Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

[2004.11.07] Süper Lig | Ankaragücü 0-2 TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tigin tarafından gönderildi
    İlk olarak Emin tarafından gönderildi

Takim yine iyi top oynamadi ama artik iyi kötü bize lazim degil. Bakin FB allem edip kallem edip maç kazaniyor. Bizim 20 yillik bir hasret var ne sekilde olursa olsun maç kazanalim gerisi lazim degil. Bu arada kirmizi karttan sonra Yattaranin oyundan alinmasi bence hataydi....

peki emin sence ne yapmaliydi ziya hoca defansin sagindaki boslugu doldurmak için.

bence dogru yapti yattara dün hiçbirsey oynamadi ve neredeyse bütün toplari kaybetti.gökdeniz-fatih ikilisinin uyumuna güvendi hoca ve bence dogru ata oynadi.fatih'in pasinda gökdeniz penalti yaptirdi.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Goller yok mu golleeeeerr?

Yorum

• Bence dünkü maçtaki degisiklikler dogruydu.Maçi izleyemedik ama özetlerden takip edebildigim kadariyla Ankaragücü biz 11 kisiyken daha çok pozisyona girmis.10 kisi kaldiktan sonra fazla pozisyon vermemisiz.

Yorum

• yattara dün iyide oynasa oyundan çikmasi gerekirdi. kirmizi kart sag kanatta çikti. yattaranin defansi yok ama emrah hem ileri hem geri mücadele ediyor hocayi tebrik etmek lazim bu degisiklikte.

Yorum

• sonucta kazandik ama ben sesimi kazanamadim is yerinden git oglum sen senin sesin cikmiyor dediler ve izin verdiler

Yorum

• Ankaragücünü herseye ragmen 2-0 kazanmak iyiydi...Dün taraftar bakimindan gerçekten güzel bir gündü... ula bizim sesde gitti acimasiz61...
              Murat & Yeşim
              FATİH
              GÖKDENİZ---Loading
              BAYRAKTAR

Yorum

• calistigim yerde doktora görüktüm bana dedigi sey 3 gün 3 gecemi bagirdin gercektende sesimden igreniyorum cok acayip cikiyor ya evi aradim az önce annem tel yüzüme kapadi bir daha aradim bana dedigi sey sapik bak allahin isine degilmi bende konusmamaya karar verdim trabzonsporumada canim feda olsun

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
                  İlk olarak tigin tarafından gönderildi

foto resmi siteden ve bmnankara ile genç farozlular

anlayamadigim bir sey var!!! tandogandan ve besevlerden gelen grup herhalde bir yüz kisi filan vardi. yani BMN ankara. burada -resimde-farozlular da olmasina ragmen 50 kisi ya var ya yok. arkadaslar böyle is olmaz lütfen beraber hareket ettiginiz insanlari yari yolda birakip baska yerlere gitmeyin.çakirla maçtan hemen önce konustuk o da çok üzgündü.[img]smileys/smiley18.gif[/img]

Ah Selçuk Abi ahh.her kafadan bir ses çikarsa böyle olur.Kale arkasinin diger bölümü bordo-mavi çekmekten acizdi:Yani kisacasi resimdeki tüm arkadaslar 90 dakika bagirarak diger bölümdekilere traftarlik dersi verdiler.
                  Gazili Trabzonsporlular Birliği, Gazi-TS

Yorum

• bakmayin bizim az durdugumuza biz aslinda kalabaliktik ama belli etmiyorduk[img]smileys/smiley2.gif[/img].

evet faruk gercekten dedigin gibi bir anlasmazlik var ve bu anlasmazlik dunde devam etti.ben bundan sonraki butun maclara daha onceden belirlenmis yerlere oturup ve birdaha oradan kalkmama karari aldim.gerekirse oturup maci izlerim.cunku bizimle belli bi sayida insan geliyor maca ve devamli yer degistirdigimiz icin bu insanlarin cogunu kaybediyoruz umarim sizde bizim gibi davranirsiniz
                    <font color=Red>Kalemimi</font><font color=Blue> Kirsalar</font> <font color=Red>Seni</font> <font color=Blue>Sevdigimi</font> <font color=Red>Kanla</font> <font color=Blue>Yazardim..</font>

Yorum

• geçen ki ankara maçindada böyle oldu... daha bir düzene giremedik bmn olarak... faruk abinin dedigi gibi her kafadan ayri bir ses çikiyor... maç baslamadan 4-5 defa gidip geldik... gide gele millet dagildi...
                      Murat & Yeşim
                      FATİH
                      GÖKDENİZ---Loading
                      BAYRAKTAR

Yorum

• "iyi oynadik,kaybettik" diyecegimize "kötü oynadik ancak 3 puani almasini bildik" demek çok çok daha güzel...
                        Lig sonunda güzel futbol sergileyen degil , puanlari toplayan takim sampiyonluk kupasini kaldiracak...
                        Ha söyle bir konu daha var.Kötü futbol ile kaç maç galibiyet sürer? Sürmez.Yalniz gözardi edilmeyecek bir durum var.Trabzonspor bir maç kötü oynarsa , diger maçlarinda bunu seri olarak devam ettirmiyor...

Galatasaray'in maglubiyet almasi ile büyük bir avantaj yakaladigimizi düsünüyorum.Allah izin verirse Fenerbahçe'den 3 puan alarak yolumuza devam ederiz.Kötü bile oynasak Fenerbahçe maçinda puan önemli.Bu Bizans takimi zaten tüm kötülüklerin basini çekiyor.Yilanin basini bu maçta ezmek boynumuzun borcu olsun...

Taraftara büyük is düsüyor.Avni Aker StadyumuFenerbahçe'ye cehennem olacak insallah...

Allah yardimcimiz olsun...
                        Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                        Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

• Uzun yillarin ardindan ilk kez Ankara'daki bir Trabzon maçinda upuzun bir bilet kuyrugu vardi!

Ben KPDS sinavi nedeniyle maça gecikecegim için bileti saat 13:00 de kuyruga giren arkadaslarim aldi. Ve stadtan içeri girdigimizde yerimize oturamadan Istiklal Marsi'ni okuduk. 15 dakika içinde maratondaki yer yer bosluklar, disarida bilet vegiris sirasi bekleyen güruhun girisiyle tamamen doldu. Maratonda hiç yer yoktu. Kapali oldukça doluydu, kale arkasinda ise bosluklar vardi. Kisacasi Ankara'da uzun yillardir olmayan bir taraftar vardi. Ama yine de az, yine de gelmeyenler var hala. Çünkü ben stadin 3 te 2 sini hinca hinç doldurdugumuz günleri çok iyi hatirliyorum. O günlerde gelecek..
                          Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

• dünkü karsilasmanin en mükemmel ismi taraftardi. Stada giderken bir sürü insan bilet bulamadigi icin geri dönüyordu. ve bilet sirasinda ise bayagi bir kalabalik vardi.

Yanliz anlayamadigim sey, BMN Ankaranin durdugu kale arkasi bos olmasina ragmen buranin biletleri satisa sunulmadi. disaridaki insan kalabaligi oradaki boslugu cok rahat dolduracak kapasitedeydi.

Takimin formsuzlugu Ramazandan kanaklaniyor olabilir, fakat bu kadar kötü bir sezon geciren a.gücü karsisinda bu kadar zorlanmamaliydik.

Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                            Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• İlk olarak CeSS tarafından gönderildi

dünkü karsilasmanin en mükemmel ismi taraftardi. Stada giderken bir sürü insan bilet bulamadigi icin geri dönüyordu. ve bilet sirasinda ise bayagi bir kalabalik vardi.

Yanliz anlayamadigim sey, BMN Ankaranin durdugu kale arkasi bos olmasina ragmen buranin biletleri satisa sunulmadi. disaridaki insan kalabaligi oradaki boslugu cok rahat dolduracak kapasitedeydi.

Takimin formsuzlugu Ramazandan kanaklaniyor olabilir, fakat bu kadar kötü bir sezon geciren a.gücü karsisinda bu kadar zorlanmamaliydik.

Ben o bilet isini hiç anlamadim zaten. Biz bilet aldigimizda maçin baslamasina 15 dakika vardi vehalenkorkunç bir kuyruk vardi bilet giseleri önünde. Sira bize gelmisti ki "maraton ve kapali biletleri bitti ama gelecek" dendi. Haydaaa!! Ramazan pidesi mi ulan bu. Nasi bitiyor? Kale arkasi biletlerimizi aldik, giris sirasina girdik. Sira agir ilerliyor, ben dedim ki içeride igne atacak yer yok. Ana! Içeri bi girdik ki maratonda bosluklar var, kale arkasi ise bayagi bayagi bos. Maraton ilerleyendakikalarda doldu ama kale arkasi dolmadi. Nasil istir, nedir anlamadim. Anlayan varsa anlatsin.Edited by: kurt61
                              Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

• gerçekten anlamak degildi... bizim bulundugumuz tribünde çok bosluk vardi...nedendir bilinmez disarda kalanlar olmus...
                                Murat & Yeşim
                                FATİH
                                GÖKDENİZ---Loading
                                BAYRAKTAR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X