Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Stadyumdan İzlediğiniz Maçlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

3 tane unutamadığım maç var. İlki 2014-2015 sezonunda Bursa'da 3-3 biten yağmurlu maç. Maça başlarken 1 kilo olan montum maç sonu 5-6 kilo falan vardı sanırım .

İkincisi yeni stadın açılış maçı. 4-0 yendiğimiz Antep maçı. Üçüncüsü ise bu sezon 4-0 yendiğimiz Gs maçı. İnanılmazdı. Hala o an hissettiklerim aklımda. Müthişti.
    2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Istanbuldaki çoğu Trabzonsporlunun ilk maçı 5-0 Istanbulspor sanırım.
      Ayneeeenn
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Benimki epeyi eskilerden

Hatırladığım maç 1991-92 sezonu 1.Lig 10.hafta Galatasaray 1-1 Trabzonspor
        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

Ilk staddan izledigim mac 2003- 2004 yilindaki deplasmandaki Bursasporu 2-1 yendigimiz musabaka. Tekke ve Gokdeniz atmisti golleri.

Ondan sonra devami geldi.
          2011 yilinda da, 6 deplasmana giderek kendi rekorumu kirmistim ( ic saha haric ) Adana'da okumama ragmen.

Yakin tarihte, en mutlu oldugumuz 2 finali de stadda izledim cok sukur.

Kavurucu bir yaz sicaginda Istanbul'da oynadigimiz ve Bursaspor'u 3-0 yenerek super kupayi aldigimiz mac.

Sanliurfa'da, sikecileri balikli göle ( [emoji6] ) gomerek Turkiye kupasini aldigimiz mac..

Son 20 yilin en huzun verici macinda da staddaydim maalesef.
          Dinamo Kiev'e 2-0 yenilerek sampiyonlar liginin kapisindan dondugumuz mac...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 10.05.2019, 18:29.
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Trabzonspor'un sayısını hatırlayamadığım çok maçına gittim yukarıda diğer arkadaşların yazdığı maçların çoğunda da stattaydım...

İlk izlediğim maç Avni Aker'de çocuk yaşta gittiğim 5-1'lik Bursa kupa rövanş maçı...Hem de maçı spiker odasından izledim..

2014-15 gibi maçlara gitmeyi bıraktım passo lig zırvalığından sonra..Zaten Trabzonspor'un o tarihten sonra kayda değer bir maçı yok..

Deplasmana gittiğim ilk maç ise ki gerçi pek deplasman sayılmaz Samsun'da Bjk ile oynadığımız kupa maçı..
            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

10-11 bjk deplasmanının yeri ayrıdır. Son haftalarda kazanamadıgımız için bjk taraftarı size her yer trabzon diyordu. tam o sırada ceyhun attı.. Burakın onumuzde attıgı gol sonrası sevinci ayrıydı..

Yorum

İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                10-11 bjk deplasmanının yeri ayrıdır. Son haftalarda kazanamadıgımız için bjk taraftarı size her yer trabzon diyordu. tam o sırada ceyhun attı.. Burakın onumuzde attıgı gol sonrası sevinci ayrıydı..
                Sen bjk deplasmanı demişken; daha öncesinde aynı tribünden gözümüzün önünde Celalettin'in evire çevire yediği bir çalım vardı, deli olmuştuk tribünde. O geldi aklıma.

(UEFA)

Yorum

Fener maçına gidemedim hiç o içimde yaradır. İstanbuldan mümkün mertebe juve,napoli,gs,lokern vs vs ilk gittiğim maçta manisa maçı idi

Yorum

22 Nisan 2011 Cuma 20:00 Eskişehir

Haftaya tedirgin başlamıştık.Ankara'da şok bir davet!..''Ülkenin'' Başbakanı şampiyonluğun en kritik haftasında adaylardan ''birinin'' kaptanı ve başkanıyla pozlar veriyor, başarılar diliyor. Biz, biri tembihlenmiş diğeri kafeslenmiş iki Bülent ile nasıl baş edeceğimizi düşünürken karşı cephe genişledikçe genişliyordu.

İlk işim olan kurumda henüz 2.ayımı doldurmuştum. Daha yıllık iznim dahi yoktu. Hatırlamıyorum ama bir şekilde izin aldım. Haydarpaşa'dan Başkent ekspresine bindik.Tren silme bizimkilerden oluşuyordu. Eskişehir'e ilk ve son gidişim. Şehirde biraz gezindikten sonra biletimizi aldık.Elbette kalmadığı için ev sahibi tarafından. Sayımız fazla olunca bizi deplasman tribününe aldılar. Tribün demeye bin şahit. Kazıklar üzerine serilmiş çürük tahtaların üstünde binlerceyiz.Zıplamaya korkuyoruz facia olacak diye.Beşik gibi sallanıyoruz. Telefonuma abimden bir fotoğraf geldi. Gündüz saati karanlık bir adam, stadın önünde birilerini bekliyor. İddianamede annesini ziyarete geldiğini söylüyor, gelmişken de maç izleyesi tutmuş. ''Radara takılan'' telefon görüşmeleri, gece kulübü ziyaretleri şike denizinde birer kum tanesi.

Maç başladı.Çılgınlar gibi bir mücadele.Bülentler'in biri görevini iyi yapıyor. Ama atıyoruz. Sayılmıyor. Bir daha atıyoruz. Bir daha sayılmıyor. Öbür Bülent de son ana kadar ''her kuruşun'' hakkını veriyor.Sahanın dışında nefretini kusanlar, sahada içindeki pisliği kusanlar, bu memleketin bütün sorunlarının müsebbipleri o akşam görevini mükemmel bir şekilde yerine getirerek 2 puanımıza kan doğradı.

20 yaşında güçlünün hukukuyla, kepaze yüzlerle, kirli düzenle en net biçimde orada tanıştım. O zamandan bugüne birilerinin adalet vermesini, hakkımızı iade etmesini bekliyoruz.Bu mümkün değil ve asla olmayacak. Namussuzlar o seneden sonra bıçaklarını daha da bileyip üstümüze saldırdılar. Bugün hatalı taç kararı yüzünden ortalığı birbirine katanlar bizim yaşadıklarımızın milyonda birini görmediler. Herkes emin olsun eğer biz şampiyonluk yarışında olsaydık Başakşehir o puan kayıplarının hiçbirini yaşamazdı. O 25 top direkte içeri girse, o son saniyelerin hiçbiri gol olmasa, Onazi Sosa Pereira sakatlanmasa, transfer yasağı gelmese de bunu bize yedirmeyeceklerdi. Başakşehir ve Galatasaray maçlarındaki yetkililer, 3 maça daha verilir işimizi yine bitirirlerdi. O yüzden biz en az 2 kat daha iyi olmak zorundayız. Onlar 2 atıyorsa biz 4 atmalı onlar 1 yiyorsa biz hiç gol yememeliyiz. Bunu yapabilecek insan kaynağımız var ama ne yazık ki şuur yok. İntikam umutlarımızı kıran da bu oluyor.

...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X