Bu paragözleri yola getirmenin yolu abonelikleri iptal ettirmek miydi acaba? Sanki Meydanı boş bıraktık at koşturuyor ....lar! Merakımdan soruyorum Bunların toplam abone sayısı nedir hiç bilgisi olan var mı?
Bein Sports'un TRABZONSPOR'a bakışı
Daraltma
X
-
.Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.. -
bu konuya genel bir isim koysak ve yayıncı kuruluşla ilgili konu açmak için fazlaca değeri olmayan konuları konuşsak nasıl olur ?
bu sezon dikkat ettim bizim maçlarda önemli anların tekrarlarını göstermiyor mesela şikecilerle oynadığımız maçta korner kazanmıştık ama hakem aut verdi tekrarını bir süre göstermedi sonra öteki kale arkası kamerasından gösteri sonra göztepe maçında yediğimiz golde ofsayt var mı yok mu derken ofsayt kamerasını göstermedi. buna benzer bi kaç pozisyon daha oldu.
tamamen art niyet seziyorum ve bu devam edecek gibi geliyor bana. katar dedik ortaklık dedik ama daha beter olacak gibisadece aşk bizimkisiYorum
-
buda dursun köşede.
haftanın futbolcusu anketinde abdülkadir öndeyken anketi sıfırlayıp abdülkadir'i anketten çıkartmışlar.
eskidende böyleydiler ama bu sezon bir başkalar ufak şeyler gibi gözüksede ben takılıyorum bunlara.sadece aşk bizimkisiYorum
-
30 dklık Ersun Yanal röportajı hayli şaşırtmıştır. Hangi dağda kurt öldü sorusunu insanın aklına getiriyor.{hep yek hep tek}{forever trabzonspor}Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum