Oynayamaz tabi...Bizde Mustafa Keçeli gibi,Ferhat,Hasan vs. 3. sınıf bir futbolcular varken olnların sahada ne işi var?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Musampa, Yattara ve Ceyhun Yedek Oyuncular mı?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah'tan Gokdeniz Trabzonlu yoksa onu da yedek kulubesinde gorurduk.
Benim bildigim kadari ile Gökdenizin Memleketi Trabzon degil. Giresun yada Gümüshane olmali. Eger Gümüshaneliyse Ziya hemserisi oldugu icin oynatiyordurRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Mevki : Orta SahaForma Numarası : 61Doğum Tarihi : 11.01.1980Dogum Yeri : GiresunAna Adı : NilferBaba Adı : ŞefikBoy : 167 cmKilo : 64 kgAyakkabı No : 40Medeni Hali : EvliBurcu : OğlakSözleşme Başlangıç : 02.06.2005 Sözleşme Bitiş : 31.05.2009Oynadığı Kulüpler : Yeniyolspor (Giresun)Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bildigim kadari ile Gökdenizin Memleketi Trabzon degil. Giresun yada Gümüshane olmali. Eger Gümüshaneliyse Ziya hemserisi oldugu icin oynatiyordur
İnanmayan TC kimlik numarasına bakıp kontrol edebilir.
Yorum
-
İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğum yeri:Giresun,kütüğü:Beşikdüzü
İnanmayan TC kimlik numarasına bakıp kontrol edebilir.
Tamamdir ustaRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum