Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hangi Sistemde oynamalıyız? Taktik ve Oyuncu seçimleri hakkında...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bir birine çok kopuk bir düzende oynuyoruz.

Topu alan oyuncu pas verecek adam ararken dürbün ile bakması lazım.

Yorum

Sosa 8 oynamalı, yanına da iki tane mücadele eden, koşan, diri orta saha lazım. Onazi ve Yusuf çok iyi oluyordu. Onazi top kesme konusunda çok yetenekli, Yusuf da çok mücadeleci. Parmak ve Mikel'i ben futbolcu olarak görmüyorum. Özellikle Parmak'ın Hasan Üçüncü'den hiçbir farkı yok. Mikel iyiye gidiyor diyorlar ama ben maçlarda bir değişiklik fark edemedim. Bu adam bir sakatlık filan da geçirmedi, yaşı da anormal değil. Zamanında dev bir isimken nasıl bu kadar kötüleşmiş anlamakta güçlük çekiyorum. Acaba Ünal Hoca yanlış mı oynatıyor? Bu kadar kötü olmaması lazım. Önce bu adamla problem ne diye bir konuşulması lazım.

Yorum

isterse dünya çapında oyuncu olsun oyunu iki yönlü oynamıyorsa takımımda işi olmazdı benim.

artık bekler bile gol atıyor hücumda daha fazla varlar. stoperler orta sahaya yaklaşıyor tekniği iyi geriden oyun kuruyorlar. mesela nzonzi gs'ye neden gönderildi tek yönlü oyuncu... artık avrupa'da futbol full kadro iki yönlüye dönüyor.

bizde sosa-obi tek yönlü oyuncular mesela çoğu kişi sosa'yı forvet arkası diyordu ama iki maçtır gördük ileriye dönük oynatılınca nasıl kaybolduğunu obi'ye verdik o rolü, sosa'nın artısınıda yok ettik. doğan desen oda tek yönlü bi a.parmak var iki yönlü oynayan.

neyse bizim artık üçlü defansa geçmemiz lazım. bekler buna çok uygun stoperler biraz sorun olabilir çok fazla geride kalıyorlar onuda hoca çözsün.

---------------- uğurcan -----------------

---------hüseyin - hosseini - campi ------

pereira ---------------------------- novak

-------------sosa - a.parmak ------------

-------avdijaj -------------nwakaeme-----

----------------- sorloth -----------------

sakatlar düzelince gerekli rotasyon yapılır ama benim oyun planım bu olurdu.

zayıf kalan orta sahamıza pereira ve novak gibi iki hareketli ismi yaklaştırmış oluruz tabi üçlü defansta stoperler hızlı olmalı yoksa arkaya atılan toplarda çok gol yeriz campi ve hosseini sorun olur burada ama ivanildo var campi yerine. birini çakılı oynatıp diğer ikisini biraz ileri atabiliriz. oyunu biraz daha dar alana çekebiliriz iki forvet arkası hem orta sahaya daha yakın olur hemde kanatlara açabilir oyunu.

seneyede bi çok isimle vedalaşırdım
        En son Mustafa YILMAZ tarafından düzenlendi; 25.09.2019, 13:59.
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
        Yükleniyor...
        X