Bizim tarafimizdan da serbest birakilsin. Ise yaramaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mertcan Çam'ın Darp Edilmesi
Daraltma
X
-
Hakem Allah'ın isimlerinden biridir. Hakemin gözü önünde bir oyuncu diğerine faul yapıyor. Hakem göremiyor öyle mi? Adam canını zor kurtarmış, bu konunun gündemden çıkması ülke için ne kadar sağlıklı? Acaba kardeşlik dostluk konu gündemden düşürülerek mi sağlanır, yoksa sorumluların en azından istifasıyla mı?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuda herhangi bir gelişme yok sanırım.
suc duyurusuda yapildi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
urfa başkanı emin yetim 3 yıl 2 ay hak mahrumiyeti almış ceza süresi 3 yılı geçtiği için süresiz hak mahrumiyetine giriyormuş yani hiç bir kulüpte başkanlık yapamayacak verilen cezaya göre. gerçi iki gün sonra değiştirirler belli olmaz kuklalara.
sportif ceza yanında adli ceza ne olacak göreceğiz.sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Kulübün de ağzını bıçak açmıyor. Yazık vallahi...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şanlıurfaspor Başkanına 3 yıl 2 ay men cezası!
Adı dayak skandalına karışan Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim'e 3 yıl 2 ay hak mahrumiyeti cezası verildi. Ceza 3 yılı aştığından Yetim ömür boyu hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı. TFF ayrıca Yetim'e 180 bin TL para cezası uygun gördü.
Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum