekecek. Tıpkı Şenol Ali kemal Turgay necati Hüseyin Cemil gibi yürekli adamların alın teriyle yazdıkları efsaneden bir daha yazılmsı gerekecek.

Tabi Geri Gelmesi beklenen Efsanenenin dönüşü için Analizde Çözüm de Soner BOZ dan Biz Büyük takım olduk ama Büyük kulüp olmadık.Çözüm; Büyük kulüp olabilme adımlarını atabilmekte.Bu yolda atılabilercek küçük ama önemli adımlardan bir kaçının Örneklerini Tunga Arkadaşımız verdi.

Bizim Yönetim ne diyor Stad yapacağım .Yapılmasın demiyorum Büyük Kulüplere Büyük Stad yakışır.Ama yanlış Şurada Her büyük Stadı olan Büyük kulüp olamaz.O zaman öncelik büyük kulüp olabilme adımlarını hızla atmakta.

Ancak zurnanın zırt dediği yer işte burada çıkıyor karşımıza. Büyük işleri Büyük adamlar yapabilirler.

Ve Tarih kimin büyük kimin büyük olmadığını yazacaktır.Biz ne desek boş.
          En son smertkan tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 19:31.
          Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• FeBE nin stadının önünden geçtim bugün Avea nın kocaman panosu ''sadece 100.yılda değil devamlı yanınızdayız'' gibisinden bir şey yazıyordu rengide sarı ve öteki.yuh diyorum başka bir şey diyemiyorum.Biri buna dur desin

Yorum

• adi yalakalar.......

Yorum

• vodafone

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gün geçmiyor ki protesto edecek bir halt çıkmasın. Gece gece tepemi attıran bir işgüzarlık, yalakalık, sululuk daha!

Başrolde bu sefer avea! Hani şu ana sponsorumuz olan..!

FenELbahçe'nin resmi sitesine girdiğinizde şununla karşılaşıyorsunuz:

Bu resim, adı geçen kulübün sitesindeki banner'dan GIF dosyası şekline dönüştürülmüştür. Dileyen buraya TIKLAYARAK ulaşabilir.

Ne diyor?

Dakika 42 TÜH BE!
                Dakika 85 OH BE!

Bu düdükler fenEL'in sponsoru da 2. ve 42. dakikalarda gol attığında "TÜH", 85. dakikada yediğinde "OH BE" dediğiniz takımın ana sponsoru kim peki?

Avea......

YUH BE! YUH ki ne YUHH!

Ey sessiz, soluksuz ve her zeminde hakkımızı çıtır çıtır yediren Trabzonspor'u yönetmekle mükellef vatandaşlar!

Buna da mı sesiniz çıkmayacak?
                ben ilk cıktığında da dedim fakat ceza aldığım için fazla hakkında konuşamadım, şimdi de gs hamle yapmış, trabzonspor VODAFONE LA anlaşsın diye

Yorum

• yaa adamlar napacak yapmayın arkadaşlar p.r çalışması işte reklamlarını yapıyolar yani bu kadar basit düşünmeye gerek yok sende şampiyon ol sanada yapsınlar biizm kadar onların da sponsoru eğer çok alındıysan iptal edersin anlaşmayı olur biter yani para gelen musluğu kapatırsın küçük kulüp olmaya giderek amatörleşmeye devam edersin
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben ilk cıktığında da dedim fakat ceza aldığım için fazla hakkında konuşamadım, şimdi de gs hamle yapmış, trabzonspor VODAFONE LA anlaşsın diye

Anlaşsınlar abi.
                    İyi bir paraya göğüs reklamımızı da onlara verelim.
                    Resmi sponsorumuz da olsun.
                    Ben de ondan sonra Türkcell'imi atıp da bugüne kadar hiç kullanmadığım Vodafone'a geçmezsem en adi fenerliyim.
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• iyi de GAY-se niye hamle yapıyor ki Trabzonspor Vodafone ile anlaşsın diye?
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• bu sadece avea da böle değilki arkadaslar lig tv spikeri bile bunu açık ve net olarak anlatımlarıyla öne sürüyor...

ama hepsi birer............
                        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iyi de GAY-se niye hamle yapıyor ki Trabzonspor Vodafone ile anlaşsın diye?
                          asıl sorulması gereken bizimkiler niye sessiz kalıyor bu duruma.

Yorum

• başkan divan kuruluna katılmıyor, lig tv nin yayınlamadığı bir maçta ve Trabzonda olmasına rağmen stada gitmiyor biz hala burda niye sesini çıkartmıyor diyoruz. BAŞKAN PISIRIKTIR. Trabzonspor tarihindeki en kötü başkandır. cem papilayı savunan adamdan bahsediyoruz.

Yorum

• Bizde başkan yoqki TRABZONSPOR'un haklarını kouyabilecek..Senin sponsarunun yaptuğuı densizliğe bak ama nerde bizde öle bi başkan!!!

Yorum

• Fortise bakin yeni geldiginde, reklamlari en ust duzeye cikartti bu piyasa da taninmak icin... Vodafone da yeni degil mi? Yeni.... yani onlar formamizin onune guzel bir reklam yerlestirirlerseler guzel bi parayla cok daha iyi olur ne bu 4 buyuk takimin ayni sponsoru var...
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X