eğer haber doğru ise deniz gökçe büyük ayıp etti... yakışmadı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Deniz Gökçe'den Fatih TEKKE'ye hakaret
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hakaret veya küfrü birinci ağızdan duyan yok başkalarının ağzından duyma işle boşuna uğraşıyor olabiliriz.Fatih TEKKE yi eleştirmiş olabilir ama o şekilde küfür edebileceğini zannetmiyorum.biraz dedikodu gibi olmuş ama başlık açılmış bir kere ne diyelim.ben pek inanmadım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Th3_pislick-61
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
************************************************** ********En son Gökhan Bozyiğit tarafından düzenlendi; 25.04.2007, 13:33.
Yorum
-
kusura bakmayın ama ben böyle bir olayın olmuş olabileceğine hiç ama hiç ihtimal vermiyorum,koskoca adam kafayı mı yemış sarhoşmuymuş ta tekke ye o.ç desin.bence her duyduğumuza inanmayalım,hele hele her duyduğumuz olaya inanıp hemen başlık hiç açmayalım.bir sürü insan okuyor dışarıdan ve gerçekten komik oluyor,benden demesi...Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum