Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2019 - 2020 l Sezon Öncesi Hazırlık Maçları ve Kampı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Verona maçını tam izleyememiştim, az önce tekrar seyrettim. Oyuncuların hepsi gayet istekli ve hırslı. Gereksiz adam yok gibi bir şey. Hocanın işi zor, kimi elese yazık olacak. Verona maçında Andjusic, Advijaj'dan daha iyi oynamış bence. Fena çocuk değil, hemen vazgeçilmemeli. Doğan, Serkan, Behlül, Kerem, Yusuf Sarı takımda kalır. Murat Cem çok kötü bir görüntü veriyor, şu an görünen en zayıf halka o.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Dün itibariyle hazırlık maçları serisinin sonuna geldik. Genel bir değerlendirme yapmak şart oldu.
      Kaleden başlayalım. Bu sene beklendiği gibi kaleyi Uğurcan'dan almak imkansız! Erce yedek olarak rotasyonda oynar.
      Beklerde Pereira ve Novak bildiğimiz gibiler. Sorun yok. Ama sol bek yedeğimiz yok. Mecburen Kamil'i de orada deniyoruz.
      Stoperde Hüseyin ve Hoseini yine birlikte oynayacak gibi duruyor. Campi, antreman eksiğini giderir ve form tutarsa iş değişir!
      Esasında bu takımın Durica ve Song gibi lider bir stopere ihtiyacı var. Ben olsam kesinlikle iyi bir stoper transfer ederdim.

Orta saha en rahat olduğumuz mevki! Sosa, Parmak, Yusuf, Ömür gibi as oyuncular var. Daha Mikel ve Onazi de gelecek.
      Ayrıca yeni transferlerden Doğan'ın da oldukça iyi durumda olduğunu gördüm. Rotasyonda takıma faydalı olacaktır.
      Kanatlarda Nwakaeme ve Ömür ile birlikte bıraktığımız yerden devam ederiz. Bu isimlere Y.Sarı'yı ekleyeceğiz gibi görünüyor.
      Şu kanatları yedekleyen en güçlü isim Y. Sarı! Donis klas adam ama antreman eksiği bariz ortada! Form tutması zaman alacaktır.
      Nemanja'yı çok izleyemedik. Ama izlediğim kadarki kısma yorum yapmak gerekirse, oyuncuyu kiraya vermek mantıklı olabilir.

Forvet hattı ise tam bir fecaat! Rodellega'yı gönderip yerine hala oyuncu almadık. Ekuban da Milli Takım nedeniyle geç döndü.
      Bu olumsuzluklar nedeniyle genç Muhammet ve Koray'ı denemek zorunda kaldık. Maalesef çocuklar bu seviyeye hazır değil.
      Salih Kavrazlı'yı görmeyi çok istiyordum ama lisans problemi nedeniyle bu oyuncuyu da izleyemedik. Keşke görebilseydik...
      Her neyse, şu an en acil şekilde forvet transferini bitirmemiz lazım. Ekuban, hiç hazır değil. Bu haliyle UEFA'da sıkıntı yaşarız.
      Forvet konusunda yönetime serzenişte bulunmamak elde değil. Fazlasıyla geç kaldılar. Umarım UEFA'dan elenmeyiz!

Son olarak alt yapımızdan gelen ve transfer edilen gençler hakkında konuşmak istiyorum.
      Stoperde Atakan Gündüz'ü göremedik. Sebebi nedir, bilemiyorum. Ahmet Baha fizik olarak iyi görünüyor ama zamanı var.
      Abdürrahim maalesef yeterli bir sol bek değil. Beğenmiyordum, yine beğenemedim. Ama ilginçtir, bir şekilde Milli oluyor.
      Sol bek ve sağ açık olarak denenen Ahmet Eren, mental olarak Trabzonspor seviyesi için uygun değil. Yetersiz bir oyuncu!
      Sefer Asan, çok beğendim. Çocuk yetenekli belli oluyor. İşlenirse bir şeyler olabilecek potansiyeli var. Çalışmaya devam.
      Doğan, kampın en göze batan genci diyebiliriz. Henüz 22 yaşında ama yaşının çok üzerinde bir olgunluğu var. Beğendim.
      Murat Cem, beğendiğim bir isim fakat kampta ve maçlarda silik göründü. Beklentilerimin çok altında kalıyor. Patlama yapmalı.
      Cafer, gitti geri geldi. Bırakılmaması ve işlenmesi gereken bir yetenek. Fiziğini geliştirir ve tempo yakarlarsa forma bulur.
      Ahmet Canbaz, tekniği var fakat kampta kendini pek gösteremedi. Uyum problemi yaşıyor olabilir ama bu hali kötü!
      Behlül Aydın, çok beğendim. Gümbür gümbür geliyorum diyor. Allah nazardan saklasın. İnş. kupa maçlarında forma bulur.
      Kerem Baykuş, çok beğendim. O da gümbür gümbür geliyor. Yetenekli çocuk! İnş. kupa maçlarında forma bulur.
      Donis, antremansız olduğu apaçık ortada. Kaliteli bir isim ama form tutması zaman alacak. Bencil oynamaması lazım!
      Nemanja, kendisini fazla izleme fırsatı bulamadık. Ama izlediğim kadarıyla pek ışık vermedi. Kiralık verilebilir.
      Yusuf Sarı, kampta kendisini en fazla gösteren isimlerden oldu. İlk 11'i zorlayacaktır. Yedekten oyuna girebilir.
      Koray, fiziği muazzam! Fakat öğrenmesi gereken çok şey var. İyi hazırlanırsa gelecek yıllarda yararlanılabilir.
      Muhammet Akpınar, iyi referansları vardı. Yetenekli ve fiziği muazzam! Koştu mücadele etti ama zamanı var.
      En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 10:13.

Yorum

• [MENTION=17015]Mehmet BAŞ[/MENTION]
        Hocam Sefer Asan değil de Serkan Asan olmasın Sefer bizim atma türkücü
        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
        (Dozer) Cemil Usta
        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Verona maçını tam izleyememiştim, az önce tekrar seyrettim. Oyuncuların hepsi gayet istekli ve hırslı. Gereksiz adam yok gibi bir şey. Hocanın işi zor, kimi elese yazık olacak. Verona maçında Andjusic, Advijaj'dan daha iyi oynamış bence. Fena çocuk değil, hemen vazgeçilmemeli. Doğan, Serkan, Behlül, Kerem, Yusuf Sarı takımda kalır. Murat Cem çok kötü bir görüntü veriyor, şu an görünen en zayıf halka o.
          Murat cem konusunda katiliyorum. gecen sene yokluktan yani alternatifsizlikten ilk 20 de yer buldu kendine. fakat Hoffenheim ve Parma maclarinda canli izledigim kadariyla su ana Kadar genclerin en siliklerinden. hic bir varlik gösteremedi maclarda. öyle cok asiri istekli de gözükmedi.

hazirlik maclarinda genclerden sirasiyla en cok göze batanlar:

1. Yusuf Sari
          2. Dogan Erdogan
          2. Cafer Tosun
          3. Avdijaj
          4. Ahmet Eren
          5. Behlül Aydin
          6. Koray Kilinc

en kötüler:

1. Murat Cem
          2. Muhammet Akpinar
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün itibariyle hazırlık maçları serisinin sonuna geldik. Genel bir değerlendirme yapmak şart oldu.
            Kaleden başlayalım. Bu sene beklendiği gibi kaleyi Uğurcan'dan almak imkansız! Erce yedek olarak rotasyonda oynar.
            Beklerde Pereira ve Novak bildiğimiz gibiler. Sorun yok. Ama sol bek yedeğimiz yok. Mecburen Kamil'i de orada deniyoruz.
            Stoperde Hüseyin ve Hoseini yine birlikte oynayacak gibi duruyor. Campi, antreman eksiğini giderir ve form tutarsa iş değişir!
            Esasında bu takımın Durica ve Song gibi lider bir stopere ihtiyacı var. Ben olsam kesinlikle iyi bir stoper transfer ederdim.

Orta saha en rahat olduğumuz mevki! Sosa, Parmak, Yusuf, Ömür gibi as oyuncular var. Daha Mikel ve Onazi de gelecek.
            Ayrıca yeni transferlerden Doğan'ın da oldukça iyi durumda olduğunu gördüm. Rotasyonda takıma faydalı olacaktır.
            Kanatlarda Nwakaeme ve Ömür ile birlikte bıraktığımız yerden devam ederiz. Bu isimlere Y.Sarı'yı ekleyeceğiz gibi görünüyor.
            Şu kanatları yedekleyen en güçlü isim Y. Sarı! Donis klas adam ama antreman eksiği bariz ortada! Form tutması zaman alacaktır.
            Nemanja'yı çok izleyemedik. Ama izlediğim kadarki kısma yorum yapmak gerekirse, oyuncuyu kiraya vermek mantıklı olabilir.

Forvet hattı ise tam bir fecaat! Rodellega'yı gönderip yerine hala oyuncu almadık. Ekuban da Milli Takım nedeniyle geç döndü.
            Bu olumsuzluklar nedeniyle genç Muhammet ve Koray'ı denemek zorunda kaldık. Maalesef çocuklar bu seviyeye hazır değil.
            Salih Kavrazlı'yı görmeyi çok istiyordum ama lisans problemi nedeniyle bu oyuncuyu da izleyemedik. Keşke görebilseydik...
            Her neyse, şu an en acil şekilde forvet transferini bitirmemiz lazım. Ekuban, hiç hazır değil. Bu haliyle UEFA'da sıkıntı yaşarız.
            Forvet konusunda yönetime serzenişte bulunmamak elde değil. Fazlasıyla geç kaldılar. Umarım UEFA'dan elenmeyiz!

Son olarak alt yapımızdan gelen ve transfer edilen gençler hakkında konuşmak istiyorum.
            Stoperde Atakan Gündüz'ü göremedik. Sebebi nedir, bilemiyorum. Ahmet Baha fizik olarak iyi görünüyor ama zamanı var.
            Abdürrahim maalesef yeterli bir sol bek değil. Beğenmiyordum, yine beğenemedim. Ama ilginçtir, bir şekilde Milli oluyor.
            Sol bek ve sağ açık olarak denenen Ahmet Eren, mental olarak Trabzonspor seviyesi için uygun değil. Yetersiz bir oyuncu!
            Sefer Asan, çok beğendim. Çocuk yetenekli belli oluyor. İşlenirse bir şeyler olabilecek potansiyeli var. Çalışmaya devam.
            Doğan, kampın en göze batan genci diyebiliriz. Henüz 22 yaşında ama yaşının çok üzerinde bir olgunluğu var. Beğendim.
            Murat Cem, beğendiğim bir isim fakat kampta ve maçlarda silik göründü. Beklentilerimin çok altında kalıyor. Patlama yapmalı.
            Cafer, gitti geri geldi. Bırakılmaması ve işlenmesi gereken bir yetenek. Fiziğini geliştirir ve tempo yakarlarsa forma bulur.
            Ahmet Canbaz, tekniği var fakat kampta kendini pek gösteremedi. Uyum problemi yaşıyor olabilir ama bu hali kötü!
            Behlül Aydın, çok beğendim. Gümbür gümbür geliyorum diyor. Allah nazardan saklasın. İnş. kupa maçlarında forma bulur.
            Kerem Baykuş, çok beğendim. O da gümbür gümbür geliyor. Yetenekli çocuk! İnş. kupa maçlarında forma bulur.
            Donis, antremansız olduğu apaçık ortada. Kaliteli bir isim ama form tutması zaman alacak. Bencil oynamaması lazım!
            Nemanja, kendisini fazla izleme fırsatı bulamadık. Ama izlediğim kadarıyla pek ışık vermedi. Kiralık verilebilir.
            Yusuf Sarı, kampta kendisini en fazla gösteren isimlerden oldu. İlk 11'i zorlayacaktır. Yedekten oyuna girebilir.
            Koray, fiziği muazzam! Fakat öğrenmesi gereken çok şey var. İyi hazırlanırsa gelecek yıllarda yararlanılabilir.
            Muhammet Akpınar, iyi referansları vardı. Yetenekli ve fiziği muazzam! Koştu mücadele etti ama zamanı var.

Ekuban maalesef hic bir Zaman as santraforumuz olamayacak. Bitiricilik konusunda cok zayif. ayrica cezasahasi icinde de iyi degil.
            En son Dip.Ing.Mag. tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 12:06.
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hazirlik maclarinda genclerden sirasiyla en cok göze batanlar:

1. Yusuf Sari
              2. Dogan Erdogan
              2. Cafer Tosun
              3. Avdijaj
              4. Ahmet Eren
              5. Behlül Aydin
              6. Koray Kilinc
              En kötüler:
              1. Murat Cem
              2. Muhammet Akpinar

Hocam sol bek oynatılan Ahmet Eren bence gençler arasında potansiyeli en kötü olan futbolcumuz.
              Mental olarak oldukça zayıf bir çocuk. Trabzonspor alt yapısında olmasını da bir tesadüf olarak görüyorum.
              En kötü isimler arasında bir numarayı bu arkadaşımıza ayırırdım.

Yorum

• Cafer de stoperlerle üçgen kurarak övgü alıyor.En umutsuz vaka şu an.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @Mehmet BAŞ
                  Hocam Sefer Asan değil de Serkan Asan olmasın Sefer bizim atma türkücü

Gökhan kardeşim, bizim forumdaki Sefer yüzünden isimleri de karıştırır olduk iyi mi!
                  Sefer'in türküleri bizi bizden aldı baksana. Çocuğun adını karıştırdık. Her neyse, Serkan olacak gibi bir izlenim veriyor.
                  İyi çalışırsa ve Pereira'dan bir şeyler öğrenirse neden olmasın diyorum. İki seneye kendini A Takım rotasyonuna sokması lazım.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cafer de stoperlerle üçgen kurarak övgü alıyor.En umutsuz vaka şu an.

Bence Cafer umutsuz vaka değil. Geri çağrılmasının bir nedeni var. Potansiyelli bir çocuk.
                    Bu çocuğun bence iki eksiği var. Birincisi fizik gelişim! İkincisi ise oyun temposunu artırması lazım.
                    Baktığımız zaman bu ikisi de geliştirilebilir özellikler. Ben Cafer'den kesinlikle ümitsiz değilim. Çalışırsa başarır diyorum.
                    Bu çocuğun tertemiz klas bir ayağı var. Etkili şutu var. Oyun görüşü var. Ve oldukça soğukkanlı bir futbolcu.
                    Dediğim gibi fizik ve oyun temposu lazım. İkisi de bir yılda olabilecek şeyler. A takımla idmanlara devam etmesi lazım.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gökhan kardeşim, bizim forumdaki Sefer yüzünden isimleri de karıştırır olduk iyi mi!
                      Sefer'in türküleri bizi bizden aldı baksana. Çocuğun adını karıştırdık. Her neyse, Serkan olacak gibi bir izlenim veriyor.
                      İyi çalışırsa ve Pereira'dan bir şeyler öğrenirse neden olmasın diyorum. İki seneye kendini A Takım rotasyonuna sokması lazım.
                      Verona maçını izlemedim ama önceden izlediğime göre beğenmiştim ben Serkanı. Ayağını biraz düzeltirse neden olmasın.
                      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                      (Dozer) Cemil Usta
                      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Güclü takimlar ile hazirlik maci yapinca böyle Fenerbahce gibi patates oluyorsun iste.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X