BSL 4. Hafta | Banvit - Trabzonspor| 28 Ekim Cumartesi 13:00 (beIN Sports 3)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Oğuz ZEYTİN
    Yönetim Kurulu
    • 20.08.2009
    • 26212
    • Danışman
    • Kuzey Amerika

BSL 4. Hafta | Banvit - Trabzonspor| 28 Ekim Cumartesi 13:00 (beIN Sports 3)

Sezonun dördüncü haftasında Bandırma deplasmanındayız. Geçen haftaki galibiyetin devamını getirebiliriz. Banvit'te Theodore sonrası düzen pek yerleşmemiş. Orelik'in şutlarını da arıyorlar.

Hazırlık dönemini 7 G - 3 M ile tamamladıktan sonra Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kaybettiler. Sonra lige iki mağlubiyetle başladılar. Şampiyonlar Ligi'nde Venezia deplasmanından üç uzatma sonunda kaybedip dönerken evlerinde yine uzatmada Olimpija'yı yendiler.

Kadroları:

PG: Tony Taylor - Can Altıntığ

SG: Jake Odum - A. Rautins

SF: Adonis Thomas - Tolga Geçim

PF: A. Caloiaro

C: G. Vidmar --- D. Kulig

Yukarıda bahsettiğim gibi Orelik'in şutlarını arıyorlar. Onun için Rautins'i eklediler kadroya.

Banvit ilk üç hafta itibarıyla en az sayı atan takım. Ve en az asisti de onlar yapıyor. Buna karşılık biz de en çok sayı yiyen ve rakiplerine en çok asist yaptıran takımız. Bu açıdan bakınca, söz konusu verileri lehine değiştiren maçı alacak gibi görünüyor.

Bu akşam Yunanistan'da AEK ile karşılaşacaklar.

İBB maçındaki rüzgarı sürdürmek ve sezonun ilk olumlu sürprizini Bandırma'da gerçekleştirmek için kırk dakika boyunca mücadele etmek lazım. İnşallah Markovski bu umudumuzu yerle bir etmez.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.10.2017, 19:52.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
  • Oğuz ZEYTİN
    Yönetim Kurulu
    • 20.08.2009
    • 26212
    • Danışman
    • Kuzey Amerika

Jake Odum Elonu'yu uçurdu.

*

Vidmar kenardayken 5 atıcıyla oldukça tehlikeli bir yapıya bürünüyor Banvit. Bizim de yay gerisini kötü savunduğumuz düşünüldüğünde, özellikle uzunlardan şut yememeye gayret etmeliyiz.

*

Banvit AEK karşısında devreyi 38-33 önde kapattı. Banvit asistlerde sezon ortalamasını ilk yarıda geçti (13 asist yaptılar devrede).

*

Son çeyrek farkı bir ara 15'e kadar çıkardı Banvit. Ama düzensiz oynayan AEK geriden gelip yakaladı. Mike Green ve Manny Harris kolay turnikeleri sayıya çeviremedi. Banvit hala ritm sorunu yaşıyor.

Çok nadir böyle yazarım, biraz kontrollü oynarsak yeneriz.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.10.2017, 22:11.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Cengiz Çubukcu
      Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
      • 07.03.2005
      • 14853
      • endüstri müh.
      • İstanbul

beni de inandırdın şimdi Oğuz

Yorum

• zekeriyya
        Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
        • 19.08.2008
        • 3632
        • makina teknik ressamı
        • Kocaeli

gs maçı için Trabzon'a gidecekler için güzel bir maç
        toplanın bir mekanda için çaylarınızı izleyin basketbolu
        BMN KOCAELİ

Yorum

• katre-i.matem
          • 21.08.2012
          • 3030
          • Mühendis
          • İstanbul

Nasıl bir takım olduğumuzun, yıl sonu hedefimizin göstergesi olacak bir maç. Play off oynayabilecek bir takım mıyız yoksa kümede kalma mücadelesi verecek bir takım mı bu maç gösterge olabilir.
          ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Necmettin ALTUNTAŞ

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
            Jake Odum Elonu'yu uçurdu.

*

Vidmar kenardayken 5 atıcıyla oldukça tehlikeli bir yapıya bürünüyor Banvit. Bizim de yay gerisini kötü savunduğumuz düşünüldüğünde, özellikle uzunlardan şut yememeye gayret etmeliyiz.

*

Banvit AEK karşısında devreyi 38-33 önde kapattı. Banvit asistlerde sezon ortalamasını ilk yarıda geçti (13 asist yaptılar devrede).

*

Son çeyrek farkı bir ara 15'e kadar çıkardı Banvit. Ama düzensiz oynayan AEK geriden gelip yakaladı. Mike Green ve Manny Harris kolay turnikeleri sayıya çeviremedi. Banvit hala ritm sorunu yaşıyor.

Çok nadir böyle yazarım, biraz kontrollü oynarsak yeneriz.
            Ben biraz zor görüyorum Oğuz.Banvit'in akşamki maçını da izledim.Sorun bizim ne yapacağımız.
            Bu savunma ile ne yapabiliriz kestiremiyorum.
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
              Yönetim Kurulu
              • 20.08.2009
              • 26212
              • Danışman
              • Kuzey Amerika

7 Mart 2012'deki skandal maçtan dolayı Banvit'i sevmem. Ama bu mesajlar şık:

Yorum

• Mehmet Cihan Kocaman
                • 24.10.2010
                • 5170
                • Trabzon

Banvit
                Efes
                Antep
                Galatasaray
                Karşıyaka
                Fenerbahçe

Fikstür gibi fikstür!

Yorum

• Ogün YAZICI
                  • 13.04.2011
                  • 7772
                  • İstanbul

Uzun rotasyonlarında Vidmar ve Kulig'den başka süre alan kim var ?
                  Rautins gelmesi ile beraber onlar da bir yabancıyı tribüne yollayacaklar.
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                    Yönetim Kurulu
                    • 20.08.2009
                    • 26212
                    • Danışman
                    • Kuzey Amerika

İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi
                    Uzun rotasyonlarında Vidmar ve Kulig'den başka süre alan kim var ?
                    Rautins gelmesi ile beraber onlar da bir yabancıyı tribüne yollayacaklar.
                    PG: Tony Taylor - Can Altıntığ

SG: Jake Odum - (A. Rautins)

SF: Adonis Thomas - Tolga Geçim

PF: A. Caloiaro

C: G. Vidmar --- D. Kulig

Geçen sene B.Çekmece'de oynayan Caloiaro...

Bence gardlardan birini tribüne çıkarırlar.
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 26.10.2017, 18:38.

Yorum

• ttsfurkan
                      • 27.12.2015
                      • 157
                      • Trabzon

Koç Markovski nin kendini kanıtlama maçı olur. Hiç güvenmesem de olası bir galibiyette en azından devre arasına kadar yerini sağlamlaştırır.

Yarın koçtan görmek istediğim ibb maçında farkın açılmasına rağmen yaptığı hataları tekrarlamaması. Rotasyonu geniş tutması. Oyuncuları zamanında ve yerinde kullanması. Rakibin hamlelerine cevap verebilmesi. İbb maçında kazanmamıza rağmen bunları pek görememiştik. Yarın inşallah bizi şaşırtır.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                        Yönetim Kurulu
                        • 20.08.2009
                        • 26212
                        • Danışman
                        • Kuzey Amerika

3 numaralar Paul Harris ve Adonis Thomas geçe yıl İtalya'da iki kere karşı karşıya geldi. Thomas iki maçta da 19 sayı attı. Harris ise ikinci maçta double-double yapmıştı.

Üç numarada hemen hemen denk gibi görünüyoruz kağıt üstünde. Uzun opsiyonları bizden daha fazla. O nedenle ilk mesajımdaki gibi gard üçlümüz Sarunas-Heslip-Eldridge'in savunma-hücum verimliliği bizim için kritik nokta.

Başarılar...

*

Banvit'le daha önce;

12 lig
                        3 Türkiye Kupası
                        2 Eurocup maçı olmak üzere 17 defa karşılaştık. İki galibiyetimiz var.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.10.2017, 13:29.

Yorum

• champions
                          • 04.05.2006
                          • 8699
                          • İstanbul

Çok kötü savunma yapıyoruz, hem içeriden hem dışarıdan kolay yiyoruz. Geçen hafta çok iyi hücum ederek bunu tolere ettik fakat biraz iyi savunma yapabilen takımlara karşı zorlanacağımız çok açık. Banvit'i izlemedim fakat vasat bir takım olan Eskişehir'e kendi evlerinde yenilmişler mesela. Ortalama bir savunma ile maçı kazanma şansımız olduğunu düşünüyorum. Bu maçı kazanmamız önemli çünkü hem zorlu bir fikstüre giriyoruz hem de olası bir galibiyette o özgüvenle içeride Efes'i de yenebiliriz. Bu da bizi iddialı bir konuma getirir. Umarım geçen hafta hücumda gösterilen gelişmenin bir benzerini savunmada görebiliriz.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                            Yönetim Kurulu
                            • 20.08.2009
                            • 26212
                            • Danışman
                            • Kuzey Amerika

Rakipte Rautins kadroda, Odum yok.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                              Yönetim Kurulu
                              • 20.08.2009
                              • 26212
                              • Danışman
                              • Kuzey Amerika

Rautins'i Sarunas'la savunma tercihi dışında işler yolunda ilk çeyrekte.

Son savunma ve son hücum acemiceydi.

Önce faul hakkımız varken şutu bekledi Burak (Yediği bloğa bir şey demiyorum, çaylak sonuçta).

Sonra 4 saniye olan hücum süremizin farkında olmadan aheste aheste çıktı Eldridge, süre doldu.
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.10.2017, 13:18.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...