Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ey Trabzonlu Buna da Sessiz mi Kalinacak?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak psikopatlaz tarafından gönderildi

ERGUN GÜRSOY TRABZONLU DEGILDIR,OLMAZ OLSUN ONUN GIBI TRABZONLU...BENDE DIGER ARKADASLARA KATILIYORUM VE DIYORUM KI; ERGUN GÜRSOY ALLAH BELANI VERECEK...AMIN...

AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Yorum

zaten hayirli bi_ok olsaydi geseye yönetici olmazdi...trabzonlu oldugunu sadece bizim maçlardan önce söylemezdi...ayrica sunuda biliyoruzki bizim meleketin insaninin ögrenme sekli ''_ikile _ikile _ikmeyi ögrenecen!'' degil mi...iyi mi olmus kötü olmuss bilmem ama yazik yane..ne hale düsmüs...o dernekte tüzügü degistirip her önüne geleni baskan yapmayacak bi sistem getirmeli....

Yorum

ergun gursoy sadece nufus cuzdaninda trbzonlu olarak goruluyor ama DAMARLARINDAKI AKAN KAN HICTE BIR TRABZONLU KANI DEGIL onun yaptigi sadece trabzonspor yonetiminin pasifliginden iyi niyetinden yararlanmak oluyor.[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
        bu bedene can TRABZONSPORLA verildi ancakta TRABZONSPORla beraber alinir

Yorum

gürsoy'a tepkide tamamen haklisiniz, hakliyiz....damarlarinda ne dolasiyor belli degil....bunun yaninda bazi gerçekler var; bu adam trabzon camiasinin içinde...o trabzon camiasinin içinde ezikli, kargali insanlar yok mu saniyosunuz....türkiyenin önde gelen zenginleri trabzon orijinli iken takim kaç yildir üç kurusa neden muhtaç...niye iki iyi futbolcu alacak kadar paramiz yok...(kimse ürün,bilet satisi vs. demesin..eziklerin bu kadar hasilati, ürün satisi yokken de maddi sikinti çekmediler)

adama arsin'de yemegi ben mi verdim...arsinliler,trabzonlular,trabzonsporlular vermis..."gürsoy" sülalesi var bi kere...benim bildigim çok genis bir sülale...ergun gürsoyun, arsin serbest bölgede yatirimlari var...bizim ulusoy tekirdaga fabrika kuruyor....

arkadas söyledi yukarida, ist.daki dernek binalari gürsoy'a ait...eee..bizim ulusoylar,cevahirler,niceleri menfaatinin olmadigi yerde günahini verir mi acaba...bu dernek isleri parasiz olmaz arkadaslar....ögrenci okutmaktan tutun, cari giderlere kadar yiginla para harcaniyor...kimler karsiliyor bunlari derneklerde agirlikli olarak...

ne yazik ki böyle....hani bi söz vardir, keçininolmadigi yerde koyuna abdurrahman çelebi derler..bizimki o hikaye....

Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

ya birakin onu bunu. bu adamin bi oglu var onu da gayse ye yönetici yapmis neymis bu baskan olamamis ya oglu olsunmus[img]smileys/smiley36.gif[/img]deneyim kazansin diye yönetime almismis.Ulan dürzü sen neydin ki oglun ney olsunhadi bu simdi trabzonlu ya devletimiz kimlik vermis ya orda yaziyo peki... simdi 27. hafta ali samiyen stadinda bunun mibarek(!) taraftari si*i*mis "trabzon" diye bagiracak "hamsi" diye bagiracak ulan hiç gücüne gitmeyecek mi.sahsiyet düsmani adam be. bir de madem o kadar trabzonlusun, rakip takima kale arkasinin en alttaki 5 sirasini verecen bize de kapalidan yer versene[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
              ya birakin onu bunu. bu adamin bi oglu var onu da gayse ye yönetici yapmis neymis bu baskan olamamis ya oglu olsunmus[img]smileys/smiley36.gif[/img]deneyim kazansin diye yönetime almismis.Ulan dürzü sen neydin ki oglun ney olsunhadi bu simdi trabzonlu ya devletimiz kimlik vermis ya orda yaziyo peki... simdi 27. hafta ali samiyen stadinda bunun mibarek(!) taraftari si*i*mis "trabzon" diye bagiracak "hamsi" diye bagiracak ulan hiç gücüne gitmeyecek mi.sahsiyet düsmani adam be. bir de madem o kadar trabzonlusun, rakip takima kale arkasinin en alttaki 5 sirasini verecen bize de kapalidan yer versene[img]smileys/smiley7.gif[/img]

haklisin selçuk abi..bu adami infaz edin..
              Tribünün Babasi KaleArkasi!!www.kalearkasi.net

Yorum

Hepsine en iyi cevabi sahada verecegiz.[img]smileys/smiley18.gif[/img]

Bizim teknik adamda BJK li.[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

Sevgili arkadaslarim... Bu konuyu daha önce çesitli platformlarda birçok kez gündeme getirdik... Ve hep dedik ki bizim asil düsmanlarimiz bize dost görünüp, Trabzonlu kimligini kullanarak bizi her zaman arkadan vuran bu seref yoksunu mahlukatlardir... Yeri geldigi zaman nüfus kagidinda Trabzon yazdigini böbürlene bübürlene ifade eden ergun gürsoy ve onun gibi serefsizler tarihi boyunca Trabzonsporun önündeki hatta Trabzon sehrinin önündeki en büyük engel olmuslardir. Bizler maalesef gerçek Trabzonlu ve Trabzonsporlular olarak bu mahlukatlara hiçbir zaman gerekli cevabi verememisizdir. Bu seref yoksunu mahlukat dün en son yaptigi açiklamada, Türkiyede sike olmadigini eger olsaydi geçen sene oynanan Trabzonspor maçinda sikeyi biz yapardik diyecek kadar serafsiz ve Trabzon düsmani oldugunu ortaya koymustur.Sanki Trabzonspor onun yapacagi sikeye muhtaçtir????

sEN KIMSIN BE ADAM??? Senin bu güne kadar Trabzonspora ve Trabzon sehrine ne faydan olmustur ki??? Sana bu sekilde konusma cesaretini verenlere ben ne diyeyim ki artik??? Neymis efendim arkadas arsinspora otobüs hediye ediyormus... Sen al o otobüsünü de münasip bir yerine sok...Senden bir sey isteyen yok. Sen git yillardir kendi çikarlarin için yalakalik yaptigin bizanslilarin köpekligini yapmaya devam et...Trabzonsporumun adini agzina alarak da onu kirletmeye kalkisma...!

Ya sonunda beni bile çileden çikardi bu adam... Birisi bizi temsil edecek birisi çiksin ve bu adama agzinin payini versin artik... Daha fazla dayanamayacagim...

En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz? Bu adam bu beyanatlari verirken her zaman söylemleriyle begenimi kazanan Trabzonspor baskani da onunla ayni ortamdaydi maalesef.... Daha ne diyeyim???
                  HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

Sn Mehmet Ali Yimaz'dan bu ise el atmasini istiyoruz,kendisi görevi biraktigindan beri bu ve benzeri olaylar Trabzon'u ziyadesiyle üzmektedir.Ilhan Cavcav'in hakem odasina inip hakemi azarlamasiyla baslayan Trabzonspor'un bu sahipsizligi halen devam etmektedir,buradan efsane baskana sesleniyorum Syn Atay Aktugu çok iyi bir yönetici ve baskan olabilir,Sn Özkan sümerde öyle ama böyle ''GODAMANLARLA'' basa çikacabilecek birisi varsa oda sayin Mehmet Ali Yilmaz'dir.Hatirlatma atv spor programi Faik Çetiner (delikanli) Sn Yilmaz'a ''efendim canli yayin sigara ....'' cevap sert bir bakis ve bir el hareketi sonrasu Çetiner sadece reklamlar diyebildi.Evet Mehmet Ali yilmaz bu günlere gelmende emegi olan sehrine ve onun takimina yapilan haksizliklara seyirci kalma çünkü bu ''GODAMANLAR'(ergun bilmemnesoy vs.) Trabzonu basi bos sanip atip tutmaya basladi.Buraya gel yönetime destek çik ve sahipsiz olmadiklarini göster Sn Baskanim[img]smileys/smiley9.gif[/img]

Yöneticilerimize emekleyen diyen adamlarin emziklerini agizlarina vermen dilegiyle..Biz de Galatasaray kulubüne her bir taraftar olarak protesto fakslari çekelim BU TAKIM SAHIPSiZ DEGIL!!
                    Bizi beğenenlerin hepsini severiz; ama beğendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld

Yorum

arkadaslar biz yine onlari ciceklerle karsilariz herkes isinde olsun.

hala anlasamadigimiz bi nokta var ki oda bizim gercek dusmanimiz fener digil en azindan adamlar bize dusman diyor bizim gercek düsmanimiz yalakasaraydir bu boyle biline.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                      <font color=Red>Kalemimi</font><font color=Blue> Kirsalar</font> <font color=Red>Seni</font> <font color=Blue>Sevdigimi</font> <font color=Red>Kanla</font> <font color=Blue>Yazardim..</font>

Yorum

İlk olarak MaHMuT_61 tarafından gönderildi

Sn Mehmet Ali Yimaz'dan bu ise el atmasini istiyoruz,kendisi görevi biraktigindan beri bu ve benzeri olaylar Trabzon'u ziyadesiyle üzmektedir.Ilhan Cavcav'in hakem odasina inip hakemi azarlamasiyla baslayan Trabzonspor'un bu sahipsizligi halen devam etmektedir,buradan efsane baskana sesleniyorum Syn Atay Aktugu çok iyi bir yönetici ve baskan olabilir,Sn Özkan sümerde öyle ama böyle ''GODAMANLARLA'' basa çikacabilecek birisi varsa oda sayin Mehmet Ali Yilmaz'dir.Hatirlatma atv spor programi Faik Çetiner (delikanli) Sn Yilmaz'a ''efendim canli yayin sigara ....'' cevap sert bir bakis ve bir el hareketi sonrasu Çetiner sadece reklamlar diyebildi.Evet Mehmet Ali yilmaz bu günlere gelmende emegi olan sehrine ve onun takimina yapilan haksizliklara seyirci kalma çünkü bu ''GODAMANLAR'(ergun bilmemnesoy vs.) Trabzonu basi bos sanip atip tutmaya basladi.Buraya gel yönetime destek çik ve sahipsiz olmadiklarini göster Sn Baskanim[img]smileys/smiley9.gif[/img]

Yöneticilerimize emekleyen diyen adamlarin emziklerini agizlarina vermen dilegiyle..Biz de Galatasaray kulubüne her bir taraftar olarak protesto fakslari çekelim BU TAKIM SAHIPSiZ DEGIL!!

Bence Sayin Yilmazi bu ise karistirmasaniz daha iyi olur. O çok fazla sevdigi için severken çoçugu az kalsin öldürecekti. Kalsin.

Bunlara cevabi Avni Akerin çimlerinde verecektin. Olmadi, bu sefersamiyende vereceksinve çikipkonusacaksin. Yoksa lafla peynir gemisi yürümez.

Yorum

Istifa et Ergun Gürsoy!

Trabzon Dernekler Birligi yönetim kurulu adina Genel Sekreter Haydar Dulkadiroglu, yayinladigi bildiride Ergun Gürsoy'un Trabzon Kültür Dernegi'nde dün aksam Galatasaray muhabirlerine yemek verecegini belirterek, Trabzonlular'a ait mekanlari dogru kullanmadigini ve bunedenle istifa etmesi gerektigi söyledi.

Bildiride su ifadeler yer aldi.
                          "Üsküdar Beylerbeyi'nde bulunan ve baskanligini ErgunGüsoy'un yaptigi Trabzon Kültür Dernegi'nde dün aksam medyada Gs'yi takip eden Gs muhabirlerine iftar yemegi verilmistir. Trabzonlular olarak tüm misafirleri agirlamaktan onur duyariz. Ancak, Trabzonlulara ait olan ve Trabzon ismi kullanilarak alinan mekanda, medyanin çesitli kesimlerinde çalisan Gs'li muhabirlere iftar verilmesini dogru bulmuyoruz. Ergun Gürsoy'un bu yanlisi, Trabzonlular'a ilk yanlisi degildir. Geçen yil 24 Subat'ta düzenledigi Trabzon'un kurtulusunun yil dönümü gecesinde Gs marsi söyleterek hepimizi hayal kirikligina ugratmistir. Yine yasal birlik olmasina ragmen Trabzonlulari bölmek üzere sözde Trabzon Dernekleri Federasyonu'nu kurma çalismalarini baslatmis fakat basarisiz olmustur. Ergun Gürsoy'un kendi alaninda ve Gs'deki çalismalari bizi ilgilendirmez ve kendisine de basarilar dileriz. Ancak Trabzon isminin ve bu isimle elde edilen Trabzonlulara ait mekanlarin dogru kullanilmasi gerekir. Bu nedenledir ki; Ergun Gürsoy, Trabzon Kültür Dernegi baskanligindan istifa etmeli ve dernegi gerçek sahiplerine teslim etmelidir."

Bordomavi.net ailesi olarak bizlerde bu düsüncelere katilmakta ve yillarca Trabzon'a ve Trabzonspor'a dost görünüp en büyük zarari veren Ergün Gürsoy'a haddini bildirmek gerektigini kamuoyuna duyururuz.
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Helal olsun bu açiklamayi yapan Haydar Dulkadiroglu'na. Gönül ister ki böyle CESUR VE KARARLI AÇIKLAMALARI Trabzonspor kulubümüzün baskaninda ve yönetim kurulu üyelerinden de DUYALIM.

Canli yayinda bizim baskanin yaninda bizim yöneticimizi adam yerine koymayan bu Trabzon düsmani adi herife TRABZONSPOR BASKANI SESSIZ KALIYOR. Hala daha okul arkadasim,sevgili dostum diyor. ATAY AKTUG VE YÖNETIM KURULU BIR PARÇA ONURUNUZ VARSA SIZDE BU SEREFSIZ ADAMA HADDINI BILDIRIRSINIZ.

BU ISLERI GERÇEK TARAFTARA BIRAKMAYIN. YOKSA KÖTÜ OLUR[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

Birakin su KANSIZI o kimdir ya...Istanbulda hangi GERÇEK TRABZONLU onu takiyor ki...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

Trabzon Dernekler Birligi Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Sayin Haydar Dulkadiroglu'nu öncelikle böyle bir bildiri yayinlayip,gerçekleri cesaretle açikladigi için kendisini tebrik ediyorum.Ve Trabzonspor yönetim kurulunun da, artik Ergün Gürsoy'a hakkettigi tepkiyi vermesini diliyor ve bekliyorum.

Üsküdar'daki mekana bende bir davet üzerine gitmistim,agaçlarin yesilliklerin içinde son derece güzel manzarali olan bu yer için,kendi kendime Trabzon'lular olarak çok güzel bir ambiansi olan bir yere sahip olmusuz diye de gurulanmistim.Daha sonrayerin gerçek sahibininErgün Gürsoy oldugunu duyunca,duydugum gururburukluga dönüsmüstü.

Buradagslilere yemek vermesi filan neyse bir yere kadar normal karsilanabilirbelki,ama Sayin Haydar Dulkadiroglu'nun açikladigi gibi,Trabzon'un en önemli günü 24 Subat Trabzon'un Kurtulus Gününde gsnin marsini söylemesinin mantigini hiç kimse bana izah edemez.Ve ne yaziktir ki o günden bu güne hiç bir Trabzon'lu yönetici bu konu ile ilgili bir açiklama yapmamistir,yaptiysa da ben duymadim.

Bu mars terbiyesizligini yapan insan müsvettesinin,Trabzonspor camiasina saygisi olmadigini zaten biliyorduk.Ama 24 subat zaferinde kaybettigimiz dedelerimize,sehitlerimize,gazilerimize ve tüm Trabzon halkina karsi yaptigi densizligi simdi ögrenmis bulunuyoruz.Hem de Cumhuriyet Bayrami gibi önemli bir günde.

Ergün Gürsoy'a ve hala Trabzon'lu kimligi altinda yasayan yandaslarina,sempatizanlarina koskoca bir YAZIKLAR OLSUN diyorum...

Saygilar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X