BSL 5. Hafta | Trabzonspor - Anadolu Efes | 6 Kasım Pazartesi 19:00 (beIN Sports 3)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Oğuz ZEYTİN
    Yönetim Kurulu
    • 20.08.2009
    • 26212
    • Danışman
    • Kuzey Amerika

BSL 5. Hafta | Trabzonspor - Anadolu Efes | 6 Kasım Pazartesi 19:00 (beIN Sports 3)

Sezonun en sevdiğim dönemi geldi: Kasım ayları. Son iki sezonda kasım ayı performansımız üçer galibiyet birer mağlubiyetti. Bunu fikstürle ve geç gelen oyuncu hamleleriyle (Gutierrez gibi) açıklayabiliriz.

Cari sezonda kasım ayı rakiplerimiz Anadolu Efes, Gaziantep (D), Galatasaray ve Pınar KSK (D).

FIBA'nın yeni düzenlemesiyle artık sezon içinde milli maçlar oynanacak. İlk milli maç arası kasım ayında.

Şimdi önümüzde şöyle bir şablon var:

5. Hafta - Anadolu Efes

Efes bize gelmeden önce evinde cuma günü Unicaja Malaga'yla oynayacak.

6. Hafta - Gaziantep (D)

Antep bizden önce evinde Ventspils'le oynayacak.

7. Hafta - Galatasaray

Gs bize gelmeden önce Münih'te Bayern'le oynayacak.

8. Hafta - Pınar KSK

Bu maç öncesinde milli maçlar var.

*

Kağıt üzerinde zor olan bu kasım ayı fikstürünü, iyi planlarsak beklenmeyen bir avantaja çevirebiliriz. Efes KSK'ye kaybetti, Eskişehir'i son topta yendi. Birkan'ın dönmesi yerli rotasyonunu rahatlattı. Yine de hala işler rayına oturmuş değil. Gaziantep bugün Freimanis'i ekledi. Gs en büyük krizi yaşayan takım, bizim maça kadar durumları netleşir. KSK de öyle...

Hepsi iyi güzel de tam takımdan ümitleneceğim, koç Markovski'ye güvenemiyorum.

*

Efes maçına geçersek...

PG: McCollum - Doğuş

SG: Ledo

SF: Simon - Onuralp

PF: Motum

C: Dunston - Stimac

Derrick Brown sakat. Doellman ve Muric lig kadrosunda yok. Josh Adams tribüne çıkar herhalde.

EL'de 0-4'le son sıradalar. Ligde KSK'ye kaybedip Fb'yi yendiler. İstikrarları yok. Bizim maçta tabii ki favoriler... Futbol takımı Kayseri'yi yenerse camia olarak hava yakalarsak, pazartesi akşamı salona iyi bir organizasyonla taraftar çekilirse artı güç olur.

Başarılar...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
  • Ogün YAZICI
    • 13.04.2011
    • 7772
    • İstanbul

Eskişehir'de sektiler
    Makus talihimize yenik düşmezsek bize takılırlar
    Birkan'ın dönmesi üzücü.Bize karsı nornal oynadıgını hatırlamıyorum
    Mccolum Ledo zerre kadar korkmuyorum hatra bizim lehimize
    Dunston Stimac Simon başımıza bela olacak gibi
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
      Yönetim Kurulu
      • 20.08.2009
      • 26212
      • Danışman
      • Kuzey Amerika

Geçen hafta Banvit'le yapılan sosyal medya iletişimi bu akşam Efes'le de yapılabilir. En azından Euroelague'de başarı dilenebilir. Gerçi gönlüm şanlı Unicaja'dan yana... (:
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• champions
        • 04.05.2006
        • 8699
        • İstanbul

Çok kötü durumdaki Malaga'ya bile iç sahada yenildiler. Kesinlikle bizden daha iyi bir takım değil Efes. Sadece kadro genişliği açısından bize göre avantajlı sayılabilirler. Efes'i yenmenin tam vakti ve bunu yapacak kapasitemiz de var fakat Markovski'ye hiç güvenmiyorum açıkçası. Yine başa baş giden bir maçı saçma bir şekilde vermemiz muhtemel.

Yorum

• Doğukan Uçan
          • 11.04.2011
          • 23668
          • Güney Amerika

Efes az önce euroleague de yine yenildi. Eskişehir maçlarını canlı izledim şansa rakibin hatalarından kazandılar. Bu sefer efesi böyle yakalamışken yenelim artık.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ogün YAZICI
            • 13.04.2011
            • 7772
            • İstanbul

İlk olarak champions tarafından gönderildi
            Çok kötü durumdaki Malaga'ya bile iç sahada yenildiler. Kesinlikle bizden daha iyi bir takım değil Efes. Sadece kadro genişliği açısından bize göre avantajlı sayılabilirler. Efes'i yenmenin tam vakti ve bunu yapacak kapasitemiz de var fakat Markovski'ye hiç güvenmiyorum açıkçası. Yine başa baş giden bir maçı saçma bir şekilde vermemiz muhtemel.
            Ligde 6 yabancı olayı ile kadro genişliği de kalmıyor.
            Tek korkum geçen sene EL deleş atan Deshaun Thomas'ın Trabzon'da gelip hayatının maçını oynaması gibi Mccolum ve Ledo'nun top performans sergilemesi
            Böylece oyuncular yüzünden Efes'e saygım ve sevgim de azaldı.
            En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 03.11.2017, 23:56.
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------

Yorum

• Ogün YAZICI
              • 13.04.2011
              • 7772
              • İstanbul

Edit
              En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 03.11.2017, 23:55.
              -------------

Yorum

• Ogün YAZICI
                • 13.04.2011
                • 7772
                • İstanbul

Edit
                En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 03.11.2017, 23:54.
                -------------

Yorum

• Cengiz Çubukcu
                  Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                  • 07.03.2005
                  • 14853
                  • endüstri müh.
                  • İstanbul

Ben de az önce maçtaydım , bu efes'i biz bile yenebiliriz

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                    Yönetim Kurulu
                    • 20.08.2009
                    • 26212
                    • Danışman
                    • Kuzey Amerika

Bizim gardlarimiz savunmada yumuşak. O açıdan kestiremiyorum ne olacağını. En büyük kozumuz Green. Onu dogru kullanırsak fark yaratabiliriz cunku Efes iki uzunla oynarken ona cikamaz.

Tabii yine soyleyelim, Heslip'i hücumda dogru (Bitirici) kullanmak. Mac basindaki Salin gibi...

Yorum

• Ogün YAZICI
                      • 13.04.2011
                      • 7772
                      • İstanbul

Ergin Ataman'ı getirecekleri Allah'ın emri gibi birşey artık
                      İnşallah pazartesi akşamına kadar acıklamazlar
                      -------------

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                        Yönetim Kurulu
                        • 20.08.2009
                        • 26212
                        • Danışman
                        • Kuzey Amerika

Dün Plaza skor yakınken, zone savunmaya döndü. Üstelik ribaund sıkıntısı yaşarken bunu yapması ilk etapta mantıklı gelmeyebilir. Ama Doğuş oyundaydı. Ve Efes'in boyalı alandaki etkisini kirmak için zekice davrandi. İki ucluk kaçırdı Efes.

Daha önce de demistim, adam adama savunmamız (Ozellikle kisalar) yumuşak olduğu için alternatif bulmalıyız. Arkada Obekpa gibi bir tehdit varken 2-3 deneyebiliriz. Veya Eldridge oyundayken one and box yapabiliriz.

Yorum

• adiloş bebe
                          • 15.06.2015
                          • 4936
                          • İstanbul

Tarihimizde galibiyetimiz yok efese karşı ama yarın bence şeytanın bacağını kıracağız.
                          onlarında çıkışa geçmek isteyecekleri bir karşılaşma olacak

BAŞARILAR FIRTINA
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• katre-i.matem
                            • 21.08.2012
                            • 3030
                            • Mühendis
                            • İstanbul

Gordugumuz gorecegimiz en kotu anadolu efes kadrosu olabilir. Bizim dengesizligimiz de ayri bir konu tabi.
                            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                              Yönetim Kurulu
                              • 20.08.2009
                              • 26212
                              • Danışman
                              • Kuzey Amerika

Güzel bir hafta başlangıcı olur inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...