Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dk. 85... OH BE!... Öyle mi avea?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

tunga kardeş reklamı yorumlamak lazım biraz. aveo o reklamda taraftarın sesi olmuş. tutupta AVEA sevinmiyor atılan gollere. sonu 1967 ile biten hatlar vardı bi ara AVEA da.. nasılki orada trabzonspor için ve diğer kulüpler için ayrı ayrı sloganlar yapıldı buda onun gibi bişey. Bu reklam bi anda oluşmadı. Bu reklam kim bilir nezamandan beri planlanmıştı. kim şampiyon olursa onun için bu yapılacaktı. Biraz duygusal değil de iş hayatında olabilecek mantıklı şeylerle düşünelim.
    VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

Edit + 1967
      En son Lapina tarafından düzenlendi; 20.05.2007, 01:42.

Yorum

Trabzonspor'un ana sayfasında gözüken sponsorların başında gelen Avea ana sponsoru olduğu takımın yenilmesini rekalm kapmanyasında Oh Be Oley Be şeklinde gayrı ciddi ifadelerle dalga geçercesine kutluyorsa bunda bir problem vardır. Ama esas problem taahhüt edilen maçının yayınlatılmaması ve benzeri bir çok olayda sus pus oturan gayrı ciddi yönetimdir.
        Koyverdun gittun bizi...
        Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
        Republic of Of
        [COLOR="DarkRed"]

Yorum

Ucu öyle veya böyle Trabzonspor'a dokunan, bize karşı bilinçli veya bilinçsiz yapılan her hareketin karşısındayız. Bence de içimize sindirmemiz normal olamaz.. Şampiyon olsak bize aynı şeyi yapmayacakları açıktır. Ayrıca pacos_bill'in dediği gibi bannerda kullanılan tabirler değişik olabilirdi.. Sponsoru olduğun başka bir takım gol atınca tüh be! bilmem ne vs, başka bir şey olamaz mıydı yani
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1- Trabzonspor gol yediğinde ana sponsorum "OH BE!" diyorsa burada problem vardır.

2- Trabzonspor gol attığında ve ana sponsorum "TÜH BE!" diyorsa burada problem vardır.

3- Şampiyonluk kutlamak için ana sponsorum benim üstüme basmayı marifet görüyorsa, ya da en azından bir sakınca görmüyorsa, burada problem vardır.

4- Bunu Trabzonspor Yönetimi içine sindiriyorsa, burada problem vardır.

5- Bunu Trabzonspor Taraftarı içine sindiriyorsa, burada problem vardır.

Haftaya avea bir de gs - fb maçıyla ilgili bir banner yapsın, ben de kendilerinden özür dileyeceğim. Sıkar biraz.
            abi senin fikirlerine saygı duyarım,benim fikrim burada konu ts değildir yanı o macta her hangibir takım olabilirdi,fb nin şmp olduğu maca denk geldiğinden dolayı öle yapmak zorunda kaldılar
            reklamdaki oh be tüh be sesi fb li taraftarın o anlardaki haykırışı sitemini ele almışbir
            bence birazda çuvaldızı kendimize batıralım.....
            ve şu anda ts nin en büyük destekçiside avea dır avea sayesinde reklamlarımız oluyor,şu anda göğüs reklamı ts,gs ve fb dedir ,bence avea trabzonspora bütün değerlerini veri,yor bunda özel hat olsun reklam olsun hertürlü tanıtım ve destek mevcut
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

aynı reklamı gs-fb-bjk nin birbirine olan maçlarında kullansınlar da alınlarından öpeyim...
              ucundan bucağından ezmeye başladılarsa yarın tepemize çökerler ..
              hergün bi yenisi ekleniyor.

Yorum

biraz düşünün

iyi hoş da fenel aleyhine bi durum olduğunda tüm yöneticileri nasıl da yırtınıyot farkında değil isiniz. ama bizim yenen haklarımız karşısında yırtınan bir yönetimimiz var mı sorarım size.adam utanmasa klübü satıp parasıyla istanbul bbspora başkan adayı olacak.adam istanbul mezarcısı hala anlaşılmadı. ama biraz sabır. en çok altı ay sonra seni o istanbul mezarına gömeceğiz albayrak, ebediyen.
                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                my name is onur....
                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Sponsorluk anlaşmaları imzalamış, iş hayatına "danışmanlık" yapan birine kardeş diye hitap edip de iş dersi vermek biraz abes oluyor.

Anlaşılması için iki şeye bir daha vurgu yapıyorum:

1- Avea herhangi bir firma değil, BENİM ANA SPONSORUM!

2- Sıkıysa bir de gs - fb maçı için bir reklam yapsınlar....!

Başka birşey demiyorum. Demek ki "çok farklı" gözlerle bakıyoruz Trabzonspor'a.
                  Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tunga kardeş reklamı yorumlamak lazım biraz. aveo o reklamda taraftarın sesi olmuş. tutupta AVEA sevinmiyor atılan gollere. sonu 1967 ile biten hatlar vardı bi ara AVEA da.. nasılki orada trabzonspor için ve diğer kulüpler için ayrı ayrı sloganlar yapıldı buda onun gibi bişey. Bu reklam bi anda oluşmadı. Bu reklam kim bilir nezamandan beri planlanmıştı. kim şampiyon olursa onun için bu yapılacaktı. Biraz duygusal değil de iş hayatında olabilecek mantıklı şeylerle düşünelim.
                    gece gece kopardın beni yawgöbeğini senmi kestin.

para nerdeyse oraya çalışır bunlar.alıştık artık bunlara.biz ağzmızla kuş tutsak yinede bunlar sallamaz bizi.İstanbuyl medyasıının izinden gidiyo bunlarda.
                    Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aynı reklamı gs-fb-bjk nin birbirine olan maçlarında kullansınlar da alınlarından öpeyim...
                      yaparlardı emin ol... hiçbir reklam bir haftada oluşmaz. önceden ayyarlanmıştı bu iş. hangi maça denk gelirse o maça konulacaktı.. bize denk geldi..
                      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

Trabzonspor'a yapılan irili ufaklı taarruzların değişik bir versiyonunu görüyoruz..

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynen katılıyorum. Avea'nın davranışını mazur gören arkadaşlara soruyorum. Şampiyonluk Gs maçına kalsaydı, bu maçtan sonra benzer bir reklam kampanyası yürütebilir miydi Avea?
                          Koyverdun gittun bizi...
                          Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                          Republic of Of
                          [COLOR="DarkRed"]

Yorum

İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yaparlardı emin ol... hiçbir reklam bir haftada oluşmaz. önceden ayyarlanmıştı bu iş. hangi maça denk gelirse o maça konulacaktı.. bize denk geldi..
                            son kupa maçında bjk için fenere karşı yapıldımı.Sadece merak ettim.
                            Özkan SÜMER

Yorum

Ben yorumlarımı editliyorum.Trabzonspor için kafa yorulacak çok daha başka şeyler var.Mesela hala iş bilmez yönetim başımızda , hoca keza..

Yorum

Valla abi onları yorumlamaktan iflahımız söküldü

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X