Hadlerini bildiren guzel bir aciklama olmus..ozellikle de bulundugunuz konumdan oturu kimseye guvenmeyin iktidariniz yetmez kismi tasi gedigine koymus..nimetden saymaya basladilar kendilerini 3 sene once kumede surunen klup..
"Yine geleceğiz..." | BordoMavi.Net Kamuoyu Açıklaması
Daraltma
X
-
çok çok beğendim.Her bir cümle ince ince düşünülerek yazılmış. 'İktidarınız yetmez' kısmı vurucu nokta olmuş. Düşüncelerini silah gibi kullananlara selam olsunTRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...Yorum
-
Başakşehir geçen sezon maç sonu Rize'de yaptıklarıyla geçmişte kazandığı sempatiyi sıfırlamıştır.
Saygı ve güveni kaybettiğinizde geri getiremezsiniz şımarıklar, kibirliler, duygusuzlar, merhametsizler ve en önemlisi de sevgisizler sizi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
ben vallahi bu başakşehir i hiç sevemedim ne hocasını ne başkanını ne de oyuncularını. Hepsi eyyamcı. Abdullah avcı yı engin baytar a yaptıklarından dolayı sevmiyorum. Irkçı emre zaten gittiği her yerde antipatik. Göksel Gümüşdağ ona söyleyecek laf bile yok bence
ayrıca şimdi birde takımlarına yakışan bir sosyal medya editörü bulmuşlar espri yapacağım diyerek aç köpek gibi etrafına saldırıyor.
iki ucu ... değnek neresinden tutarsan tut mutlaka üstünü kirletiyor.En son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 19.09.2017, 09:19.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum