Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Siz Paylaşın... Biz Utanalım... YAZIKLAR OLSUN!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Her şeye eyvallah da kocaman kocaman sırıtışlar, mutlu mesut pozlar, bunları resmi siteden bizlere nazire yaparcasına çarşaf çarşaf yayınlamalar, hele hele plaket vermek! Anasının nikahı artık! Kimse kalk da adamları kapıdan içeri koma demiyor. Ama taratfara da bu kadar rencide etme kardeşim.

Hakem katliamlarının durması da yönetimlerin federasyona "yalaklanmasından" değil bizatihi Albayrak'ın federasona müdahalesinden.
    En son My tarafından düzenlendi; 10.09.2018, 16:00.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

Yazı çok güzel,duygulara ve düşüncelere tercüman olmuş.

Bu süreçte anlamamız gereken gerçek şu,rant çok büyük ve bu ranttan payına düşeni alan,susuyor.
      Susmayanları ise Muharrem Usta'ya yaptıkları gibi içerden hainlerle harcıyorlar.Özkan Sümer'in de bu sebeple gittiği konusunda en ufak şüphem yok,diğer konular tali.

Yalnızız taraftar olarak,kimsenin de umrunda falan değiliz.
      Herkes lacileri çekiyor,adam pozunu veriyor.
      • Memento mori

Yorum

Eline sağlık Uğur
        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

Ağzınıza, klavyenize sağlık.

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Büyük oranda katılıyorum yazıya ama; "ama"sı var...

TFF Başkanı kulübe ziyarete geldiyse o ziyaret kabul edilmek mecburiyetinde. Nihat Özdemir'den bilhassa ben de aşırı rahatsızlık duydum ama federasyonda aktif görevi varsa gelir de tesise girer de ağırlanır da... Tek kabul edemediğim, yüzlerdeki mutlu ifade.

Gelsin, çayını içsin, hatırasında somurtkan yüzlerle geri dönsün. Benim taraftar olarak beklentim bu. Yönetimin de ekonomik hesapları var büyük ihtimalle.

Bir de fb camiasına değinilmiş yazıda. Ben o kısmı boş bırakıyorum. Enerji israfı.
            [emoji23][emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            trabzonspor

Yorum

Arkadaşlar siz bunlara mı takılıyorsunuz

Biz bir kulübüz ayrı bir cumhuriyet değil bu dediğiniz olaylar sömürge devletlerinde olur çok şükür o durumda değiliz sadece futbolu yöneten zevat azcık şerefsiz

Asıl konuşmamız gerekenler Trabzonu Trabzonsporu kullanıp siyasi ikbal beşinde koşan zevatın şike topuna hiç girmemeleri olmalı hangisinin ağzında çok büyük haksızlığa uğradık dediğini duydunuz iktidar dışındakileri kastetmiyorum gerçi bazılarının hakkını da yemeyelim örneğin Albayrak bu kadarını söylemişti ", “Memleket aidiyetimizi tutmamız anlamında Trabzonspor’dan vazgeçmeyiz. Kupa geldi gelmedi falan son birkaç ayda yaşananlardan sonra kupanın fiili olarak verilip verilmemesinin bir hem niyeti kalmadı. Dünya alem bütün gezegende ne kadar kurum varsa bu iş ortaya çıktıysa artık Trabzonspor’un bunu hakkettiği fiili olarak tescillenmiştir. Türkiye’deki öyle yada böyle bazı kurumların taktir etmesine gerek kalmamıştır."

bunun dışında varsa da ben duymadım bilen varsa ekleyebilir
              @ okşoholu

Yorum

Yorum

Nasıl gençler eğleniyor muyuz? Daha çok gülecekler bize çooooooook...
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

allah belasını versin böyle düzenin.

Вы попали по адресу!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X