Genç arkadaşamızın başlattığı Tesisler de yönetim , ZD ve belki bazı futbolcu protestoları etkili olur diye düşünüyorum..Etkili derken en azından taraftar belki biraz rahatlar ..Ve belki bu tür bir tepki daha çok ses getirir, kongreye kadar her hafta yapılır...TS un iyi top oynamasına katkısı olmaz tabii ki..Belki yönetimin biraz daha dikkati çekilmiş olur.Taşkınlık çıkarmadan TESİSLER e gidilip ,ilgililere yaklaşılmış olması kendilerinde mutlaka bir tedirginlik yaratacak artık işin hangi noktaya geldiğini anlayacaklardır ,diye umut ediyorum..Bu şekilde kimbilir TS nin yakasnıdan düşerler..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Protesto Yöntemleri
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yahu bu başlıkta gerçekleşen birşey oldu mu hiç? pazartesi günü tesislere gidip istifa diye bağıralım bari buna katılım olsun.. bunada bahane bulunacaksa bence bu protesto başlığıda kapatılsın. çünkü takım bundan kötü nasıl olabilir benim hayal gücüm almıyor.Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
Trabzondaki arkadaşların bilgisine
Takımımız, dün oynadığı Kasımpaşa maçı sonrası bugünü, yarını ve pazartesi gününü izinli geçirecek. Ekibimiz hazırlıklarına salı saat 20.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak.
Anlayacağınız Pazartesi protesto işi yaş gibi bunlar ne çakal ya.Bu kadar da adilik olmaz. Nereye kadar kaçacaksın Pazartesi olmazsa Salı oda olmazsa Çarşamba bu taraftar binecek tepene yönetim ve Ziya Doğan AZ KALDIEn son güngör_81 tarafından düzenlendi; 06.10.2007, 14:22.
Yorum
-
protesto yöntemleri
1-tesislere gitmek istifaya çağırmak t.direktoru
2- kulube faks telefon yağdırarak yönetimi ve ziyayı istifaya çağırmak''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Haberler
Takımımız 3 gün izinli
Takımımız, dün oynadığı Kasımpaşa maçı sonrası bugünü, yarını ve pazartesi gününü izinli geçirecek. Ekibimiz hazırlıklarına salı saat 20.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacak.
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
ne protestosu?
protesto edilecek o kadar kişi ve kurum var ki
1- nuri albayrak ve yönetimi
2-ziya doğan ve futbolcular
3-ulusoy - mhk - tahkim kurulu
4-sahada taraftarlarımızı döven ve ceza almayan sivasspor takımının STAND-UPÇI BAŞKANI!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
ARTIK SAHAMIZDA Kİ CEZA KALKTI , İLK MAÇTA NASIL BİR PROTESTO OLMALI ?
maçın başından sonuna kadar bi ''ulusoya'' bi ''sivasa'' bi ''bülent demirleke''
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum