Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2017-2018 Sezon Öncesi Hazırlık Kampı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mustafa Akbas topuk ile gelisine kaleye sut denedi, vücudu kabul etmedi [emoji23][emoji23]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onazi bu sezonun sürprizi olabilir.
      Sürpriz neden olsun ? Zaten iyi futbolcu

Kucka ile Okay'a kıyasla fiziksel açıdan da daha iyi bir ikili olacağını yazmıştım şahsen.

Okay hantal oyuncu. Kucka'yı tamamlayamaz.
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• bero etkisiz eleman

kucka onazi bero üçlüsü yetenek olarak düşük kalıyor.
        TEKKEBALL

Yorum

• Onazi pas atmayı falan öğrenmiş cidden yalnız. Şuana kadar uzun top harici konuşuyorum çok iyi top dağıtıyor, az önce yine Olcay'ı pozisyona soktu atamadık orası ayrı..

Yorum

• olcay bu takımın lideri olur.sahanın her yerinde
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sürpriz neden olsun ? Zaten iyi futbolcu

Kucka ile Okay'a kıyasla fiziksel açıdan da daha iyi bir ikili olacağını yazmıştım şahsen.

Okay hantal oyuncu. Kucka'yı tamamlayamaz.
              Benim için de sürpriz olmayacak. Genel intiba o yönde ya hani abi onu kastettim.

Yorum

• Medjani çok sırıtıyor nedense aşırı ağır ve ayakları çok kötü

Onazi baya geliştirmiş kendini daha çevik daha ve çabuk oynuyor daha fazla sorumluluk alıyor

Kamil Pereia'ya iyi yedek oldu iş görüyor

Bongonda geçen ki maçlara nazaran daha toparlı gözüküyor sezon içinde iş yapabilir

Bero ise maçın onazi ile birlikte en iyilerinden çok hazır bir görüntü veriyor
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• şu kucka yerine yetenekli bir orha saha alınsaydı hücum olarak çok farklı olurdu takım
                  TEKKEBALL

Yorum

• Yazdıklarını görmek istemediğim birini nasıl engelleyebilirim
                    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                    Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                    Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Çok düz bir takım oldu
                      ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yazdıklarını görmek istemediğim birini nasıl engelleyebilirim
                        Sol taraftaki ismine tıkla, profil bilgilerine gir orda sol tarafta engelle var.
                        MCMLXVII

Yorum

• Suan sadece Onazi birşeyler yapıyor. Geri kalanlar kendi halinde takılıyor. Kamil Ahmet de sürekli bindiriyor o da iyi alternatif oldu.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yazdıklarını görmek istemediğim birini nasıl engelleyebilirim
                            İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu kucka yerine yetenekli bir orha saha alınsaydı hücum olarak çok farklı olurdu takım
                            Sana diyor

Yorum

• onazi zaten iyi oyuncu.süpriz değil.lakin onazi nin önünde yazıcının yanında bir yeteneğe daha ihtiyaç var.

kucka onazi okay üçlüsünden biri oynar ilk 11 de.
                              TEKKEBALL

Yorum

• Onazi başladığı gibi bitirdi
                                yerden Olcay'ı pozisyona soktu

Olcay yerine şöyle omuzuyla fiziğiyle yardıra yardıra
                                kaleye gidecek bir kanat düşünün
                                minimum 2 golü vardı
                                Onazi'nin de 2 asisti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim