şu anda protestoluk hiç birşey yok aralıkta herkes tercihini yapar zaten Ersun hoca ile umutların yeşerdiği bu günlerde sadece sevgi protestosu yapalım haluk ulusoyun protesto edilecek bi yanıda kalmamış artık 3 eziklerden buluyor o bulacağını bundan sonra tff adayı olacağınıda sanmam sivaslılar hemşehrisi olur artık..........
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Protesto Yöntemleri
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
züper fikirİlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn İyi Protesto Cezamızın biteceği Gs maçında Topluca sahaya atlamak (!)
elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
gs maçında tüm stad hep bir ağızdan destek vermeliyiz ve protesto etmeliyiz ! bunun için burdan bunları konuşsak diyorum , bir arada hareket etsek diyorum ! dosta düşmana mesaj gönderelim diyorum
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
Ben topyekün tribün olarak böyle bir eylemde bulunulabileceğini pek sanmıyorum açıkçası.. Keşke öyle olabilse
Kimisi farklı adamlara ve kimisi de birbirinden farklı çıkar oluşumlarına hizmet eden taraftar grupları arasında kıyasıya rekabet yerine sarsılmaz bir bütünlük olsaydı şu anki vurdumduymazlık ve duyarsızlık ortamı böylesi had safhalara gelmezdi..
Ben o eski tribün ortamımızı özlüyorum.. O hep bir ağızdan destek veren ve hep bir ağızdan protesto eden.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
valla 15 sayfa yazı vardı hepsini okuma imkanım olmadı belki benim söyleceğim yöntem söylenmiş olabilir o yüzden şimdiden kusura bvakmayın tekrar yapmış olmım...Bence stada gidip orda yönetim istfia die bağırmakla ele hiç bişi geçmez hemde gs maçı oyuncuların bundan etkilenmemesi gerekir..maç sırasında sahaya sırtınızı dönüp seyretmeme protestosu yapılabilir fakat bütün stad yapmalı bunu yaparkende tezahürat önemli takımı desteklemek gerekir kafada tasarlanınca hoş duruyo bence uygulamaya değer ancak bunu yapmak için stadda iyi bir organizasyon gerekir ben trabzonda değilim maça gidemiyeceğim ancak bunu oraya giden herkes yanındakine söylese tüm stada yaptırılabilir...söliyecek bisi yok sadece trabzon.....
Yorum
-
Ne protestosu???
Haftalar sonra Avni Aker'de maç oynanacak..Hem de Galatasaray maçı..Siz protestodan bahsediyorsunuz..
Yönetim protesto edilecekse seçime günler kaldı gidip protestonuzu seçimde yapmalısınız..
Stadta haftaların verdiği TrabzonSpor özlemiyle 90 dakika takıma destek verilmeli..Bu nasıl iş yaa...7TrabzonSporluyum Derken Daha Bi Gururluyum Şu Günlerde !!
Yorum
-
en iyi protesto sandıkda olur artık boşuna maç sırasında bir şeyler yapmayalım.bu kadar zaman sonra takımla hasreti gidermak için stadı dolduralım ve takımın sahipleri olduğumuzu gösterelim.seçim günü kimi protesto edeceksek sandığa gömelim bir daha trabzonla adları anılmasın doğru olan budur.İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....
Yorum
-
Şükür kafası karışmamış biri çıktı.İlk olarak Gokhan Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe protestosu?
Haftalar sonra Avni Aker'de maç oynanacak..Hem de Galatasaray maçı..Siz protestodan bahsediyorsunuz..
Yönetim protesto edilecekse seçime günler kaldı gidip protestonuzu seçimde yapmalısınız..
Stadta haftaların verdiği TrabzonSpor özlemiyle 90 dakika takıma destek verilmeli..Bu nasıl iş yaa...
Yorum
-
Maçı yönetim oynasa anlıycam protestoyu,
takımın başına yeni bir hoca gelmişken
Milli maç arasında hoca takımı daha fazla tanıma şansına sahipken,
Devre arası olmadığı için hiçbir oyuncuyu gönderme lansı yokken,
Yine hiçbir oyuncuyu alma şansı yokken,
O gün kongre günüde olmadığına göre...
Ne protestosu allah aşkına...
Bu şekilde enerjimizi harcamayalım boşu boşuna...
varsa somut birşey oturulup konuşulsun,taraftar artık yönetyeme kalkmasın takımı stadyuma gitsin takımına tezahüratla destek versin...
Yenilsede,yensede alkışlamasını öğrensin...Eskiden Sungu61 idi ....
Yorum
-
bundan önceki protestolarimiz YÖNETIM ISTIFA yada ZIYA DOGAN ISTIFA seklindeydi, takim kötü gittigi icin.
Ziya dogan gitti, takimda düzelme var, herkesin keyfi yerinde, yönetime gelince, zaten kongre var, ondan önce istifa etmeyecegini hatta aday bile olacagini biliyoruz.
PROTESTONUN SEBEBI????
birakin onu bunu. TRABZONSPORUMUZ AVNI AKERE CIKIYOR. ÖZLEM BITIYOR... taraftar olarak isimize bakalim
Yorum
-
AC Milan'a mermili tehdit mektubu
Eda BERKBAYRAK / MİLANO (DHA) 25 Ocak 2008
İtalya'nın önde gelen futbol takımlarından AC Milan'a içinde bir mermi kovanı ve tehdit mektubu bulunan bir zarf gönderildi.
Mektup, futbol kulübünün Milano'nun kent merkezinde Turati Caddesi 3 numarada bulunan binasına sabah saatlerinde posta yoluyla ulaştı. Zarfın içinden Başkan Silvio Berlusconi ve Yönetim Kurulu Danışmanı Adriano Galliani, Antrenör Carlo Ancelotti ve kaleci Dida 'ya yönelik tehdit mesajı çıktı. Takımın son oyunlarında kötü sonuçlar aldığı belirtilerek, transferlerin yeterli ve yerinde olmadığı iddia edildi. Hakaret cümlelerinin yeraldığı mesajda yönetime daha doğru adımlar atması uyarısının da yeraldığı bildirilirken, zarfta bir de mermi kovanının bulunması akıllara bir başka tehdit olayını getirdi.
Milan Başkanlığı'nın yanısıra ana muhalefet lideri ve medya patronu olan eski Başbakan Silvio Berlusconi'ye benzer bir mektup iki hafta önce yine gönderilmişti. Berlusconi'nin sahibi olduğu ve erkek kardeşi Paolo Berlusconi'nin editörlüğünü yaptığı İl Giornale Gazetesi'nin Milano'daki Negri Caddesi 4 numaradaki merkezine yine posta yoluyla ulaşan büyük bir sarı zarfın içinden iki tane mermi ve bir mektup çıkmişti. Mektupta, "Bu iki mermi Berlusconi kardeşler için bir uyarıdır. Bu mermiler gazeteye yazılan islam politikası karşıtı pisliklerin sorumluları Silvio ve erkek kardeşi için. Pakistan'da Butto'ya yapıldığı gibi, biz de elimize geçen ilk fırsatta Berlusconi kardeşlere aynısını yapacağız. Sizi kurşunlayıp sonra da bombalayacağız. Onların dünyadan yokolduklarına emin olmak için, kafalarına bir merminin ardından, İtalyan usulü bir intihar komandosu olacak. Korumalar ve güvenlik servisi bizi durduramayacak. Çünkü biz öngörülebilir değiliz. Allah büyüktür" mesajı yeralmıştı. Olay hakkında İtalya Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Genel Soruşturma ve Özel Operasyon Departmanı (DIGOS) tarafından incelemeye alınmıştı.
Milan'a gelen tehdit mektubu da DIGOS soruşturma kapsamına aldı. AC Milan Futbol Kulübü'ne geçen yıl Mart ayında da bir tehdit mektubu gönderilmiş, içinden tüfek kurşunları da çıkmıştı. Ancak bu mektupta, kulübün Toscana bülgesinden fanatik kanatlarından biri olan ve ismiyle terörist grup "Kızıl Tugaylar"a gönderme yapan "Kızıl-Siyah Tugaylar" imzası yeralmıştı. DİGOS'un olaylar arasındaki bağlantıyı araştırdığı belirtildi.
--------------
güzel bir çalışma... tebrik etmek lazım.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum