Onur farkı önledi resmen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
katılıyorum, bu konuda 1. lig klubü gibi davranıyoruz.İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu hazırlık maçları bile vizyon işi. Hazırlık maçlarında oynanan sahalara bakın Allah aşkına ya.şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
Taş yağacak başımıza taşİlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın adamı ---> Onur Kıvrak.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk yarıyı izlemedim 2. Yarıya baktım göze tek çarpan şey 19 numara bi velet var sahadaki abilerine futbol dersi verdi oyuna girdiği kısıtlı sürede yusufa alda at bir pas verdi ama adam ağırlığındanmıdır kafasında Trabzonsporu bitirmesindemidir nedir bilinmez mundar etti pozisyonu. Hazırlık maçıdır tamam ama umarım ligte de bu kadar dağınık oynamayız biraz pas yaparız.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Sanirim 4 hazirlik maçi ölçü degil diyoruz ama yinede eleştirmek gerekir. Takim fizik kondisyonu oyi seviye gözüküyor. Oeki neyimzi eksik neden gol atamadık. Ceza sahasına ortalar akıl dolu degil rastgele. Gereksiz cok geriye dönüyoruz. Adam eksilten oyuncumuz nerdeyse yok gibi. Sadece paslaşıyoruz. Derinlemesine oyun anlayışı yok. Ama burak serdar gelirse oyun kalitemiz artar. 02 agustosda en iyi 11 sahaya çıkmalı. Gerçek gücümüzü gormeliyiz. Takımın morali kendine güveni artmalı. İlk hedefimiz konya ve şike bahçe maçları. En az 4 puan almalıyiź.
Yorum
-
Valla önümüzdeki sene vasat yop oynayacaksak ben Ersun hocanın yerinde olsam Aldulkadiri oynatır taraftarın gazını alırdım. Geçen sene oynatmadı ama bu senede takım vasat top oynayıp 19 u oynamazsa dötüyle inatlaşan donuna eder hesabı olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Hazırlık maçında yedekten sokması da mı sorun anlamadım. Bu adam bizim takımın topçusu sonuçta, maaş veriyoruz. Ligin herhangi bir anında birileri sakatlanıp mecburen oynatmak zorunda kalabiliriz. Hazırlık maçında oynamasına niye takıyor taraftar anlam veremiyorum. Kucka Okay Onazi varken Aytaç ile başlar o zaman bende kızarım da bırakalım görsün hoca tüm oyuncuları.İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaytaç hocanın sonu olur..gereksiz inat ediyor....
ege bölgesi grubundan torpilli.
Teklif gelirse satılmalı ama öyle bir teklif olduğunu da sanmıyorum. O yüzden kızmanın şimdilik manası yok.( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum