Beşiktaş bu sezon Talisca ve Abubakar'ı tekrar kadroya katamazsa ilk 2ye giremez. Atın fava bekleyin sezon sonunu...
STSL 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu Fikstürü Belirlendi!
Daraltma
X
-
-
Marcelo da gitti. Aboubakar artık epey zor bence. Bir stoper ve forvet takviyesi şart onlara. Muhtemelen forveti yine kiralık hallederler o kadar paraları yok çünkü. Yanlış bilmiyorsam 5,5 Milyon €'ya bu iki transferi halletmeleri gerekiyor.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - TrabzonYorum
-
Talisca kendince çok zorladı 3 kez ismi yazan uçağa binmedi. Ama foto paylaşmış geliyormuş teklifler ya cazip değildi yada maaşını artırmak istiyor. bjkliler hala geçen sezondaki son anda yapılan transferi yine yaparız diye düşünüyor ama bu sefer zorYorum
-
Valla inşallah gelmez Talisca ne diyelim.
Bu Benfica da mal mıdır nedir sanki takımında çok iyi topçular var da Talisca'yı kiralıyorlar.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...Yorum
-
ilk 7 hafta 2 buyuk macımız var,bjk ve fb ,ilk 7 hafta içinde ,puan ortamamız 2 ve üzeirnde olması çok önemli , bunu tuttursak ,süper olacak,@zafercalikoglu
@trabzonsporYorum
-
yeni sezon hayırlı olsun ,beklentilerimiz elbette 6.cılık değil, bu takımın gs yi fb yi geride bırakması lazım buda demektirki bjk ile sampiyonluk yarısına gireceğiz,insallah@zafercalikoglu
@trabzonsporYorum
-
Arkadaşlar kesin maç tarihleri ne zaman belli olur uçak bileti almayı düşünüyorumda ?
W8081H7_LF cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^Yorum
-
Başakşehir ve bjk maçlarını kazanacağımızı düşünüyorum. Zaten bu fikstürün çıkış yolu da budur.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum