İlk olarak Mehmet51 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Protesto Yöntemleri
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hey Allah'ım ya...Adam bizle resmen kafa buluyor.Hata bizde,tutup da cevap veriyoruz...İlk olarak Mehmet51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiz simdi kimi protesto etmek istiyorsunuz.yönetimi,federasyonu,hocayimi?ona göre size fikirlerimle yardimci oluyum
Yorum
-
Remzi "Kraldan çok kralcı olmak" derlar ya,tam o deyime uyan bir arkadaş.İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleyman abi bırak onu yaa Mantalitenin ışığı Çarpmış onu
Yorum
-
niye kiziyorsun ki bana?İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHey Allah'ım ya...Adam bizle resmen kafa buluyor.Hata bizde,tutup da cevap veriyoruz...
yanlis bir sey demedim.
bence federasyonu protesto edelim ilk seyircili macta.daha iyidir.yönetimi de protesto ederiz ama uygun bir zamanda.gerci her zaman uygundurda.ilk seyircili macta olmasin.
ha bide bu var.protesto ederken dikkat edelim.seyircili macta 5 mac seyircisiz mac cezasi yedik.yetmiyormus gibi de seyircisiz mactada rahat duramiyoruz.ceza gelecek. ak partili milletvekili sag olsun.En son Mehmet51 tarafından düzenlendi; 02.10.2007, 01:26.
Yorum
-
KUTADGU
cevabını imzan ile veriyosun sanırım...İlk olarak Mehmet51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maci oynamadan kaybetmek demektir.
neyse sana iyi eğlenceler.
hulahop da çok yakışmış belli...
Yorum
-
Sİyah TİŞÖrt Arkasina Yeter ArtikUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
arkadaşlar oncelikle sunu kavramaliyiz avni akerde olan protestolar basin araciligiyla farkli yansitiliyor zate son donemde hem fifa ile hem uefa ile yeterince karşi karşiya geldik avni akerde yapilacak protesto takima komple zarar verebilir benim onerim protestonun deplasman maclarinda olmasidir nedenmi su on plana cikacak demekki trabzon dısındada yonetimi istemeyenler var denilecektir
stad icinde ne yapilabilr mendil olayi klasik herkes beyz tshirt yada herkes yonetime kirmizi kart cikarabilir yada herkes 1 dakkaligina sırtını sahaya donebilir
yani kisacasi stadda toplu hareket demek istedigim bu bu yontemler avni akerde de yapilabilir ama basin burda bunu nasil yansitir onu kestirmek zor ama sunuda iyi kavriyalim tepki mavta futbolcuya degil yonetime olmali buna ozen gostermeliyiz
bu tarz hareketler basininda ilgisini cekecektirarsinliler facebookta
Yorum
-
Taraftar arasındaki bütünlük sağlanmadan hiçbir protestonun etkili olabileceğini düşünmüyorum açıkçası..En son Great White tarafından düzenlendi; 02.10.2007, 10:40."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum