Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

[2004.11.07] Süper Lig | Ankaragücü 0-2 TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sira bize gelmisti ki "maraton ve kapali biletleri bitti ama gelecek" dendi. Haydaaa!! Ramazan pidesi mi ulan bu. Nasi bitiyor? [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

abi mükemmel bir anlatim ya.. geçen de sen miydin yine bilmem çekirdek yiyen taraftarlarla ilgi yazarken de kirmistin beni gülmekten...

hürmetler tüm maça giden dostlara...
    #7 King of Kings

Yorum

• nedenini ben size söyliyim usaklar, geçen hafta bejeke-febe maçinda 40 bin kisilik stada 50 bin kisi alan tüpçü baskani kulüp yüzünden bilet sayilari biraz az tutuldu da ondan.yanliz dengeyi tam tutturamamis denyolar[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Faruk abi öyle diyorsun ama sen o doksandk bahiran trafta dehilde zannedersem bordomavi çekmekten aciz taraftamiydin.
        GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• ARkadaslar hepinize tesekkürler hacettepe bmn ve orda ramizda olan herkese sonsuz tesekkürler

herkes sunu bilsinki bmngenclermacinda deh seyler yapacak size söz bora zafer zekai aysegül sizlere minnettarim gencler macinda yeryerinden oynayacak tüm bmn ye söz calismalara basladik trabzonumuz ankarada 4-5 kisiye kalmadi.
          GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• bu maçta istanbul'dan gelen bizlere gösterdiginiz sicakliga ve maçtaki tezahüratlariniza tesekkürler

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
            Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• İlk olarak osmanozcilingir tarafından gönderildi
              Resimde trapezus Çakir Emin u farkettim.

trapezus ile ayni karede bulunmamiza ragmen tanisma firsatimiz olmadi. tanismak istedigim kisilerden biriydi.
              Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Arkadaslar,

Bence tribünlerin (özellikle Ankara'daki maçlarda) birkaç lidere ihtiyaci var....Maraton ve kale arkasinin 2 tarafi için toplam 3 adet....

Bu arkadaslara megafon ve walki-tolki alip senkronizasyonu saglamak gerek...

Lig TV'de gösterdiler...FeBe maçinin 2-3 saat öncesi, adam takmis boynuna megafonu ekibi yeni çikardiklari sloganlar için egitiyor...

Bizdeki durum (Belediye ve A.Gücü maçi için) "Ayaga kalkmayan FeBeli olsun" ile ekibi ayaga kaldirip 3 kere bordo-mavi çektirmek....

Anlamadigim bir sey daha...MaçaKEMENÇE bile getirilmiyor...Ayrica kale arkasinda sadece bir adet davul vardi...

Fazla uzun oldugu için özür dilerim...Okunmasini kolaylastirmak için 2-3 bölümde yazmak daha dogru belki....

Saygilar...
                ANTI FeBe . . .(Her Zaman Her Yerde Her Sartta)

PROUD TO BE FROM TRABZON

Yorum

• mac tam komedi seklindeydi bmn kendi aralarinda birbirine karsi yaptiklari bagirmalari tezaruhat seklinde yapsalardi daha verimli olurdu ismini bilmiyorum ama kendisini takdir ettigim bmn bir arkadas vardi hiç susmadi eminimki oda benim gibi kisik sesle geziyor

Yorum

• Acimasiz61 hocam,

Belki de senin gibi canla basla bagiran birbirinden bagimsiz 50kisi yerine, normal düzeyde bagiran 1000 kisininetkisinin daha hissedilir olacagini düsünüyorum...

Bu arkadaslar arasindan tezaruhat düzenini ve uyumunu saglayacak 3-5 kisi çikarabilsek, inan ki Ankara'daki maçlar da1000 kisilik bir koro yaratilabilir...
                    ANTI FeBe . . .(Her Zaman Her Yerde Her Sartta)

PROUD TO BE FROM TRABZON

Yorum

• ne qüzel basta birlestik sora ayrildik bi daha birlestik bi daha ayrildik.

belkide böyle iyiydi çünkü karsilikli besteler oldu.( bu sehir seninle .. qibi )

hala yol yorqunuyum ölüyorum , ama Trabzona canimiz feda.
                      strain at racism \\ sövenist

\"Team of Tayfa\" in Curva

Yorum

• Bu maçi radyodan dinledim onun için pek yorum yapamayacagim ama her M.Yilmaz'in oynamadigi maçta oldugu gibi Fatih + Gökdeniz pozisyona girmekte zorlandi. 10 kisi kaldiktan sonra Yattara - Emrah degisikligi yerinde bir karardi bence. Daha dogrusu Emrah'in girmesi iyi oldu ama Yattara yerine Lee çikarilabilirdi. Neyse Allah'in izniyle bu maçi da kazandik. Allah devamini getirir insallah.
                        <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

• beyler golleri hale seyredemedim,

nerden bakabilirm...

yardim edin daaa...
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

beyler golleri hale seyredemedim,

nerden bakabilirm...

yardim edin daaa...
                            Bugünde dahil birkaç gün NTV spor haberlerinde yayinlarlar. Oradan izleyebilirsin. Birde, eger yüklemislerse TRABZONSPOR'UMUZUN resmi sitesinde, futbolcular bölümünde her futbolcunun attigi gollerin görüntüleride oluyor yanlis hatirlamiyorsam. Oradan da ulasabilirsin.
                            <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

• Yok yok yok hicbir yerde yok goller.Hicbir taraftar da kilini kipirdatip da su golleri kaydedip yyinlamiyor su sitede.Biraz da uzaktakileri düsünün.Biktim artik gollerimizi izleyememekten.

Yorum

• İlk olarak KeLLoO tarafından gönderildi
                                Yok yok yok hicbir yerde yok goller.Hicbir taraftar da kilini kipirdatip da su golleri kaydedip yyinlamiyor su sitede.Biraz da uzaktakileri düsünün.Biktim artik gollerimizi izleyememekten.

henüz bende izleyemedim ama önemli degil arkadas - önemli olan 3 puanin bizi olmasi - o bana yeter [img]smileys/smiley2.gif[/img]

birde ziya dogana bakalim ( sahaya girdigi gerekcesiyle tribüne gönderilmesinden dolayi ) ne ceza kesecekler - cok merak ediyorum ezik maci öncesi.Edited by: TesTosTeron
                                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X