diğer maçlarda kaynaşmalı kadro ile çıkar
2019 - 2020 l Sezon Öncesi Hazırlık Maçları ve Kampı
Daraltma
X
-
-
Gençler uzun süredir kamp yapıyor, onların bir arada oynadığı bir takımla seviyesi düşük bir takıma karşı hazırlık maçlarına başlamak doğru bence. Takımın en büyüğü 22 yaşında sol açık Ahmet'ti. Öyle ki huseyin kaptan oldu.
Bu oyuncular çok uzun zamandır bir arada oynuyor. Öyle düşük seviyede oynadıklarını zannetmiyorum. A takım gibi oyuna hükmedip pas yapabiliyorlar. Sadece finali yapmak konusunda sorunlar var. Belki solda salih önde Muhammet ortada murat cem başlasaydı maçı da alabilirlerdi.
Ayrıca takımda 30 yaş üstü 4 oyuncu kaldı, 25'ten büyük 6,7 oyuncu var. Gerisi 25 yaş altı. Böyle bir takımla şampiyonluk yarışı verebilecek seviyede olmak mükemmel bir iş. Ama bu yapıdaki bir takimi sürekli bu kadar iddialı tutmak kolay değil.
25 yaş altı çok fazla banko oyuncumuz var. Yaşli oyuncularimiz yüzde yüz verimle oynuyor. Bunlar satılacak ve ayrılacak. Bir anda takım boşalacak. Orta direk oyuncularimiz çok güçlü durmuyor. O yüzden transferde dikkatli olmalıyız.Yorum
-
Oyuncuların performansını değerlendiren bir gazeteci/haber/izleyeci varmi?
Gesendet von meinem CLT-L29 mit TapatalkYorum
-
Yorum
-
Futbol a bu kadar hasret kalmışken malatya avrupa maçı ile aynı saatte hazırlık maçı yapmak olmamış
38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
Yorum
-
Sanmıyorum. İlk yarı full kadro başlarız diye düşünüyorum.
Gesendet von meinem CLT-L29 mit TapatalkYorum
-
forvet kim şimdi ? Muhammet mi ? Salih oynayabiliyor mu acaba bu maçlarda ?
Ne güzel, sezon ve UEFA maçları öncesi en önemli provalara çıkıyoruz ve takımın forveti yok. Şu kadar güzel kadron var, ama forvetin yok. Bu kadar olur yani. Yönetim kendi çabaladı etti getirdi bugünlere, şimdi tüm kendi emeğini heba ediyor. Şaka gibi. Şimdi artık bir panik transferi ile abuk bir adam getirirler. Ne olurdu yani Rodagella olsaydı bugün güzel bir kadroyla maç izlerdik. Yani Rodagella çok iyi olduğundan değil de, daha iyisini alamayacağın belli bir şey işte, hangi iyi santraforu getirebilirsin bonservis olmadan imza parası olmadan ve 1.5m maaşa ? Kayseri'den Umut Bulut'u alalım bari napalım, şehri tanıyor en azından...İnadına Trabzonspor !Yorum
-
praga elenirsek her şey berbat olur. eleyebileceğimiz bir takım, fakat biz kata hazır deeğiliz, hala transfer konuşuluyor. ekuban hala gelmedi. Pereira ilk maç cezalı. hazırlıklara geç başladık ve ilk tur için ciddi rakip çıktı maalesef. eleriz fakat bu şartlarda elenmek sürpriz olmaz. acilen ciddi maçlarla kadronun oturması gerekiyor.Yorum
-
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum