Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto Yöntemleri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sİyah TİŞÖrt Arkasina Yeter Artik
    kaliteli fikir.
    ama nerede bunu yapacak yönetim?
    nerede o tişörtten 100.000 tane bastıracak yönetim?
    nerede o dirayet o ince fikir?
    bu arkadaşın fikrine bence eğilelim arkadaşlar
    sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• Off of. Iddia ediyorum o macta protestonun P sini bile yapamaycaksiniz..ne siyah tisortu ne yeteri ya? birakin bunlari abicim.Nereden cikti bu Layt protesto yontemleri kim sokuyor bunlari sizin akliniza ya? siyah tisortler falanlar filanlar... Kim ne anlayacak bundan? O stadi inletmedigimiz surece istenilen sonuca ulasmamiz imkansiz. Ben pankartimi hazirladim ve geliyorum. layt protesto yapacaklar hic yapmasinlar daha iyi

Cigirdan cikmis oldugumuzu herkes gormeli. Oyle modaya dayali protestolarla biz bunlara `daha cok sabirlari var` imaji vermekten oteye gidemeyiz.
      En son burnaklioglu tarafından düzenlendi; 03.10.2007, 21:41.

Yorum

• Mehmet yine karıştırmış ortalığı

Bu hafta İstanbul'da düşünülen protesto iyi.Bir de 61. dk'ya kadar tezahürat yapılmayabilir ama takımın bir suçu yok.

Yorum

• Şu barcalıların figo'ya yaptığını yapalım. Kesik domuz başı atalım. Ya da kesik nuri maketi başı

Yorum

• İlk olarak burnaklioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Off of. Iddia ediyorum o macta protestonun P sini bile yapamaycaksiniz..ne siyah tisortu ne yeteri ya? birakin bunlari abicim.Nereden cikti bu Layt protesto yontemleri kim sokuyor bunlari sizin akliniza ya? siyah tisortler falanlar filanlar... Kim ne anlayacak bundan? O stadi inletmedigimiz surece istenilen sonuca ulasmamiz imkansiz. Ben pankartimi hazirladim ve geliyorum. layt protesto yapacaklar hic yapmasinlar daha iyi

Cigirdan cikmis oldugumuzu herkes gormeli. Oyle modaya dayali protestolarla biz bunlara `daha cok sabirlari var` imaji vermekten oteye gidemeyiz.
            Sana protestonda başarılar kardeşş emnim cnn'e çıkarsın.
            DOZER CEMİL

Yorum

Off of. Iddia ediyorum o macta protestonun P sini bile yapamaycaksiniz..ne siyah tisortu ne yeteri ya? birakin bunlari abicim.Nereden cikti bu Layt protesto yontemleri kim sokuyor bunlari sizin akliniza ya? siyah tisortler falanlar filanlar... Kim ne anlayacak bundan? O stadi inletmedigimiz surece istenilen sonuca ulasmamiz imkansiz. Ben pankartimi hazirladim ve geliyorum. layt protesto yapacaklar hic yapmasinlar daha iyi

sizi tutan yok. Trabzonspora zarar vermeyecek her türlü protestoyu yapabilirsiniz.cuma günü pankartınızla sizi stadta görmek isteriz.

Yorum

Madem bu protestoyu beğenmediniz daha iyi öneriniz var mı?Pankartlar her maçta açılıyo.Stadı inleticeğimizden kuşkunuz olmasın.

Yorum

• ziyanın;avrupada bile başarı kolay lafını pankart yapabiliriz.Tabi herşeyi iyiye yoran ziya buna da birşey bulur

Yorum

• İlk olarak mavinisan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ziyanın;avrupada bile başarı kolay lafını pankart yapabiliriz.Tabi herşeyi iyiye yoran ziya buna da birşey bulur
                    Taraftarlar bana güveniyo, benden Avrupada başarı bekliyolar diyebilir.

Yorum

• Her zaman diyorum,umutsuzca...
                      Maçta tribün fullenir.İlk 10 dakika herkes arkası dönük izler.10 dk sonunda kapılar açtırılıp stad boşaltılır !
                      Takıma maddi olarak destek verilmiş olur ! Manevi olarakta Köstek !
                      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Aslında İskoçyalıların, özellikle de Rangers taraftarının tarihten süzülüp gelen protesto yöntemi bayağı etkili olurdu ama törelerimize aykırı.
                        Haka dansı da iyi gider. Tüh, o da törelerimize aykırıymış!

Yorum

• Hocam bazılarının yüzüne tükürsek yağmur yağıyor dicekler... Değil haka dansı samba yapsak fayda yok.......
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• futbolcularımızın bu maçta SİYAH FORMA giymeleri. tabi varsa..

siyah giyinmek o da olmadi siyah poşetler alarak temizliğe baslamak
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Siyah giymek,çıplak gezmek hiç biri çözüm değil.Gitsinler Ziya'nın kaldığı otelin önünde oturma eylemi yapsınlar,açlık grevine girsinler Bu iş Trabzondaki arkadaşların görevi.

Yorum

• maç esnasında protesto ses getirmedi anlaşılan...hatta yapılıp yapılmadığını bile okuyamadık bir yerlerden..(ya da ben okumadım)..inşallah yapılmıştır..inşallah ta etkili olur..
                                Bu tür organizasyonlar fazlalaşmalı bence...Kongre beklenmemeli...Birileri giderayak haklarında düşünüldüklerini kitlelerin seslendirdiklerini görmeli..Yapılan yanlarında da kar kalmamalı..
                                bir genç arkadaşımızın açtığı Tesisler de yakın protesto topic i kitlenmiş..hoş, sebep çok anlamlı...BMN adına yapılacak her türlü org. BMN yöneticileri tatrafından başlatılr,düzenlenir,vs..
                                Peki...Artık zamanı değil mi BMN yöneticileri..Sayın Kaya..sayın Külünkoğlu..Siz başlatın İstanbul dan..biz destek verelim burdan..Fakat Trabzon odaklı olması şart...
                                Sİzce de en etkilii protesto Ziya DOĞAN a , futbolculara, YÖNETİME en yakın alabiileceğimiz TS TESİSLER i değil mi?
                                ....................Celliac ..................

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X