İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ZTK Çeyrek Final 2.Maç | Ümraniyespor 3-1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hakemin umraniye lehine verdigi penalti karari gibi bu hafta su ana kadar 4 pozisyon oldu maclarda hepsine de devam dedi hakemler..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakemin umraniye lehine verdigi penalti karari gibi bu hafta su ana kadar 4 pozisyon oldu maclarda hepsine de devam dedi hakemler..
Zaten futbolun tabiatina aykiri. Futbol bu, temas olacak tabii.
Goztepe ve Umraniye macindaki iki pozisyon da bana gore penalti degildi zaten.
Uyarilmis demek ki hakemler. Bu tarz pozisyonlara penalti calmiyorlar artik.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlan bize oldu maalesef.
Zaten futbolun tabiatina aykiri. Futbol bu, temas olacak tabii.
Goztepe ve Umraniye macindaki iki pozisyon da bana gore penalti degildi zaten.
Uyarilmis demek ki hakemler. Bu tarz pozisyonlara penalti calmiyorlar artik.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcay burda bir yapmışsa Ünal hoca 10 yapmıştır.
Olcayın 11 olarak maça çıktığı bir durumda kaptan olarak Uğurcan i cikarirsan ben de Olcay yerinde olsam o pazubandi almam.
Yiğidi öldür hakkını yeme, Olcay a yapılan bu tavır rezilliktir kimse bunu konuşmuyor vay efendim Olcay pazubandi almadı.
E peki Ünal hoca sen alır mıydın aynı durumda olsan? 30 yaşını devirmissin 19 yaşındaki yeniyetmeyi kaptanın olarak sahaya çıkarıyorlar dalga geçer gibi. Ayıptır, kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma.
Ünal hoca burda saygısızlığı olcaya yapmıştır, ilk önce kendi özür dilemeli.
Bu forumda aynı durumda olsa sahaya çıkmayacak adamlar kalkmış ahkam kesiyor Olcay büyük terbiyesizlik yaptı diye.
Azıcık empati, çok değil azıcık
Hocam kusura bakmayın ama bu kaptanlık mevzusunda sizinle aynı fikirleri paylaşamıyorum.
Zira Olcay'ın Trabzonspor kariyeri 2. yılını yeni dolduracak. Uğurcan ise senelerdir burada futbol oynuyor. Bu takımın eti kemiği...
Hepsi bir kenara hocanın tasarrufu bu şekilde ise değil Olcay, hiç bir futbolcunun bu tercihi sorgulama hakkı yoktur.
Kaldı ki tüm bunlar o kaptanlık bandını yere savurmayı haklı çıkarmaz. Orada fiziki bir eylemden ziyade zihniyet çöküşü olmuştur.
O nedenle bu meselede Olcay'ı haksız buluyorum. Fakat bu meselenin bu denli uzatılmasını da doğru bulmuyorum.
Zira Olcay özür diledi. Hatasını kabul etti. Ve takıma bir şeyler vermek istediğini açıkça belirtti. Affedilmesi gerekirdi.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 04.03.2019, 09:24.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakemin umraniye lehine verdigi penalti karari gibi bu hafta su ana kadar 4 pozisyon oldu maclarda hepsine de devam dedi hakemler..
Trabzonspor'un her maçında hakemler saçmalıyor. Ümraniyespor maçı da onlardan biri olmuştur.
Trabzonspor penaltı kazanacağı zaman uyarı vermeyen VAR, aleyhimize olunca en ufak harekette dahi aktif ediliyor.
Mesele burada Ümraniyespor maçındaki verilen veya verilmeyen penaltılar değildir. Mesele bu kirli zihniyettir.
İsimler değişiyor fakat bu kirli zihniyet hiç bir zaman değişmiyor. Her sene istedikleri takımı hakem marifetiyle lider yapıyorlar.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.transfermarkt.de/luis-ib.../spieler/73623
futbolcu olmayan ibanez cl de avrupa liginde maçlara çıkmış ilk 11 de . çoh enteresan.
novak sahada yürüyorsa spiker adını maçta söylemiyorsa formsuzsa fizik olarak bitikse ibanez rahat şekilde oynar .net
Hocam isterse şampiyonlar ligi finali oynasın. Trabzonspor performansı ortada...
Bırakın futbol oynamayı sahada ayakta dahi duramıyor. Alt lig takımlarına karşı dahi fiziki mücadele edemiyor. Kütük gibi yuvarlanıyor.
Size bu konuda asla katılmıyorum. İbanez'in herhangi bir Süper lLig takımında başarılı olma ihtimali yok. Denedi olmadı.
Yorum
-
İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForuma girip bu başlığı görünce acayip moralim bozuluyor.Koca sezonun heba edildiği maç.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum