Mr. Brain nam-ı diğer Beyin .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Size Göre 2018/2019 Sezonunda Trabzonsporumuz'un En İyi Futbolcusu Kim?
Daraltma
X
-
ligde en az oyuncu degiskligi yapan takimiz. bu kadar kisitli kadroya ragmen göztepe maciyla baslayan galibiyet serisi büyük bir basari. aradaki kasimpasa ve fener beraberlikleride malum nasil olustu.İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
Yorum
-
Oyumu Nwakaeme'ye verdim. Ama Sosa'nın da bu sene muazzam bir performansı vardı. Kafa kafaya giderler.
Ayrıca Abdülkadir Parmak, Yusuf, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan da ikinci yarıda gösterdikleri performans ile yılın en iyileri idiler.
Tabi bu isimleri sayarken Novak'ı es geçmek olmaz. İstatistikleri yanında oynadığı futbolla parmak ısırttı.
Genel olarak bu sezon herkes iyiydi. Hüseyin parladı. Hoseini bir ara bocalasa da kalitesini gösterdi.
Pereira sakatlanana kadar çok iyi bir performans gösterdi. Sakatlık sonrası ritmini bulamadı. Derken sezon bitti.
Ekuban gelecek adına çok iyi ışık verdi. Ve takımda kaldı. İyi yoldayız.
Yorum
-
böyle bir konu daha vardı galiba oy verdim diye hatırlıyorum çünkü. neyse oyum parmak'a. en ihtiyacımız olan zaman da gelip sorumluluk alıp görevini en iyi şekilde yaptığı için.
edit: yanlış hatırlıyormuşum anket yeni eklenmişEn son Gökhan Balcı tarafından düzenlendi; 29.05.2019, 17:39.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum