Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Faty Papy Vefat Etti

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umarım Fenerbahçe maçında bir saygı duruşu yapılır
    Yapilmaz,,, fbde 2 gün oynamis eski topçuya bir sey olsa 1 hafta mansetten düsürmezler ama o kesin
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Bazılarının talihi kötüdür cidden hiç şansı yoktur. Allah rahmet eylesin.
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

çok üzüldüm şimdi bun görünce. fener maçına çok sinirlenmiştim. şu an umrumda bile değil .gencecik çocuk. ne umutlar verrmişti. ah bi oynatsalar diye diye bekledik. Allah rahmet eylesin

Yorum

Allah ameliyle muamele etsin.

Yorum

Çok üzüldüm gencecikti daha Josebin ölümü ayrı üzdü ikisine de çok üzüldüm
            En son erenslash tarafından düzenlendi; 29.04.2019, 23:09.
            "Annuit cœptis"

Yorum

Faty Papy için stadda bir şey yapıldı mı ?
              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
              (Dozer) Cemil Usta
              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

Vay be...

Demek ki futboldan başka bir şey yapmak istemedi...

O kadar çok mu sevdi başka çaresi mi yoktu bilinmez...

Risk almış ve kaybetmiş.

Yolu açık olsun

Yorum

İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazılarının talihi kötüdür cidden hiç şansı yoktur. Allah rahmet eylesin.
                  Şu yaşa geldim. Hayatta öğrendiğim en önemli şeylerden biri de sizin de bahsettiğiniz talih meselesidir. İstediğin her tedbiri al, her şeyi yap, başına gelecek olan illa ki geliyor. Üstelik gelmesini beklemediğin ve artık böyle bir şey olmaz dediğinde geliyor.
                  Hayatta beni en çok korkutan şeylerden biridir bu talih meselesi.
                  Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                  -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                  Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                  -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

İlk olarak mete61bordomavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu yaşa geldim. Hayatta öğrendiğim en önemli şeylerden biri de sizin de bahsettiğiniz talih meselesidir. İstediğin her tedbiri al, her şeyi yap, başına gelecek olan illa ki geliyor. Üstelik gelmesini beklemediğin ve artık böyle bir şey olmaz dediğinde geliyor.
                    Hayatta beni en çok korkutan şeylerden biridir bu talih meselesi.
                    Onun için "çalismadan bir sey olmaz" "pes etmek yok" gibi moda olan bir sürü söz var ya, alayina gicigim... alayi hikâye... hele Türkiye'de
                    Calisirsan olurmus, he he olur

Yorum

Miloşevskiden sonra yakın dönemde forma giyen oyuncularımızdan bir kayıp daha. Geldiği zamanı çok iyi hatırlarım. Huzur içinde uyusun.
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Faty Papy için stadda bir şey yapıldı mı ?
                        Sanirim hayir, ben de üzüldüm açikçasi bu duruma.. ufak bir pankart da yeterdi be ya
                        Maça çikarken futbocularimiz bir yaziyla çikabilirdi, Faty'yle ilgili

Yorum

Marka değil Marco arıyoruz başlığıyla duyurulmuştu transferi hiç unutmam. Bir etkinlik yapılmalıydı statta çok büyük vefasızlık.

Yorum

yav hocam kalbinde sorun olan bir adamı nasıl maça çıkarıyorlar ? bunları akciğer,solunum,kalp vs testlerinden geçmiyor mu kendisi istese bile nasıl izin verildi oynamasına çok büyük ihmal hayatıyla ödedi, yazık üzüldüm göz göre göre gitti çocuk
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X