Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kulübümüzün 2019-2020 Futbol Sezonu Kombine Satışları| 17.06.2019 Pazartesi 11.00

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renktaşlar bu kombine bilet her maç devredilebiliyor mu? Yoksa yıllık bir limit var mı?
    Her maç devredilebiliyor.
    “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
    Sizler var ya .....

Yorum

[emoji909]Süper Lig’de satılan kombine kart 163 bin adeti buldu

[emoji383]Toplam gelir 300.000.00₺

[emoji91]Kombine satışında ilk 5[emoji116]

1) Galatasaray: 35.341
      2) Fenerbahçe: 28.512
      3) Trabzonspor: 22.781
      4) Beşiktaş: 22.063
      5) Konyaspor: 15.795

*15 Ağustos verileridir
      **Loca ve VIP hariç
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Eger rakamlar boyleyse bizim ve Konyaspor icin buyuk basari. Anadolu takimlarinin taraftarlarinin takimlarina sahip cikmasi hem ligin kalitesini, hem de hakkaniyetini artiracaktir. Bizim disimizdaki Anadolu takimlarinin figuran rollerinin degismesini de saglayacaktir. Bizim bu Adan Zye yalniz kaldigimiz haksiz rekabette ortak mucadele gucu bulacagimiz camia sayisini artiracaktir.
        "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
        http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

Maşallah çok iyiymiş satışlar...

(UEFA)

Yorum

İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir tane Yavru Fırtına kombinem var.

Ben Trabzonda maçlara gidemem.

Tek seferlik devir oluyormuş. Bir daha geri alınamıyor. 0-6 yaş arasında bir çocuğu da yanında götürebiliyormuş kombine sahibi.

“Bu tribün benim için uygun, yanımda da çocuğumu, yeğenini maça götürebilirim” diyen bir arkadaşa devretmek istiyorum.
            Bu kombine diğer kombineler gibi değil, maç maç devredilmiyor. Tek seferde tüm sezonluk devir oluyor.

Uygun bir arkadaşa, (bu tribünün durumuna uygun [emoji846]) her hangi bir ücret olmadan devretmek istiyorum.

Aşağıda devir konusunda aldığım bilgi var.

Bileti satanlar tarafından tongaya getirildik anlaşılan. Passoligi arayın demişlerdi devir için, aradım devredilmiyor. Mesele parası değil, birisinin istifade edebilmesiydi.

Benim için kombine defteri kapandı bundan sonraki seneler için de. Ayıp oldu yaptıkları.
            En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 24.08.2019, 23:29.

Yorum

kalan kombinelere yüklenmek lazım bu sezon bilet bulmak zor gibi en mantıklısı kombine
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu kombine diğer kombineler gibi değil, maç maç devredilmiyor. Tek seferde tüm sezonluk devir oluyor.

Uygun bir arkadaşa, (bu tribünün durumuna uygun [emoji846]) her hangi bir ücret olmadan devretmek istiyorum.

Aşağıda devir konusunda aldığım bilgi var.

Bileti satanlar tarafından tongaya getirildik anlaşılan. Passoligi arayın demişlerdi devir için, aradım devredilmiyor. Mesele parası değil, birisinin istifade edebilmesiydi.

Benim için kombine defteri kapandı bundan sonraki seneler için de. Ayıp oldu yaptıkları.
                Yavru fırtına kombinelerinin devri için pozitif kurumsal ile görüşmen gerekiyor (0212 981 1967)
                Sen devredeceğin kişinin kimlik numarasını onlara bildiriyorsun, onlar kulübün kombine sorumlusu ile görüşüp işlemi tamamlıyorlar. (Bana öyle söylemişlerdi)

Yorum

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [emoji909]

[emoji91]Kombine satışında ilk 5[emoji116]

1) Galatasaray: 35.341
                  2) Fenerbahçe: 28.512
                  3) Trabzonspor: 22.781
                  4) Beşiktaş: 22.063
                  5) Konyaspor: 15.795

*15 Ağustos verileridir
                  **Loca ve VIP hariç
                  Beşiktaşın üzerine çıkmışız, bir ilk herhalde

Rakam güzel. Şöyle bi 25bin olsa kafi.
                  "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Kombine hakkinda sorularim olacakdi. Bilgi alabilirsem cok sevinirim.

2 adet VIP Gold A/B kombinesi almak istiyorum.

1. Sorum- Sira Numaralari asadan yukari diye gördüm, yanlis görmediysem. Burada sormak istedigim 4. Sirada yani en önlerde bide ortalarda 11./12. sirada ve üstlerde 17. yer var. 4. sira yi alirsam, saha kenarinda olanlarin önümü kesme olasiligi var mi? Siz hangini tavsiye edersiniz`?

2. Sorum- Stat'da genel anlamda mac izlemek nereden daha zevkli? Üst kat mi alt kat mi?

3. Sorum- Bir Kombine esimin digeri benim üzerime olacak. Passo sayfasinda Kadinlara %50 yaziyor. Biraz altinda ise "Yenileme ve genel satış döneminde %50 ve %25 İndirimli kombine alan taraftarlar kombinelerini maçlık olarak bir başkasına transfer edemeyeceklerdir." Ben maclarin büyük kismini statdan izleyemeyecegim. Izliyecegim mac Avrupa maclari dahil 2 veya 3ü gecmez. Geri kalan maclarda 2 Biletide devretmek istiyorum. Kendi biletimi devredebilecem gibi gözüküyor. Ama esiminki? Bi Bayan'a bile devredemezsin anladigim kadari ile.

Tesekkürler

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kombine hakkinda sorularim olacakdi. Bilgi alabilirsem cok sevinirim.

2 adet VIP Gold A/B kombinesi almak istiyorum.

1. Sorum- Sira Numaralari asadan yukari diye gördüm, yanlis görmediysem. Burada sormak istedigim 4. Sirada yani en önlerde bide ortalarda 11./12. sirada ve üstlerde 17. yer var. 4. sira yi alirsam, saha kenarinda olanlarin önümü kesme olasiligi var mi? Siz hangini tavsiye edersiniz`?

2. Sorum- Stat'da genel anlamda mac izlemek nereden daha zevkli? Üst kat mi alt kat mi?

3. Sorum- Bir Kombine esimin digeri benim üzerime olacak. Passo sayfasinda Kadinlara %50 yaziyor. Biraz altinda ise "Yenileme ve genel satış döneminde %50 ve %25 İndirimli kombine alan taraftarlar kombinelerini maçlık olarak bir başkasına transfer edemeyeceklerdir." Ben maclarin büyük kismini statdan izleyemeyecegim. Izliyecegim mac Avrupa maclari dahil 2 veya 3ü gecmez. Geri kalan maclarda 2 Biletide devretmek istiyorum. Kendi biletimi devredebilecem gibi gözüküyor. Ama esiminki? Bi Bayan'a bile devredemezsin anladigim kadari ile.

Tesekkürler
                      1- Maçlarımızın ikinci yarısını çok büyük oranda güney kale arkasına doğru oynuyoruz.
                      Ataklarımız ikinci yarı senin olduğun tarafta olsun istiyorsan Güney kale arkasına yakın taraftan, yani VİP Gold A dan almalısın..
                      (Bunu yazdığım sırada kontrol ettim de sadece Vip A da ve yine sadece 2 adet bilet kalmış zaten. 12. sırada. Bu kalan yerlerde oldukça güzel seyir açısından..

2- Bu iş göreceli. Mesela ben üst kattayım. Maçı görüş açısı daha iyi. maça daha hakim olabiliyorum.
                      Ama sahaya yakın izlemenin keyfide başka güzel. maçın içindeymiş gibi oluyorsunuz. futbolcular dibinizde..
                      Tercih meselesi yani.

3- Bayan kombineleri %50 indirimli olduğundan devretme şansınız yok. Kendi kombinenizi devredebilirsiniz.
                      Ama tanıdığınız bildiğiniz birisine aktarmak istiyorsanız passo uygulamasını kursun telefonuna sizin üyelik bilgileriyle girsin.
                      Kimsenin buna dikkat ettiği yok gişelerde.
                      En son Burçak tarafından düzenlendi; 26.08.2019, 14:01.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1- Maçlarımızın ikinci yarısını çok büyük oranda güney kale arkasına doğru oynuyoruz.
                        Ataklarımız ikinci yarı senin olduğun tarafta olsun istiyorsan Güney kale arkasına yakın taraftan, yani VİP Gold A dan almalısın..
                        (Bunu yazdığım sırada kontrol ettim de sadece Vip A da ve yine sadece 2 adet bilet kalmış zaten. 12. sırada. Bu kalan yerlerde oldukça güzel seyir açısından..

2- Bu iş göreceli. Mesela ben üst kattayım. Maçı görüş açısı daha iyi. maça daha hakim olabiliyorum.
                        Ama sahaya yakın izlemenin keyfide başka güzel. maçın içindeymiş gibi oluyorsunuz. futbolcular dibinizde..
                        Tercih meselesi yani.

3- Bayan kombineleri %50 indirimli olduğundan devretme şansınız yok. Kendi kombinenizi devredebilirsiniz.
                        Ama tanıdığınız bildiğiniz birisine aktarmak istiyorsanız passo uygulamasını kursun telefonuna sizin üyelik bilgileriyle girsin.
                        Kimsenin buna dikkat ettiği yok gişelerde.
                        Cok tesekkürler.

Peki esimin ve kendi kombinemi senin verdigin sekilde burda Forum icinde birilerine devretsem olmaz mi? Girer ceptelefonundan. Bu sekilde olsa cok mu riskli olur?

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yavru fırtına kombinelerinin devri için pozitif kurumsal ile görüşmen gerekiyor (0212 981 1967)
                          Sen devredeceğin kişinin kimlik numarasını onlara bildiriyorsun, onlar kulübün kombine sorumlusu ile görüşüp işlemi tamamlıyorlar. (Bana öyle söylemişlerdi)
                          Maalesef yalan söylüyorlar hocam.

Hadi biraz daha yumuşatayım, eksik söylüyorlar. Kombine bir defa size tanımlandıktan sonra hiç bir şekilde aktarımı yapılmıyor.

Ancak şöyle oluyor, önce parasını veriyorsunuz, sonra kombinenin yüklenmesini istediğiniz kişinin TC Kimlik nosunu söylüyorsunuz. O zaman kombine size verilmeden direk o kişiye yükleniyor. Ki bu da aktarım değil, o kişi adına kombine almaktır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cok tesekkürler.

Peki esimin ve kendi kombinemi senin verdigin sekilde burda Forum icinde birilerine devretsem olmaz mi? Girer ceptelefonundan. Bu sekilde olsa cok mu riskli olur?
                            sizin kombinenizin devri konusunda zaten problem yok. istediğiniz kişiye devredebilirsiniz.
                            eşinizin kombinesi indirimli bayan kombinesi olduğu için devredilmiyor.
                            Ancak ufak bir detayı kaçırmışız.
                            uyarıda şöyle diyor
                            İndirimli satın alınmış kombineler transfere kapalı olacaktır. Trabzonspor Üyeleri’nin aldığı kombinelere transfer yasağı uygulanmayacaktır.
                            yani eşiniz kulüp üyesi ise o da biletini herhangi bir bayana devredebilecek.
                            Ancak bu durumda da emin olmamakla birlikte devir işleminin maça 1 saat kala yapılabileceğini duymuştum bayan arkadaşlardan. onuda teyit edeceğim.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sizin kombinenizin devri konusunda zaten problem yok. istediğiniz kişiye devredebilirsiniz.
                              eşinizin kombinesi indirimli bayan kombinesi olduğu için devredilmiyor.
                              Ancak ufak bir detayı kaçırmışız.
                              uyarıda şöyle diyor
                              İndirimli satın alınmış kombineler transfere kapalı olacaktır. Trabzonspor Üyeleri’nin aldığı kombinelere transfer yasağı uygulanmayacaktır.
                              yani eşiniz kulüp üyesi ise o da biletini herhangi bir bayana devredebilecek.
                              Ancak bu durumda da emin olmamakla birlikte devir işleminin maça 1 saat kala yapılabileceğini duymuştum bayan arkadaşlardan. onuda teyit edeceğim.

Tesekkür ederim bilgiler icin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X