İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Aidatını zamanında ödememek bir eksiklik ise bu başkanımız içinde geçerlidir.
Yani önce ben aidatımı ödeyeyim sonra tüzüğü değiştireyim bundan sonra ödemeyenler için cezai müeeyyide uygulatayım derseniz bu doğru olmaz.... Milletin ağzına haklı olarak sakız olursunuz...
Eğer tüzüğü değiştiren başkan ile aidatını ödemeyen başkan aynı olmasaydı söylediğiniz şey çok daha doğru görünebilirdi....
Ha son bir fırsat verilmesi lazımdı bana göre ki ben 1 ay dedim yönetim galiba 2 ay daha süre verecek.... İşte o zaman iyi niyetli bir yaklaşım ile bu tüzük maddesinin değiştiğine herkesi inandırabiliriz.....
İlerde beni neden üyelikten çıkarttın diye soran olursa "2 kez hak verdik yetmedi 60 gün daha bütün cihana duyurduk ama siz yine aidatınızı ödemediniz bizde sizin ilişiğinizi kestik" diyebiliriz gönül rahatlığı içinde....
Ben Trabzonspor'un iyiliğini ve maddi anlamda biraz daha olsun ferahlamasını düşünerek böyle söylüyorum....
Yoksa 12 yıllık üyeyim hiç bir sonraki yıla bile bırakmadım aidatlarımı hep aynı yıl içinde hatta eylül ayı dolmadan ödedim. Bunu da yanlış anlamalara mahal vermemek için bunuda belirttim....
Saygılar muhabbetler
Yorum