Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Üyelerine Çok Önemli Duyuru | Aidatlarımızı Ödeyelim

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Değerli arkadaşlar,
    Aidatlarımı ödemediğim için üyelikten atıldım.daha öncede yazdığım gibi profilimdeki üyelik kurdelesinin kaldırılması gerekiyor.
    Üyelikten atıldığım için üzüldüm mü, bilmiyorum, ama kulübe mali destek noktasında içim rahat. Kulübümün ürünlerini her yıl düzenli alırım.Kulübüme maddi katkımdan dolayı mutluyum. Kulübün yaptığı doğru işlemdir. Sorun benim gibi üyelerdeki üye aidiyetliğinin ciddiye alınmamasıdır.
    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

[MENTION=11424]chener[/MENTION]
      sahip olduğunuz böyle bir hak ve unvandan neden vazgeçtiniz peki, şu an başvuru bedelleri bu kadar artmışken üstelik?
      sorun sadece maddi miydi yoksa farklı bir düşünceniz mi vardı?

bu arada ilgili ihraç listesi:
      Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Emin olun ne maddi sorun ne de başka bi düşünce.Bu kollektif yaşayamamakla veya tembellikle izah edilebilir.Bir şeyi o an yapmadın mı, bir daha da yapamıyorsun.örneğin, zamanında ders çalışmamak, vergini zamanında ödememek, bir taziyeyi zamanında yapmamak gibi şeyler.
        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

Biz üye olamıyoruz diye söylenirken, üye olup da aidat ödememek çok vahim bir durum gerçekten. 9 bin kişi çok fazla bir rakam ve bunları kim nasıl üye yaptı acaba? Sonuçta kulüp doğru olanı yaptı

Yorum

Bir dönem BMN olarak toplu üyelik yaptırmıştık. Sanırım o arkadaşlardan da bir kısmınız üyelikleri düştü.

Yorum

ilk 100'deki üyeler kim onları merak ediyorum , özellikle 7 numaradaki kim..

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @chener
              sahip olduğunuz böyle bir hak ve unvandan neden vazgeçtiniz peki, şu an başvuru bedelleri bu kadar artmışken üstelik?
              sorun sadece maddi miydi yoksa farklı bir düşünceniz mi vardı?

bu arada ilgili ihraç listesi:
              https://www.trabzonspor.org.tr/Downl...UYELISTESI.pdf

Yorum

İlk olarak Burakakcaabat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ilk 100'deki üyeler kim onları merak ediyorum , özellikle 7 numaradaki kim..
                Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu nasıl liste anlamadım, ne babamın, ne kendimin, ne dayımın adını bulabiliyorum. Kendim ve babamın borcu olmadığından eminim.
                  Eksik sanırım liste.

Yorum

İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu nasıl liste anlamadım, ne babamın, ne kendimin, ne dayımın adını bulabiliyorum. Kendim ve babamın borcu olmadığından eminim.
                    Eksik sanırım liste.
                    Sıralı tam listeyi bulamadım parça parça olan listeler var nette
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X