Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2018-2019 Sezonu Genel Değerlendirme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abdulkadir ve yusufun haricinde altyapi kokenli baska bir oyuncunun yada oyuncularin takima serpistirilmemesi buyuk soru isareti...

bu yorum burda dursun 2019-2020 yilinin sonunda tekrar editleyecegim....
    Tekrar tekrar okudum.
    Yanlis mi anliyorum diye bir daha okudum.
    Ugurcan, Huseyin Turkmen ve Abdulkadir Parmak'i hangi statude degerlendirdiginizi gercekten ogrenmek isterim.
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

bu sezon tabela itibari ile beklediğimden daha üstte bitirdik sezon başı kampında takımda stoper yoktu teknik kadrodaki hocalar antremanda stoper oynuyordu bu rezillikleride yaşadık aslında ligede çok iyi başlamadık 5-0 lık malatya maçı bizi kendimize getirdi o maça kadar mehter takımın gibi 1 ileri 2 geri takılıyorduk ilk yarı bittiğinde 2. sıradaydık başakşehirin 6 puna arkasında ve ligin 2. devresinin ilk maçı trabzonda başakşehir ile oynayacaktık ve çok büyük bir avantajdı amam malesef sağolsun yönetim bir transfer yasağı muhabbeti çıkardı bu fırsatu elimizin tersiyle ittik oysaki o dönem sağlam bir stoper ve sağlam bir ön libero alınsa çok fraklı şeyler konuşuyor olabilirdik ve malesef ünal karamanın yaptığı hatalardan da en az 5 maç kaybettik göztepe-alanya-malubiyetleri kasımpaşa beraberliği istanbuldaki belşiktaş beraberliği ve gene kadıköydeki şikecilerle berabere kaldığımız maçlar bariz ünal karaman hatalarıydı ayrıca direkten dönen toplarda bize bazı maçlarda punalr kaybettirdi sezonu 4. bitirdik bu başarımıdır trabzonspor için değil ama şuanki mevcut hoca ve futbolcu kadrosuyla başarıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
      Yükleniyor...
      X