Kıymetli bordo-mavi net ailesi ani gelişen farklı bir programdan dolayı yetişmem mümkün olmayacak affınıza sığınıyorum başka bir organizasyonda buluşmak ümidiyle herkese saygı ve sevgilerimle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul İftar Organizasyonu | 26.05.2019 Pazar Cemil Usta Topkapı
Daraltma
X
-
İlk olarak muratfındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKıymetli bordo-mavi net ailesi ani gelişen farklı bir programdan dolayı yetişmem mümkün olmayacak affınıza sığınıyorum başka bir organizasyonda buluşmak ümidiyle herkese saygı ve sevgilerimleİlk olarak Halil Tarakci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk Mesaj
12-Halil Tarakçı +3 (5xMenü1) // rakamları +2 ( 3xMenü1 ) olarak revize edebilir misiniz ?
Yorum
-
İlk olarak Fethi kaleli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam benim bir arkadaşım daha gelmek istiyor trabzonlu trabzonsporlu onuda yazabilirmiyiz gelebilirmi bir sıkıntu olurmu ?
Yorum
-
Ailecek geliyoruz 3 tane menü 1, 1 tane de menü1 çocuk. Suat gelemeyecek sanırım
Yorum
-
En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 27.05.2019, 21:58.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum