Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maçın Yıldızı | Trabzonspor - Antalyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hubocan niye son oynadigi 2.5 mactir böyle büyük bir hata yapmiyor ? Ikiyüzlülük yapiyorsun Onazi dün iki tane üst düzey asist yapti 1 gol oldu digeri olmadi aynisini Yazici, Ömür veya senin taptiklarindan biri yapsa buralari inletiyordun, Akbasin yaptigi hata macin kirilma aniydi o golü yesek o futbolla dün yenilirdikde, önce vicdan böyle büyük bir hataya ragmen macin 3. En iyi adami secilen otoriteyi ben tanimiyorum, adamci olma herkese adil davran inan daha mutlu olursun yoksa böyle kivirmak icin bin takla atarsin.
    agzini düzelt önce, ben Allahdan baskasina tapmam, herkesi kendine benzetme

huboya hakkini vermeyen mi var

onazinin yaptigi asisten birini akbas nasil hazirladiginin farkinda bile degilsindir

ne kivirdigim oldu senin gibiler gibi nede birisinin hakkini yedigim

bu benim takimim, herkese ayni yaklasirim, ama sizin gibilerin ihtirasli yaklasimlari oldugundan oyunculara bunu göemezsin
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      agzini düzelt önce, ben Allahdan baskasina tapmam, herkesi kendine benzetme

huboya hakkini vermeyen mi var

onazinin yaptigi asisten birini akbas nasil hazirladiginin farkinda bile degilsindir

ne kivirdigim oldu senin gibiler gibi nede birisinin hakkini yedigim

bu benim takimim, herkese ayni yaklasirim, ama sizin gibilerin ihtirasli yaklasimlari oldugundan oyunculara bunu göemezsin
      Kardesim ortada 3 tane gol varsa her gol icin birkac kisinin emegi gecmistir Akbas yapmadi etmedi onun payi yok mu dedim ben ? Macin en iyi 3. En cok oyu alan Adami ne lan, kafa mi buluyorsun benimle, o kadar oyuncu icinde Onur, Okay, Burak, Damdoy, Onazi bu adamlar dururken nasil Akbas 3. En cok oyu aliyor, utanmasan Akbasin yaptigi hata gol olmadi ne var ki bunda diyeceksin.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Sunu belirteyim, bir daha izledim Onur'un kurtardigini, Eto'o sanmistim ama sanirim Maicon vurmus orada... ve tekrar tekrar izledim, bence orada gol olma ihtimâli 1%'dir, Hubocan iskalasa ya da sapsallik yapsa belki gol olurdu yoksa mümkün degil gol olmasi, Hubocan uzaklastirirdi çok rahat bir sekilde...
        Ayrica Onur'un çikip az daha faul yapip sari ya da kirmizi kart görebilecegi an var, orada da bence biraz hatâliydi, sansliydi
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Kardesim ortada 3 tane gol varsa her gol icin birkac kisinin emegi gecmistir Akbas yapmadi etmedi onun payi yok mu dedim ben ? Macin en iyi 3. En cok oyu alan Adami ne lan, kafa mi buluyorsun benimle, o kadar oyuncu icinde Onur, Okay, Burak, Damdoy, Onazi bu adamlar dururken nasil Akbas 3. En cok oyu aliyor, utanmasan Akbasin yaptigi hata gol olmadi ne var ki bunda diyeceksin.
          oy aldi demedim 3. yüksek notu aldi

neden utaniyim, futbol hatalar oyunudur, samuel eto gibi adam akbasi 90 dk. da 1 kez avladigindan mi utanacam

Ünal Karaman

Yorum

oy aldi demedim 3. yüksek notu aldi

neden utaniyim, futbol hatalar oyunudur, samuel eto gibi adam akbasi 90 dk. da 1 kez avladigindan mi utanacam
            Ligin en berbat takimina karsi nerdeyse verdigimiz tek pozisyonda yüzde 1 milyon hatali olmasina ragmen aman ne var canim 90 dakikada 1 kez avlandi dedigin icin utan ayrica avlandigi adam Etoo degil Maicon du.

Yorum

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sunu belirteyim, bir daha izledim Onur'un kurtardigini, Eto'o sanmistim ama sanirim Maicon vurmus orada... ve tekrar tekrar izledim, bence orada gol olma ihtimâli 1%'dir, Hubocan iskalasa ya da sapsallik yapsa belki gol olurdu yoksa mümkün degil gol olmasi, Hubocan uzaklastirirdi çok rahat bir sekilde...
              Ayrica Onur'un çikip az daha faul yapip sari ya da kirmizi kart görebilecegi an var, orada da bence biraz hatâliydi, sansliydi
              eto tek paslan akbas ve masi oyundan düsürüyor, maicon tamamliyor

hubocan toptan hizli kosuyorsa cikarir o topu
              onur kurtardiginda nerdeyse toplan ayni hizada

Ligin en berbat takimina karsi nerdeyse verdigimiz tek pozisyonda yüzde 1 milyon hatali olmasina ragmen aman ne var canim 90 dakikada 1 kez avlandi dedigin icin utan ayrica avlandigi adam Etoo degil Maicon du.
              iste futboldan bu cümlen kadar anliyorsun
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.12.2017, 16:53.

Ünal Karaman

Yorum

Kim verdi neye göre verdi bu notlari yau ? Akbas fenâ degildi evet ama Hubocan'dan fazla puan almasi saçma, mümkün degil
                Rakipte en düsük puan Celustka'da, bence de kötüydü, bizim Olcay Cakir falan begendi onu hey gidi hey bir kere karsilasmayi sari kartsiz bitirmesi saçmalik rezillik...
                Adamim Sakib'a verilen puan ne öyle, hiç de fenâ degildi, 6,5'luk falan oynadi... Mas'tan iyi adam Sakib, "Mas'i sat Sakib'i al" , düsünmeden uygularim bunu

Yorum

âbi o açi yaniltiyor biraz, ki bence yine de alir o topu, niye ? çünkü bir ayrinti daha var o da topu Hubocan'a dogru gitmesi, öyle sag diregin dibine falan gitmiyor öyle olsa tamam Hubocan'in isi zor... o ânin yakin çekim tekrârini izleyince daha iyi anlasiliyor bence

Yorum

akbaş'ın hata yaptığı pozisyonda yine onazi'nin amaçsızca dolaştığını görebiliriz. sivas maçı da dahil çevresindeki rakip oyuncular derin pasları alıp pozisyonda girdi. mas da aynı hatayı yapıyor öne çıkıp geç kalıyor. akbaş maicon'un öne hamlesine cevap veriyor dönüşte hata yapıyor. zaten böyle rakip karşılanmaz iki katmanlı bir savunma dizilimi olur, hızlı hücum değil birşey değil. üç oyuncunun direncine kalmış bir savunma yaptık maç boyu.

yerleşik savunmada telaşından dolayı hata yapar akbaş. erken hamleler yapabilir. birebir savunmada daha iyi. o yüzden solbeke koyuyor hocalar.

Yorum

âbi o açi yaniltiyor biraz, ki bence yine de alir o topu, niye ? çünkü bir ayrinti daha var o da topu Hubocan'a dogru gitmesi, öyle sag diregin dibine falan gitmiyor öyle olsa tamam Hubocan'in isi zor... o ânin yakin çekim tekrârini izleyince daha iyi anlasiliyor bence
                      sol diregin dibine gidiyor zaten, hubocanin tarafina

bunu demek zor, bence alamaz sence alir

Ünal Karaman

Yorum

eto tek paslan akbas ve masi oyundan düsürüyor, maicon tamamliyor

hubocan toptan hizli kosuyorsa cikarir o topu
                        onur kurtardiginda nerdeyse toplan ayni hizada

iste futboldan bu cümlen kadar anliyorsun
                        Evet ben bu kadar anliyorum ayip degil sonucta benim profesyonel meslegim degil ben bu kadar anliyorum bunu da utanmadan söylüyorum ama evet Akbas macin en kritik bireysel hatasini yapti diyemeyecek kadar kör artniyetli ve yalaka hatta ikiyüzlü degilim ayrica o koydugun semadaki puanlarda ayni sana benziyor.

Yorum

Bence Okay.

Yorum

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            akbaş'ın hata yaptığı pozisyonda yine onazi'nin amaçsızca dolaştığını görebiliriz. sivas maçı da dahil çevresindeki rakip oyuncular derin pasları alıp pozisyonda girdi. mas da aynı hatayı yapıyor öne çıkıp geç kalıyor. akbaş maicon'un öne hamlesine cevap veriyor dönüşte hata yapıyor. zaten böyle rakip karşılanmaz iki katmanlı bir savunma dizilimi olur, hızlı hücum değil birşey değil. üç oyuncunun direncine kalmış bir savunma yaptık maç boyu.

yerleşik savunmada telaşından dolayı hata yapar akbaş. erken hamleler yapabilir. birebir savunmada daha iyi. o yüzden solbeke koyuyor hocalar.
                            Onazi iyi isler yapiyor ama o "iyi"lerin hâricinde tam bir fâcia, felâket berbat yau
                            sol diregin dibine gidiyor zaten, hubocanin tarafina

bunu demek zor, bence alamaz sence alir
                            Oraya gitse de alir Hubocan iyi yer tutmus bence, Hubco her topu aldigi gibi onu da alir

Yorum

Onazi iyi isler yapiyor ama o "iyi"lerin hâricinde tam bir fâcia, felâket berbat yau

Oraya gitse de alir Hubocan iyi yer tutmus bence, Hubco her topu aldigi gibi onu da alir
                              ins. böyle devam eder, bize zenitteki huboyu izletir

cok iyi bir cv si var, böyle devam ederse piyango gibi bisey olacak

Ünal Karaman

Yorum

Fiziken dökülse de Burak Yılmaz

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X