Başkanımız Muharrem Usta Ntv Spor Canlı Yayın Konuğu 26.10.2017 - 18:00

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • sem61
    • 30.10.2009
    • 505
    • Trabzon

Hala bu adamın söylediğini doğru kabul edenler var

Yorum

• Mehmet BAŞ
      • 27.02.2007
      • 7667
      • Hukuk, Sosyal Hizmet
      • Manisa

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
      Başkanın açıklamalarını hiç samimi bulmadım....

Özellikle borç kısmını..... Sanki Ab ülkesiyiz. O zaman borcumuz 190 milyon euro idi.... Şimdi 200 oldu deyip tabiri caizse resmen şark kurnazlığı yaptı.....

Sormak lazım başkana madem euro artınca zarar ediyoruz yerli oyuncularla bile ve hala neden euro üzerinden anlaşma yapıyorsun ? Yaptırıyorsun....

Bongonda madem oynatılmayacaktı neden adama 6.500.000 tl verdik.... ?

Başkan yine sözcük oyunları ile milleti kandırmaya çalıştı yazıkkı bir çok kişide bu numarayı yedi ?

Faize bu kadar verdik kur farkı bu kadar derken mesela menejerlere kaç lira vermiş onu neden söylemiyor. Bonservislere bu güne kadar ka. lira vermiş neden açıklamıyor....

Borç 690 dı 900 oldu diyor.... Az arttı diyor..... Gerçekleri söylemiyor. Mali yapıyı o günden beri inceliyorum böyle bir ibare hiç görmedim....

Faik Bey, menajerlere transferler üzerinden %7 - %10 verildiğini açıkladı.
      Hatta Kucka'nın fazla menajerlik ücretini de kendi cebinden vererek karşıladığını ifade etti. Burada açıklanmayan bir husus yok.
      İlla ki menajerlere şu kadar TL verdik demeye lüzum yok.

Borcun Euro üzerinden açıklanmasına karşı değilim.
      Zira kulübün yayın geliri Dolar, maaş giderleri Euro cinsinden oluyor. Bence TL üzerinden açıklama yapmak saçma
      Fakat Türkiye'deki bir şirket TL üzerinden açıklama yapmak zorunda. Her neyse bu durum mesele olmamalı diyorum.

Bongonda'nın oynatılmaması konusunda başkana suç bulmak bence doğru değil.
      Adam ben aldım fakat hoca oynatmadı diyor. Hocanın forma adaleti sağlayamadığını ifade ediyor.
      Bir başkan olarak bunu söylemek elbette hakkı. Kısmen de hak veriyorum. Fakat Ersun'u göndermekte biraz geç kalındı.

Yorum

• TSelif
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 02.04.2005
        • 18990
        • Ziraat mühendisi
        • Trabzon

Başkan, Ersun'u zamanında yollasaydın bunların hiç biri olmayacaktı. Bu kadar netim.
        Bu takımı oynatamadı içine etti sezonun..
        Şu an lider ile puan farkın 2-3 olsaydı kimsenin umurunda olmazdı borç harç..

Şimdi yan, bizi de yaktın ...
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
          • 03.02.2012
          • 28168
          • Metalurji Mühendisi
          • Zonguldak

İlk olarak bkandil tarafından gönderildi
          Seçtiği ve ısrarla arkasında durduğu hoca başarısız oldu,

Neredeyse son 1 yıl yönetici çekişmelerinin ortasında kaldı,

Borç, kamçı yemiş tay gibi almış başını gidiyor,

Bursa maçından sonra kulübe tavır alanlar ayrı bir dert,

Endişe ve yıpranma gayet normal...
          Bir sözüne takıldım. Şöyle;

TD değiştirmeden devam etmek isterken Hoca'nın telefonuna özel ve kulübe gelen ağır mesajlar yüzünden gidişat kötü oldu. Hoca da insan olarak bunlardan etkilendi. Şimdi Hoca değiştirdik. Bu tür hareketler devam ederse yine Hocamı değiştirelim? dedi.

Çok ilginç değil mi?

Ersun YANAL çok büyük yanlışlar yaptı (hata demiyorum, hata istemeden yapılır). Ne yapsaydı taraftar, FB maçının 6. dakikasında niye Dam doyu soktun veya Başakşehir maçının 60. dakikasında yürüyen oyuncuları niye değiştirmedin diye yakınmasa mıydı?
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• HOPA'LI TS'Lİ
            • 03.02.2012
            • 28168
            • Metalurji Mühendisi
            • Zonguldak

İlk olarak TSelif tarafından gönderildi
            Başkan, Ersun'u zamanında yollasaydın bunların hiç biri olmayacaktı. Bu kadar netim.
            Bu takımı oynatamadı içine etti sezonun..
            Şu an lider ile puan farkın 2-3 olsaydı kimsenin umurunda olmazdı borç harç..

Şimdi yan, bizi de yaktın ...
            Ne güzel söylediniz, maalesef Usta bunu anlayamadı veya anladı, gönderemedi.

Şu takımın yeri şu anda 3.lük olmalıydı, depresyondan çıkamadık hala
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• merdeme
              • 15.04.2011
              • 968
              • Serbest
              • İstanbul

Taraftarın aylar önce gördüğü çok bariz hataları yeni fark etmiş gibi Başkan. Takımla ilgili en kritik tespiti forma adaletsizliği. Oysa taraftar bunu ilk haftadan itibaren söylüyor:

- Burak etkisizken ve sakatken Hugo neden oynamadı
              - Castillo iyileşmişken ve Bongonda da varken Volkan Şen nasıl oynar
              - İyi veya kötü Hubocan alınmışken stoperde neden vaktinde denenmez vs vs

Başkan en başında bu kadro adaletsizliği tespitini yapsaydı şu anda farklı bir yerde olurduk. Kadro adaletsizliği, çok önemli başka parametreleri de harekete geçiriyor. Takımda gruplaşmalar, kavgalar, küslükler, kendisini takımın önünde görme, maddi kıyaslamalar, motivasyon düşüklüğü, başarısızlıktan rahatsız olmama vs vs

Başkan söylediği gibi takıma uzak kalıyor. Zamanında dedik profesyonel bir yönetici olsun. BJK'deki Sinan Engin gibi. GS'deki Abdürrahim Albayrak gibi. Bazı teknik direktörler sahanın dışına çıkamıyor. Bu durumlarda dönem dönem takımda bir idari menajer ihtiyacı oluyor. Şenol Hoca mesela bu fonksiyonu kendisi yürütebiliyor. Başkan bu tespiti de vaktinde yapamadı. Rıza Hoca bunu yapamaycaksa çok vakit kaybetmeden takımı birleştirecek bir tutkala ihtiyaç var.

Geçen yıllarda mangal partisi olurdu, futbolcuların ailecek katıldığı toplantılar olurdu. Sadri başkan bu işleri iyi biliyordu. Buralara bakan biri varsa Başkana söylesin. Rıza Hoca adaletli olsun, eğer o yapamayacaksa bir başka yönetici de takımı ortak hedefler için birleştirsin.

Diğer hususlarda da eleştirilebilir Başkan, ama bu birliktelik sağlanırsa biz bu bataktan çıkabiliriz.
              En son merdeme tarafından düzenlendi; 27.10.2017, 11:33.

Yorum

• Gurpas
                • 12.11.2010
                • 4915
                • İstanbul

Adam haklı beyler...

Yorum

• Mehmet Fatih Silik
                  • 09.05.2008
                  • 9011
                  • Almanya

Tamamen suç kendisinde diyemem ama bazı hamleleri zamanında yapmazsan kötü son kaçınılmaz olur.

Hoca ve teknik kadronun arkasında durmak ıyi birşey aslında ama çok bariz gözüken forma adaletsizliğinde başkan olarak
                  konuşman gerekırdı.

Mali açıdan ne kadar güzel işler yapsanda sportif başarı olmayınca bunlar önemsenmiyor.

Belki Gençlerbirliği gibi bir takım olsaydık kimsenin gıkı çıkmazdı ama burası TS başkan.

Seçtiğin yol arkadaşları seni ve teknik kadroyu yormuş olabilir ama bu durumda seçime gidip yeniden daha güçlü ve güvenilir bir kadri ile aday olabilirdin.

ALLAH yar ve yardımcımız olsun ve en kısa zamanda inşallah camia olarak düzlüğe çıkarız.
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Fatih Solmaz
                    • 16.03.2005
                    • 1815
                    • İstanbul

başkan yalakalarının sayısı trabzonsporluları geçmiş.

Yorum

• asilhamsi
                      • 17.06.2007
                      • 17088
                      • muhendis
                      • Düzce

Şu durumda cıkıp hala masal anlatabiliyor.

Transferler tamamen yanlıs,skout sistemi neden devre dısı kaldı,euro kur farkı ile ilgili neden onlem alınmdadı?Mesela oyuncu sozlesmelerinde kuru sabitlemek.

Neden yanlıs teknik direktorde ısrar edildi?Neden tum transferler tek bir menajer uzerinden yurutuldu?

Bir onceki yonetime yuksek maas nedeniyle demediğini bırakmayan bir yonetim neden 3 er 3er dagıttı paraları?

bero,castillo,onazi,rodallega dogru transfer hamleleri idi.Burak,sosa,olcay,volkan ise sacmalıktı.

Takımın performansını hoca ile yukarı cekmek ve yine skout transferi yapmak gerekiyordu.

Ayrıca titi,castro gibi fırsat transferleri kacmamalıydı.Biz kolej takımı gibi olmalıyız.Bize yıldız değil,takım oyuncuları lazımdı.

Burada sıklıkla adı gecen titi,castro,flores,bryan ruiz ve sayısız oyuncu varken sagdan soldan cer cop topladık.Simdi sonuclarına katlanacagız.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• celaledtin
                        Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                        • 20.10.2017
                        • 294
                        • Trabzonspor taraftarlığı
                        • Çanakkale

Kur farkı döviz borcu arttırmaz. Borcunuz yüz milyon euro ise ; kur 3,00 olsada 5,00 olsada borcunuz yine yüz milyon eurodur.
                        Bana troll demiş itin birisi
                        İspatı neymiş sor hele hele
                        Ulan yeni yetme klavye delikanlısı
                        Sen bizim tribüne gel hele hele

Yorum

• Faik Yılmaz
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 01.09.2004
                          • 26228
                          • Trabzon

Başkanımız %100 Fenerbahçeli olduğu tescilli Ntvspor Kanalına saatlerce röportaj veriyor buna vakit buluyor ama

Başkanı olduğu klübün en az 25 yıllık üyelerinden oluşan Divan Kuruluna katılacak vakit bulamıyor.....

Acab euro farkı masalına gerçek Trabzonsporlular inanmaz diye mi düşündü bilmiyorum.

Sonra en önemli maçlarımızdan birine yani Gs maçınada gelmiyor....

Başkan dünkü maçtaki sonuca rağmen camiadaki kredisini hızla tüketiyor.
                          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 30.10.2017, 09:24.
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• selcuk
                            • 29.05.2004
                            • 27757
                            • Amasya

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
                            Başkanımız %100 Fenerbahçeli olduğu tescilli Ntvspor Kanalına saatlerce röportaj veriyor buna vakit buluyor ama

Başkanı olduğu klübün en az 25 yıllık üyelerinden oluşan Divan Kuruluna katılacak vakit bulamıyor.....

Acab euro farkı masalına gerçek Trabzonsporlular inanmaz diye mi düşündü bilmiyorum.

Sonra en önemli maçlarımızdan birine yani Gs maçınada gelmiyor....

Başkan dünkü maçtaki sonuca rağmen camiadaki kredisini hızla tüketiyor.
                            bukadarda olmaz

bendede krediaini tüketti, ama adama sikebahceci demek ayip
                            ayrica benim hatirladigim en cok divan kuruluna katilan baskan

ben iho nun sadri senerin 1 divana katildigini görmedim...
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Faik Yılmaz
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 01.09.2004
                              • 26228
                              • Trabzon

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                              bukadarda olmaz

bendede krediaini tüketti, ama adama sikebahceci demek ayip
                              ayrica benim hatirladigim en cok divan kuruluna katilan baskan

ben iho nun sadri senerin 1 divana katildigini görmedim...
                              Şikebahçeci filan demedim..... Ntvspor Kanalı Ferit Şahenk'in kanalı.. Ve adam koyu fenerbahçeli.....

O kanala koşa koşa röportaj vermeye bolca vakit bulup Trabzonspor'un asıl sahiplerinin yıl içindeki en önemli toplantısına gitmez ise tabiki eleştirilecek....

Tv'den euro bazlı masalları anlatmak kolay.... Bir kaç kişide inandı kendisine zaten. Ben klübün mali yapısını dönemin en başından beri takip ettiğim için inanmadım doğal olarak

Bizim için Önemli olan Fbnin gayrıresmi yayın organı değil Divan Toplantısı idi ve cenaze ve hastalık dışında mazeretsiz olarak katılması gerekiyordu ....

dimdik ayakta durması kendisini savunması gerekiyordu. Yok eğer korkuyor ise zaten o koltukta oturmasınında anlamı yok bence....

Ha ne oldu Başkan gözden düştüğü gibi Divandan da düşmüş oldu....

Başkan Gs maçınada gelmedi. Kendi kurduğu takıma güvenmeyip maçlara korkup gelemeyen bir başkanımız var....

Ya da takımı önemsemeyip maçlarına gelmeyen bir başkanımız var... İkiside birbiriniden kötü

Artı kendi yöneticileri bile kendisine güvenmiyor zaten 12 tanesi istifa etti bugüne kadar....

İşte böyle bir ortamda meşruiyetini bakalım daha ne kadar daha devam ettirebilecek....

İnşallah takım düzelir ama Gs maçı ile her şeyin tozpembeye döndüğünü düşünmüyorum şahsen
                              En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 30.10.2017, 16:01.
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...