Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Üyelerine Çok Önemli Duyuru | Aidatlarımızı Ödeyelim

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2. paragrafın için söylüyorum abi. Tüzüğe bu madde yeni eklendi çünkü. Önceden böyle bir madde yoktu.

Herkesin dilinde olan başkan da ödememişti cümlesinin bir anlamı kalmıyor çünkü o zamanlar bir yaptırımı yoktu. Şimdi ise yaptırımı var.
    Tüzüğe yeni eklenmesi çok önemli değil.....

Aidatını zamanında ödememek bir eksiklik ise bu başkanımız içinde geçerlidir.

Yani önce ben aidatımı ödeyeyim sonra tüzüğü değiştireyim bundan sonra ödemeyenler için cezai müeeyyide uygulatayım derseniz bu doğru olmaz.... Milletin ağzına haklı olarak sakız olursunuz...

Eğer tüzüğü değiştiren başkan ile aidatını ödemeyen başkan aynı olmasaydı söylediğiniz şey çok daha doğru görünebilirdi....

Ha son bir fırsat verilmesi lazımdı bana göre ki ben 1 ay dedim yönetim galiba 2 ay daha süre verecek.... İşte o zaman iyi niyetli bir yaklaşım ile bu tüzük maddesinin değiştiğine herkesi inandırabiliriz.....

İlerde beni neden üyelikten çıkarttın diye soran olursa "2 kez hak verdik yetmedi 60 gün daha bütün cihana duyurduk ama siz yine aidatınızı ödemediniz bizde sizin ilişiğinizi kestik" diyebiliriz gönül rahatlığı içinde....

Ben Trabzonspor'un iyiliğini ve maddi anlamda biraz daha olsun ferahlamasını düşünerek böyle söylüyorum....

Yoksa 12 yıllık üyeyim hiç bir sonraki yıla bile bırakmadım aidatlarımı hep aynı yıl içinde hatta eylül ayı dolmadan ödedim. Bunu da yanlış anlamalara mahal vermemek için bunuda belirttim....

Saygılar muhabbetler
    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 20.03.2019, 16:54.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün şöyle bir habere rastladım.

Trabzonspor’da yeni tüzükte yere alan değişiklikle yapılan iki çağrıya rağmen aidatlarını ödemeyen 10 bin 700 kişinin üyelikleri düşürülmüştü.

Üyelikleri düşen 10 bin 700 kişi için yeni gelişmeler yaşanıyor. Üyelikten çıkartılan üyelerin tepkileri ve itirazlarını değerlendirecek olan Trabzonspor kulübü, bir defaya mahsus süre uzatmaya hazırlanıyor.

Haber61'in edindiği bilgiye göre sistemlerde yaşanan sıkıntılar ve uyarı mesajlarının bazı üyelere gitmemesinden dolayı oluşan sorunların tolere edilmesi amacıyla, borçları nedeniyle üyelikten çıkartılan üyeler için ek ödeme süresi sağlanacağı öğrenildi.

Kaynak: https://www.haber61.net/trabzonspor/...s-h350146.html
      Bilgi için teşekkür ederim Abi.Bi bakayım ben bu işe de ödeyelim borcu.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Resmi siteden bugün yapılan açıklama;

Bilgi işlem merkezimizdeki sms sisteminde yaşanan aksaklık dolayısıyla, “yasal süre”ye ilişkin bildirim mesajlarının üyelerimize ulaştırılamadığı tespit edilmiştir.

Buna göre, tüzüğümüz gereğince üyelikten çıkarma işlemi öncesinde, 2018 ve öncesine dair geçmiş dönem aidat ödemelerinin yapılmasına dair 60 günlük yasal süre 23.03.2019 Cumartesi (yarın) gününden itibaren yeniden başlatılacaktır. (2019 yılı üyelik aidatlarınızı Eylül ayının sonuna kadar yatırılabilirsiniz)

Aidat borcu bulunan üyelerimiz, üyeliklerinin iptal edilmemesi için ödemelerini çağrı merkezimizden (444 19 67) veya www.trabzonspor.org.tr üzerinden online işlemler bölümünden veya banka hesap numaraları üzerinden gerçekleştirebilirler.

Not: Üyelerimizin, üyelikten çıkarılma bilgisini içeren 18.03.2019 tarihli sms’i dikkate almamalarını önemle rica ederiz.

Banka Hesap Numaralarımız:

ZİRAAT BANKASI -TRABZONSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

GİRİŞİMCİ ŞUBESİ / TRABZON

Şube Kodu : 2107

Hesap No: 39293537-5009

IBAN : TR 7000 0100 2107 3929 3537 5009

DENİZBANK -TRABZONSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

KARADENİZ TİCARİ MERKEZ ŞUBE SAMSUN

Şube Kodu: 1445

Hesap No: 459211-351

IBAN: TR60 0013 4000 0004 5921 1000 03

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

üyelik ücretlerinin ödenmesi için taksit seceneği devreye girmelidir.
          Yoksa kimse birikmiş aidatini tek kalemde ödeyemez.
          En az 6 taksit yaparlarsa millet öder trabzonsporda para kazanir.

Yorum

5 yıla kadar birikenlerin atılması saçma olmuş.
            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

Ben almanyadan üye olmak istiyorum nasıl olacacak

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
              Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

Yorum

Dikkat | son uyari

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu:

İki yıl ve üzeri aidat borcunu ödemeyen üyelerimiz için son gün 22 Mayıs

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, iki yıl ve üzeri aidat borcu olan üyelerimize çağrıda bulunarak “Üyelik aidatlarını en geç 22 Mayıs 2019 tarihine kadar ödemeleri gerekiyor” dedi.

“Trabzonspor Kulübü Derneği tüzüğünün 19/b maddesine göre iki yıl ve üzeri aidat borcu olan üyelerimizin ödemelerini yapmamaları halinde üyelikleri sonlandırılıyor” diyen Sağıroğlu, “Bilindiği üzere kulübümüz tarafından 22 Mart 2019 tarihinde duyuru yaptık ve üyelik borçlarının ödenmesiyle ilgili 60 günlük yasal sürenin başladığını ilan ettik. Şimdiye kadar 574 kişi ödemesini gerçekleştirdi. Bu süre 22 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek. Haliyle yasal süre içinde aidatlarını ödemeleri gerekiyor. Aksi takdirde 10 binin üzerindeki üyemizin üyelikleri düşürülecektir.

Üyelerimiz gerek internet, gerek banka havalesi gerekse kulübümüzden ödemelerini yapabilirler” diye konuştu.

Üyelik aidatlarını yatırabileceğiniz banka hesap numaraları:

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu: iki yıl ve üzeri borcu bulunan üyelerimizin aidatlarını ödemesi için 20 günlük bir süre kaldı

Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, iki yıl ve üzeri aidat borcu olan üyelerimize çağrıda bulunarak “Üyelik aidatlarını en geç 22 Mayıs 2019 tarihine kadar ödemeleri gerekiyor” dedi. “Trabzonspor Kulübü Derneği tüzüğünün 19/b maddesine göre iki yıl ve üzeri aidat borcu olan üyelerimizin ödemelerini yapmamaları halinde üyelikleri sonlandırılıyor” diyen Sağıroğlu, “Bilindiği üzere kulübümüz tarafından 22 Mart 2019 tarihinde duyuru yaptık ve üyelik borçlarının ödenmesiyle ilgili 60 günlük yasal sürenin başladığını ilan ettik. Şimdiye kadar 722 kişi ödemesini gerçekleştirdi. Bu süre 20 gün sonra, yani 22 Mayıs 2019 tarihinde sona erecek. Haliyle yasal süre içinde aidatlarını ödemeleri gerekiyor. Aksi takdirde 10 binin üzerindeki üyemizin üyelikleri düşürülecektir. Üyelerimiz internet sitemizden, banka havalesiyle veya kulübümüzden ödemelerini yapabilirler” diye konuştu.

Üyelik aidatlarını yatırabileceğiniz banka hesap numaraları:

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

UYARI SON GÜN 22 MAYIS.....

Üyelerimizden aidat borcu olup bu borcu ödememeleri durumunda üyelikleri düşecek olan 10800 civarında üye var. Ve bugüne kadar sadece 600 tanesi aidat borcunu ödedi.

Diğer üyeler için son 1 hafta.....

Borçlarımızı ödeyelim ödemeyenleri uyaralım.....

Yorum

Sikeciler her türlü imkani kullanip kulübe maddi destek saglarken bizim ugrastigimiz seye bak.
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

Gene ödemeyecek büyük bir kesim, sonra yok bi şans daha verin.
                          He taksit imkanı kesinlikle verilmeli bence de o ayrı.

Yorum

bu konuda muracaat cumhurbaskani....
                            ıslak imza....

Yorum

Kulübün verdiği süre doldu sanırım. Bakalım sonraki süreç nasıl işleyecek.

Yorum

Trabzonspor aidatlarını çağrılara rağmen ödemeyen üyelerin üyeliklerini düşürdü.

Kulüpten yapılan açıklamada "Tüzüğümüzde “aidat ödemeye çağrı” başlığıyla yer alan 19. maddenin “a” ve “b” fıkraları ile 23. maddenin “e” fıkrası uyarınca üyelik aidatlarını iki yıl üst üste ödemeyen üyelerimiz, Yönetim Kurulumuzun 14.06.2019 tarih ve 25 sayılı kararı ile asil üyelikten düşürülmüştür." ifadeleri kullanıldı.

Üyelikleri düşürülenlerin 9 bin 427 kişinin listesi Resmi Sitede numaralarıyla paylaşıldı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X