Beyler benimde umudum yok takımdan ama bugün gittim formamı ve yanında maça 2 bilet aldım. cumartesi o 5.000 kişiden biri de ben olacağım. Sizde gelin 3-5 fazla olsun. Takıma destek olup iranlıların parasını çıkartalım.
4 Ağustos Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Cagliari ile oynanacak hazırlık maçını Bordomavi.Net ailesi olarak birlikte izliyoruz.
Biletlerimizi Doğu Üst Tribününden Alıyoruz... Doğu Tribün Bilet Fiyatı : 30 TL
Aşağıdaki satış noktalarından hem kağıt bilet, hem de e-bilet olarak satış yapılmaktadır. - İstanbul Maltepe TS Club mağazası - İstanbul Bakırköy TS Club mağazası -Maç günü stadyum gişeleri Aşağıdaki noktalardan ise yalnızca e-bilet olarak satılmaktadır. - Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi Passolig gişesi - Trabzon Meydan Passolig Gişesi
ÖNEMLİ: Kozyatağı Carrefour önü ve Mecidiyeköy Ziraat Bankası önü olmak üzere iki ayrı hareket noktamız vardır. İsim yazdıran üyelerimizin araca bineceği lokasyonu da belirtmesi rica olunur! KOZYATAĞI KALKIŞ: 15.00
MECİDİYEKÖY KALKIŞ: 15.30
Fiyat Bilgisi Eklenecektir.
Liste:
1- Arda Yavuz (Mecidiyeköy
2- Yiğit Gayretli+2 (Mecidiyeköy)
3- Mustafa Berke Gayretli (Mecidiyeköy)
4- Aydın Tiryaki+1 (Mecidiyeköy)
5- Doğan Şahin (Mecidiyeköy)
6- Cengiz Çubukçu (Mecidiyeköy)
7- Kerem Ali Çubukçu (Mecidiyeköy)
8- Aytaç Çakıroğlu (Kozyatağı)
9- Abdülkadir Kılıç (Mecidiyeköy)
10- Oğuz Zeytin (Mecidiyeköy)
11- Alp Yavuz (Mecidiyeköy)
12- gurcan_altan+1 (Kozyatağı)
13- Aydın Danış (Mecidiyeköy)
14- Hasannuhoğlu+1 (Mecidiyeköy)
15- Kadir Ramiz Ustaoğlu (Mecidiyeköy)
16- Mollasalihoğlu (Mecidiyeköy)
17-
Toplam: 21 (Kozyatağı 3 - / Mecidiyeköy 18)
En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 30.07.2018, 22:14.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum