Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Bağış Kampanyası | Kulübümüz İçin Destek!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sadece 8 bin mesaj

smsleri bu hızla her hafta düzenli atarsak 1 futbolcunun maaşını 6 ayda ödüyoruz.

ha gayret
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• 5 lira 10 lirayla bu işler olmaz, ligi tepede bitirmek şart.

Yorum

• futbolcular şampiyonlar liginde de bu performansı göstersinler ki daha iyileri isteyecekler
        minimum-maksimum fiyatları böyle olur.
        bu futbolcular portekiz yada hollanda liginde olsaydı üstüne 10milyon daha koyarlardı.
        abduş: 30-40 m
        yusuf: 15-25m
        hüseyin: 8-15m
        uğurcan: 5-10m

yeterli olur sanırım.

İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abdülkadir Hüseyin Uğurcan Yusuf bu 4 oyuncuyu şampiyonlar ligine gidersek kaça okutabiliriz acaba ?
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Lafa geldi mi herkes kral, icraat dedin mi millet fıssss, bu TS taraftarı kadar kuru sıkı atan yok. 8.000 sms rezalet.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• SMS boş iş. Anca kendini rezil edersin. Kulüp parayi oyuncu satislarindan ve basaridan kazanir. Bu gelen para ile personel maaslari odenir.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Halihazirda zaten devletten yeterli destegi goruyorlar, buna ragmen maddi yetersizlik varsa yanlis yaptiklari seylere baksinlar....

Taraftar zaten devlet eliyle gerekli borcu istemesede sahipleniyor, sorun herkesten gidenin esit olmamasi....yani klubu bu hale getirenlerden uc gidiyorsa asgari ucretli den de uc gidiyor; bana kalirsa burada ciddi anlamda bi adaletsizlik var....

Eski yoneticiler ciksinlar bu borclari odesinler, yenilerle beraber....
              ıslak imza....

Yorum

• Ben haber61 deki haberle yeni duydum. Hemen yolladım. Tamam küçük bir şey ama damlaya damlaya göl oluyor. Yönetim bu olaya kalkıştı ise gerçekten en küçük meblalara bile muhtaçlar demekki. Amannn bundan ne olacak demeden elimizden geleni yapalım en azından yapanada köstek olmayalım. Yönetiminde bunu duyurması lazım her yerde. Onmilyon degil bir milyon bari olsun azmı para
                2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Şikeci asker arkadaşımdan Trabzonspor’a bir 10 TL

En son Emre EFENDİOGLU tarafından düzenlendi; 01.01.2019, 01:43.

Yorum

• HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• takımın form durumu iyiyken biran önce yarım devrelik kombineler devreye sokulmalı 5-8 bin civarı satış bekliyorum ben

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        takımın form durumu iyiyken biran önce yarım devrelik kombineler devreye sokulmalı 5-8 bin civarı satış bekliyorum ben
                        Bu sistem denenebilir...

Yorum

• İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          takımın form durumu iyiyken biran önce yarım devrelik kombineler devreye sokulmalı 5-8 bin civarı satış bekliyorum ben
                          Güzel fikir

(UEFA)

Yorum

• Herkes akıl veriyor. Sms atın da öyle verin bari.

Yorum

• bence atmayın. atacağınız para, yedekte duran, torpilli zeki'nin maaşına gider.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence atmayın. atacağınız para, yedekte duran, torpilli zeki'nin maaşına gider.
                                Geçen sefer mahkemeye vermişti şimdi de alacakları için TFF'ye şikayet ettiği söyleniyor Kafayı yicem arkadaş. Vegisi bilmemnesini çıkarırsak heralde bi' 50 bin kişi mesaj atacak ki şu yaptıkları (en hafif tebiriyle) gerizekalılığı taraftar ancak amorti edebilsin.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X