Sezonun en sevdiğim dönemi geldi: Kasım ayları. Son iki sezonda kasım ayı performansımız üçer galibiyet birer mağlubiyetti. Bunu fikstürle ve geç gelen oyuncu hamleleriyle (Gutierrez gibi) açıklayabiliriz.
Cari sezonda kasım ayı rakiplerimiz Anadolu Efes, Gaziantep (D), Galatasaray ve Pınar KSK (D).
FIBA'nın yeni düzenlemesiyle artık sezon içinde milli maçlar oynanacak. İlk milli maç arası kasım ayında.
Şimdi önümüzde şöyle bir şablon var:
5. Hafta - Anadolu Efes
Efes bize gelmeden önce evinde cuma günü Unicaja Malaga'yla oynayacak.
6. Hafta - Gaziantep (D)
Antep bizden önce evinde Ventspils'le oynayacak.
7. Hafta - Galatasaray
Gs bize gelmeden önce Münih'te Bayern'le oynayacak.
8. Hafta - Pınar KSK
Bu maç öncesinde milli maçlar var.
*
Kağıt üzerinde zor olan bu kasım ayı fikstürünü, iyi planlarsak beklenmeyen bir avantaja çevirebiliriz. Efes KSK'ye kaybetti, Eskişehir'i son topta yendi. Birkan'ın dönmesi yerli rotasyonunu rahatlattı. Yine de hala işler rayına oturmuş değil. Gaziantep bugün Freimanis'i ekledi. Gs en büyük krizi yaşayan takım, bizim maça kadar durumları netleşir. KSK de öyle...
Hepsi iyi güzel de tam takımdan ümitleneceğim, koç Markovski'ye güvenemiyorum.
*
Efes maçına geçersek...
PG: McCollum - Doğuş
SG: Ledo
SF: Simon - Onuralp
PF: Motum
C: Dunston - Stimac
Derrick Brown sakat. Doellman ve Muric lig kadrosunda yok. Josh Adams tribüne çıkar herhalde.
EL'de 0-4'le son sıradalar. Ligde KSK'ye kaybedip Fb'yi yendiler. İstikrarları yok. Bizim maçta tabii ki favoriler... Futbol takımı Kayseri'yi yenerse camia olarak hava yakalarsak, pazartesi akşamı salona iyi bir organizasyonla taraftar çekilirse artı güç olur.
Başarılar...
Cari sezonda kasım ayı rakiplerimiz Anadolu Efes, Gaziantep (D), Galatasaray ve Pınar KSK (D).
FIBA'nın yeni düzenlemesiyle artık sezon içinde milli maçlar oynanacak. İlk milli maç arası kasım ayında.
Şimdi önümüzde şöyle bir şablon var:
5. Hafta - Anadolu Efes
Efes bize gelmeden önce evinde cuma günü Unicaja Malaga'yla oynayacak.
6. Hafta - Gaziantep (D)
Antep bizden önce evinde Ventspils'le oynayacak.
7. Hafta - Galatasaray
Gs bize gelmeden önce Münih'te Bayern'le oynayacak.
8. Hafta - Pınar KSK
Bu maç öncesinde milli maçlar var.
*
Kağıt üzerinde zor olan bu kasım ayı fikstürünü, iyi planlarsak beklenmeyen bir avantaja çevirebiliriz. Efes KSK'ye kaybetti, Eskişehir'i son topta yendi. Birkan'ın dönmesi yerli rotasyonunu rahatlattı. Yine de hala işler rayına oturmuş değil. Gaziantep bugün Freimanis'i ekledi. Gs en büyük krizi yaşayan takım, bizim maça kadar durumları netleşir. KSK de öyle...
Hepsi iyi güzel de tam takımdan ümitleneceğim, koç Markovski'ye güvenemiyorum.
*
Efes maçına geçersek...
PG: McCollum - Doğuş
SG: Ledo
SF: Simon - Onuralp
PF: Motum
C: Dunston - Stimac
Derrick Brown sakat. Doellman ve Muric lig kadrosunda yok. Josh Adams tribüne çıkar herhalde.
EL'de 0-4'le son sıradalar. Ligde KSK'ye kaybedip Fb'yi yendiler. İstikrarları yok. Bizim maçta tabii ki favoriler... Futbol takımı Kayseri'yi yenerse camia olarak hava yakalarsak, pazartesi akşamı salona iyi bir organizasyonla taraftar çekilirse artı güç olur.
Başarılar...

Yorum