Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig'de Son Hafta İnce Hesaplar, Federasyon Önlem Al!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onlar Kayserili öyle bir katakulleye getirirler ki isi ne sen anlarsin ne ben
    Amma gözünde büyütmüşsün pastırma kafalilari..
    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunun yolu da Jimnastik Kulübünün ligi 2. olarak bitirmesinden geçiyor.
      Erciyesin UEFA kupasi katilimi garanti degilmiydi?
      Besiktas 3.de olsa , Erciyes KUpa 2.olarak gitmiyormu??

Yorum

İlk olarak Hattrick tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Erciyesin UEFA kupasi katilimi garanti degilmiydi?
        Besiktas 3.de olsa , Erciyes KUpa 2.olarak gitmiyormu??
        Hayır, garanti değil. Erciyes'in kupa finalisti olarak UEFA'ya gidebilmesi için BJK'nın ligi 2. bitirip ŞL'ye gitmesi lazım. Aksi halde BJK ve lig dördüncüsü UEFA'ya gidecek.
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

İlk olarak smertkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1.F.Bahçe 32 64
          2.Beşiktaş 32 58
          3.G.Saray 32 56
          4.Trabzonspor 32 49
          5.Kayserispor 32 48

Bu puan durumuna göre

1.Bizim iki kalan maçımızıda (Bursa, Ankara) almamız gerekiyor
          2. Bu hafta gs fb yi yenerse ve bjk ankaraspora yenilirse biz UEFA biletinin bir ucunu yakalarız.CL yakalyan gs son bursa maçınıda alırsa biz maçımızı alıp işimizi bitiririz.

Son Haftayı düşünmeden önce bu hafta çok önemli tabi biz bursayı yenebilirsek.

Bence iş bu hafta çıkar ortaya bjk ankaraspora yenilmezse ve gs de fb yi yenemezse zaten son haftaya iş kalmaz. BJK ligi ikinci bitirir.
          Şöyle müdahele edeyim;
          1-) bence bu hafta Denizli Kayseriyi hacımat edeceği için biz Bursayı yensek kafi geliyor 4. olmak için hatta Kayseri berabere bile kalsa Ankaraspor beraberliği bile 4. yapar bizi.Yani iki maçı kazanmamıza gerek yok rahat olalım..
          2-) bejeke berabere bile kalsa gayse onları geçiyor çünkü ikili averajda avantajlılar.

Yorum

İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selçuk, bu iş (yani hülle)nasıl olacak anlamadım ben ?
            1-) (Kuvvetle muhtemel olan) 3 sezon önce yaptıkları gibi ( 2.ligde Erciyes şampiyon olup Kayseri 9.bitirince isim değiştirip Erciyesspor ismini Kayserispor yaptı ve 1.ligde yeraldı) isim değiştirerek Erciyesspor 1.ligde kalan kayserispoor olur Kayserispor da küme düşen Erciyes yani aslında ilk hallerine dönerler
            2-) Bu kadar dönmeyelim, sonra ismimiz dönmeye çıkar deyip, federasyona başvuruda bulunarak 2.lige düşerek kadrosunda yaşayacağı zaafiyeti dem vuran ve ülkemizi daha iyi temsil edeceğini belirterek hakkını aynı şehrin takımı ve kankaları kayserispora devredebilirler.Böyle bir şeyin eğer mevzuatta tersi yazmıyorsa kabulü gayet kolay olur ve kamuoyu da tepki gösteremez.

Yorum

Bence, bu isim değiştirme işi bu sefer olmaz, o zaman KAyseri UEFA'ya gitme hakkı kazanır ama seneye de 2. Lig A'da oynar, bunu istemezler

2. konuya gelirsek. Mevzuatta böyle birşeyin olabileceğini sanmıyorum. Erciyes, ülkenin temsili için başka bir takımın katılımını istese bile bu hakkı istediği takıma veremez. Başka bir katılsın derse, lig sıralamasındaki 4. takım olur bu, aksi bence mümkün değil.
              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence, bu isim değiştirme işi bu sefer olmaz, o zaman KAyseri UEFA'ya gitme hakkı kazanır ama seneye de 2. Lig A'da oynar, bunu istemezler

2. konuya gelirsek. Mevzuatta böyle birşeyin olabileceğini sanmıyorum. Erciyes, ülkenin temsili için başka bir takımın katılımını istese bile bu hakkı istediği takıma veremez. Başka bir katılsın derse, lig sıralamasındaki 4. takım olur bu, aksi bence mümkün değil.
                Metehan ben aradım statülerde ve talimatlarda 2.maddenin anti tezini bulamadım. UEFA'ya TFF istediği listeyi gönderebilir. Ancak listedeki takımların bir itirazı olursa federasyon duman olur. Yani bu iş gayet mümkün...

Yorum

Metehan ben aradım statülerde ve talimatlarda 2.maddenin anti tezini bulamadım. UEFA'ya TFF istediği listeyi gönderebilir. Ancak listedeki takımların bir itirazı olursa federasyon duman olur. Yani bu iş gayet mümkün...
                  Evet , bence de UEFA'ya federasyon istediği listeyi gönderebilir, bu ülke federasyonunun inisiyatifinde. Ama federasyon da bunu kafasına göre yapamaz, demek istediğim bu. Bir kriter olmalı, "Ben katılmıyorum, yerime şehrimizin diğer takımı katılsın" demek olmaz. Ha Kayseri ligi 4. bitirirse o zaman olabilir, ona da bir itirazımız olmaz.

Yorum

1-) (Kuvvetle muhtemel olan) 3 sezon önce yaptıkları gibi ( 2.ligde Erciyes şampiyon olup Kayseri 9.bitirince isim değiştirip Erciyesspor ismini Kayserispor yaptı ve 1.ligde yeraldı) isim değiştirerek Erciyesspor 1.ligde kalan kayserispoor olur Kayserispor da küme düşen Erciyes yani aslında ilk hallerine dönerler
                    2-) Bu kadar dönmeyelim, sonra ismimiz dönmeye çıkar deyip, federasyona başvuruda bulunarak 2.lige düşerek kadrosunda yaşayacağı zaafiyeti dem vuran ve ülkemizi daha iyi temsil edeceğini belirterek hakkını aynı şehrin takımı ve kankaları kayserispora devredebilirler.Böyle bir şeyin eğer mevzuatta tersi yazmıyorsa kabulü gayet kolay olur ve kamuoyu da tepki gösteremez.
                    Onlarin kelleleri dönmekten baska bir seye calismiyor zahir.
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

ya valla arkadaşlar ben ligi bitirmiştim kafamda ama
                      allak bullak ettiniz
                      nereden buldunuz çıkardınız bu teorileri canım
                      tekrardan heyacanlandırdınız beni
                      tekrar lige döndüm
                      hay bakmaz olaydım şu foruma
                      sıkıntı stres basacak deyinsene yine
                      "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                      O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

Şukadar ince hesaplar dolaşırken ortalarda maçımız naklen verilmiyor heyhat bu ne kepazelik ya hangi akla hizmet yayınlanmaz nasıl bir bahanenin altına sığınılabilirki olmaz böyle birşey hiçbir bahane yapılan adiliğin özrü olamaz
                        KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                        Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

1-ezikbahçe
                          2-gayse
                          3-eziktaş
                          4-TRABZONSPOR
                          Lig böyle biter ve bizde UEFA'ya

Yorum

Dün stichus Erciyes'in Uefa'dan çekileceğini, yerine otomatikmen bizim gideceğimizi fısıldıyordu transfer konusunda
                            Eğer böyle birşey olursa selçukabi ve alışageldiğimiz tutmayan komplo teorileri diye bir başlıl açılabilir serbestte
                            selçukabi; işin garip tarafı ne zaman böyle bir teori ortaya atsan hep tam tersi ve bizim menfaatimize sonuçlanıyor yahu
                            #7 King of Kings

Yorum

Yahu Cenk çaktırma işte işi ayarlıyoruz TFF nezdinde derin adamız anla işte

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X