Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 sezonu hazırlıkları

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bakın ben size olacakları söyliyeyim....
    bu yönetim ziya ile devam edecek....
    faruk kanca brezilyaya gidecek...
    sonra aynı terane aldık,alacağız,geldi,geliyor...
    sonra ziya tutturacak bi batsta vardı ille de onu isterim diye...
    bir de olmazsa olmaz bi kazma ister o da kürşat olur herhalde...
    sonra aynı filmi yeniden seyredeceğiz...
    laktak testleri,
    yok kamp yeri iyi değil,iki hafta sonra görün...
    yani değişen birşey olmayacak...
    kanımca kendini i
    spat etmiş-yıldız adayı değil- bir kaleci, alınırsa ,ve de takımın başına hemen ersun hoca getirilse,transferi de ona bırakmak lazım işler rayına oturur.
    birde yönetimin profesyonelleşmesi gerekir...
    Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
    Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
    Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
    Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…

Yorum

önümüzdeki sezon için artık çalışmalara erken başlanmalı ve erken bitirilmeli. önümüzdeki sezon takımımız daha hazır bi halde diğer takımlardan daha hazır durumda lige başlamalı. bu bize çok büyük avantaj sağlıyacaktır.
      tabi işin yönetim teknik direktör ve kadro boyutu ayrı. sadece takımla alakalı yapılması gerekenler bunlar.

Yorum

Simdiden önümüzdeki sezon icin hazirliklara baslamalilar. Hatta baslamaliydilar. Bizim icin son derece aci gecen bu sezonu bir daha kesinlikle yasamak istemiyoruz. Iki paralik takimlarin iki paralik taraftarlarina alay malzemesi olduk.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Kardeşim ne hazırlığı???? Baksana adamlar hala Ziya dangozunun arkasındayız diye açıklamalar yapıyorlar... Bu durumda önümüzdeki sezona hazırlık yapsan ne olur yapmasan ne olur??? Ya anlamadım gitti... Artık iyice eminim ki bu adamlar kötü niyetli. Bu adamlar birilerinin maşası... Trabzonsporu bitirmek için her yolu deniyorlar.

Yeter artık yaa. Trabzon şehri hepten mi salaklaştı??? Görmüyorlar mı bu olanları??? Nedir bu tepkisizlik. Birisi bunu bana izah etsin Allah aşkına... Artık çıldıracağım. 35 yıldır yaşadığım, her karışına aşık olduğum toprakları tanıyamıyorum artık... Ne oldu da iki yılda bu hale geldik biz???
          HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

Yönetim ve teknik heyetin istifasıyla çok iyi bi başlangıç yapabiliriz mesela...
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

en iyi hazırlık ziya ve yönetimden biran önce kurtulmaktır
              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nedense bi an stichusu okuyo gibi hisettim kendimi ......demekki aynı düşünen çok kişi varmış ..... satın satın gökdenizi milanı ..yattarayı ...
                Stichusla Jester 'in aynı kişi olduğundan şüphelenmiyor değilim. (Yanılıyorsam Jester dan özür dilerim)

Yorum

bu adamlar bizi bitirecek, bunu taaa ne zaman demiştim ama sakal mı var. Ah paralı başkan ah... Aynen dediğiniz gibi kalan maçlarda mağlup oluruz ki bazıları farklı olur, Ziya Doğan maçtan aldığı keyfe bakar, mücadele için tek tek oyunculara özellikle Ferhatı tebrik eder, taraftara da arkasında olduğu için teşekkür eder, takımdaki Lazaroniden kalma kondüsyon eksikliğini yaz kampında gidereceğini ve bu sene tekrar edilen hatalar ki bunların Ziyayla ilgisi yok, futbolun içinde olan şansızlıklardan kaynaklanan hatalar, bu hataları giderecek amaaaaaaan, belanızı bulun yaaa... Bırakın yakamızı....
                  OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

2007-2008 sezonu için öncelikle 5 önlibero 5 de stoper izlenir beğenilir Trabzona getirilip şehir turu attırılır ardından imzalar atılır, zevke göre belki bir santrafor ilave edilip servise sunulur
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Ben YaklaŞik 27 Senedİr Kayserİ De YaŞamaktayim...1984 Tekİ Şampİyonlugu Hayal Meyal Hatirliyorum...her Yil Yenİ Ümİtlerle Yenİ Hayallerle BaŞladigimiz Lİge Bu Yilda Ayni Yalan Vaatlerle Ayni Sahtekarliklarla Son Noktayi Koyacagiz Galİba...bİzİm YÜzÜmÜz HİÇ Mİ GÜlmeyecek Acaba...ben Çocuguma Trabzonspor Sevgİsİnİ Sİzİn Gİbİ Umut Hirsizlariyla Mi AŞilayacagim...adam SeÇİm Zamani Stad Cebİnden Bİr Yildiz Ve Daha Nİce Palavralar İle Geldİ Ve Bİzİm Kongre Üyelerİ Trabzonsporu Paraya Satti...sonra Aylar SÜren AraŞtirmalarla Lazaronİ Yİ Aldilar Sonra Zİya Dogan Yanİ BoŞadigimizi Gerİ Aldik SonuÇ Malum Korkak Futbol Olmayan Futbol Bİlgİsİ...sİze Tek SÖzÜm Var İstİfa Etmeyİn Kalin Orda Rezİllİgİnİzİ Daha Ne Kadar İlerİ GÖtÜrebİlİrsİnİz Ona Bakin DÜŞelİm İkİncİ Lİge Olmadi ÜÇÜncÜ Lİge...ama Tek BİrŞeyİ Unutmayin Bu Tarftarin Bİr Sabir Siniri Var Ve Sİz Orayi Çoktan AŞtiniz Mehmet Alİ Yilmazi Mumla Arar Olduk...baŞliga Bakip Bİr Son CÜmle Yazacagimi Sanmayin...onu Ancak Onuru Olan Anlar...malum Sİzde Karaborsa Bu Ara...

Yorum

Selam;

Şu sabır ve istikrar kelimelerinin Türkiye ligi için para etmediği ortadayken niye ısrarla aynı lafları söylüyoruz anlamış değilim...
                        Sabır,istikrar ve inat farklı kavramlar...Doğan'da ışık görebilecek kapasitede olanlar Güney Kore'den Doğan Güneş'in ışığıyla çoktan kör olmalılardı!!!
                        Gerets ilk senesinde şampiyon,Daum aynen,Zico herşeye rağmen şampiyonluğa gidiyor üstelik bu adamlar yabancı!!!Ligde mevzu belli;standart üstü birkaç takım ve oyuncu var.Bu istikrar nasıl bir şeyki onun yüzünden Trabzonspor'un oyunundan nefret eder hale geldik...Eğer istikrar sağlanacaksa bu transferde sağlanmalı her sene 10 tane adam alarak takım kimyası kurulmaz!!!!Artık bilgisayar oyunlarında bile böyle başarı gelmiyorken gelecek sene planmalarında onlarca adamın adının geçmesi çok garip...Erciyes gibi baltalar topluluğu top oynuyor ama biz hala kumda geziyoruz?Işık mı dediniz?Kanca mı?Lemi mi?Sarıoğlu?Tuna?Transfer?İstikrar?Gelecek sene?Koy sepete hepsini,salla işte o gelecek senedir!!!!!
                        En son liginefendisi tarafından düzenlendi; 26.04.2007, 23:39.
                        İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

benim 2010 - 2011 sezonundan bile bi beklentim yok (muhtemelen nuri olmayacak yinede iç açıcı değil)

Yorum

artık yonetim yıprandı .bu saatten sonra ne yapılırsa yapılsın bosa . bu işler güven ilişkisine dayalı yürür. vne futbolcunun nede teknik heyetin birbiriyle ilişkisi kesik durumda .takım ruhsuzlasmıs ,teknik direktor desen napsam olmuyo sansızsık havalarında bütün demeclerinde. Yeni bir yonetim tekn,k heyet olsumadıgı sürece durumumuz vahim
                            IKU TS (İstanbul Kültür Üniversitesi Trabzonsporlular Taraftar Kulübü)
                            IKU TS atkılarımız için sitemize uğrayınız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X