Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Başlık 2 Protesto Lütfen Katılalım Arkadaşlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün akşam 90 dk'yı izleyen oldu mu bilmiyorum ama yine çok can sıkıcı bir şey oldu...Hıncal Polis haftası vesilesiyle Polislerin büyük takımlar için atkı bastırdığını ve polislerin centilmenlik çağrılarını söyledi ama ne yazık ki bizim atkımız yoktu. 3 gereksiz adam da atkıları birbirlerinin boynuna astılar. Merak ettiğim bizim atkımız yok muydu?
    Bizim atkımız yoktu.İstanbul emniyeti bildiğim kadarı ile sadece İstanbulun oda sadece 3 takımı için (nasıl birlik beraberlikse) yaptırmış.

Aynı şey atv santra programındada vardı. bahsi geçtimi programda bilmiyorum izlemedim ama gördüğüm kadarı ile sunucunun önünde 3 tane atkı vardı.

bu programlarda Bir Trabzonsporlu olmadıgı için kimsede lafını etmiyo malesef.
    En son Gürkan tarafından düzenlendi; 10.04.2007, 08:55.

Yorum

• Trabzonspor'un kalitesini sınamak için bence kıstas değil bu programlar.danışıklı dövüş bunlarınkisi ve yalakalıktan başka birşey değil.iyi olduğumuzda da bizim için ayrılan süre malum!...
      alayı satılmış karaktersiz bu adamlar.Anadolu takımları içinde aynı durum sözkonusu onlar içinde üzülüyorum.onlar için lig 3 takımdan oluşmakta sanki.aslında bizde de hata yok değil.bu duruma düşmemize sebeb olan kim varsa vebali boyunlarına.
      ......mutedil dalgalı..
      fırtına ihtilal efsane

Yorum

• arkadaşlar biz protestolarımıza devam edelim...
        BMN|KOCAELİ

Yorum

• Gerekli işlemler yapılmıştır.
          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• protesto etmekten yılmayalım,bence gerçekten etkisi oluyor,tabi asıl etki daha başarılı olmamızla gerçekleşecektir,bu da bir gerçek...
            Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
            Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Arkadaşlar az önce Futbol Ekstra programı yapımcısı ve sunucusu Alp Özgen'den bana gelen maili aynen aktarıyorum.

Sevgili Gamze Bal,

Öncelikle programımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve samimi, düzeyli
              eleştirileriniz için teşekkür ederim. Anladığım kadarı ile Trabzonspor
              taraftarları örgütlü bir şekilde spor programlarına Trabzonspor'a gereken önemi
              göstermeleri yönünüde bir kampanya başlatmış durumda. Bu demokratik tavrınızı
              düzeyli bir uslupla yaptığnıız için sizi ve tüm Trabzonspor taraftarlarını
              tebrik ediyorum. Sizden ricam bu protestoya katılan tüm arkdaşlarınıza bu
              maili'i forward etmeniz çünkü yoğun mesai şartlarında herkese tek tek cevap
              vermek imkansız maalesef.

Önce pekçok Ts'li futbolseveri rahatsız eden stüdyodaki Trabzonspor maketi
              eksikliğini açıklayayım. Bu tamamen programın sponsoru ile ilgili bir konu.
              Stüdyoda bulunan gs, fb ve bjk futbolcularının giyim sponsorları ile bizim
              programımızın sponsoru aynı. Ancak Traboznspor'un ve oyuncularının bu giyim
              firması ile bir anlaşması yok. Bu yüzden takdir edersiniz ki, rakip firma
              sponsorluğundaki Trabzonspor'un herhangi bir oyuncusunun maketini stüdyomuzda
              kullanmamız hiç bir şekilde mümkün değil.

Ancak Trabzonspor'a Futbol Ekstra'da yer vermemek konusunda ne yazık ki
              eleştirilerinize kesinlikle katılmıyorum. Zira iki yıldır yapımcılığını ve
              sunuculuğunu üstlendiğim Futbol Ekstra'nın diğer programlardan en önemli farkı;
              futbolu 3 büyüklerden ibaret görmemesidir. İki yıldır 3 büyük takım
              taraftarlarından çok sayıda eleştiri almamıza rağmen bu tavrımızı sürdürmekteyiz
              ve sürdüreceğiz de.

Sanırım Trabzonspor ile ilgili özel bir dosya açan, Trabzonspor taraftarı merhum
              sanatçı Kazım Koyuncu ile ilgili çok özel bir bölüm yapan, seyircilere
              Trabzonspor kitabı hediye eden, Türk futbolunun kurtuluşunu " 5., 6. şampiyon
              çıkmasına, Trabzonspor'un şampiyonluk yıllarına geri dönmesine, anadolu'dan
              farklı şampiyonların da çıkmasına bağlıdır" yorumlarını yapan, başka bir
              programın yarısından fazlasını Sakaryaspor taraftarlarının dostluk çağrısına
              ayıran, başka bir hafta Ertuğrul Sağlam ve Kayserispor'a programın üçte ikisini
              ayıran, Ersun Yanal ve Vestel Manisa konusuna da sürenin yarısını ayıran (
              Eskişehir, Göztepe, Bursa, Antalya vs... örnekleri rahatlıkla çoğaltabiliriz )
              başka bir futbol programı daha yoktur.

İşin üzücü tarafı ise böyle bir futbol programına sahip çıkmak bir yana ( 1
              saatlik programın 35 dakikasında Trabzonspor konuştuğumuz hafta bir tane bile
              teşekkür maili almadığımızı da üzülerek belirtmeliyim ) Futbol Ekstra'nın sadece
              bir bölümünü ( onun da belli bir kısımını ) izleyip; sürekli böyleymiş gibi
              eleştirilerin yapılması, futbolu 3 büyüklerden ibaret görmeyen bizim gibi sayılı
              basın mensubunu üzmekte ve şevkini de kırmaktadır.

Eleştiri tabii ki olacak; hele sizinki gibi düzeyli ve yapıcı eleştirilere her
              zaman açığız. Ama sizler gibi çok sayıdaki duyarlı taraftarların iyi işler
              yaptığımızda sesinin neden çıkmadığını da merak ediyoruz. Son olarak sizler
              destek verseniz de eleştirilerinize devam etseniz de, Futbol Ekstra'nın " futbol
              3 büyüklerden ibaret değildir" felsefesi devam edecektir.

Tüm Trabzonspor taraftarlarına içten sevgi ve saygılarımla

Alp ÖZGEN

FUTBOL EKSTRA Yapımcısı ve Sunucusu

Yorum

• Evet arkadaşlar eleştirimize nihayet cevap aldık ama ne yalan söyliyeyim bu cevap kesinlikle tatmin etmedi artık bundan sonraki programlarda Trabzonspor ile ilgili haberkeri daha sık verip vermediğini daha iyi takip edip tepkimizi ne derecede dikkate aldıklarını hep beraber izleyeceğiz.
                TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
                Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• İşte arkadaşlar bizim farkımız bir kez daha ortaya çıkmış oldu yapılan bu açıklamalarla.Ne kadar düzeyli,bilgili ve ne yapmak istediğini çok iyi bilen bi taraftar oldugumuzu bir kez daha kanıtlamış olduk.
                  Uslubunu ve eleştiri seviyesini abartmayıp sözcüklerini seçerek kullanan tüm arkadaşlara teşekkürler..
                  Bu sayede de bundan sonraki eleştirilerimiz daha erken dikkate alınıp daha erken sonuca gideceğiz..
                  TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
                  Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• cevap ne kadar tatmin edici olmasada en azından sesimizi duyurmak

istediğimizde bunu başarabildiğimizi görmek güzel

hep destek tam destek...
                    BENİM SEVDAM SANA
                    BORDO MAVİM

Yorum

• aynı cevap maili bana gönderildi..
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Beni asıl rahatsız eden nedir biliyor musunuz arkadaşlar? Şöyle bir düşünün ulusal kanalları ve bunlarda hafta içi ve sonu yayınnlanan futbol programlarını. ..... Düşündünüz mü? Kaç tane var? Gelin sayalım kabaca:
                        1-TRT1- Stadyum katılımcılar: Ö.Üründül (FB) M.Demirkol ( FB) B.Gökberk ( ne idiğü belirsiz)
                        2-TRT1- Futbolig:Zeki Col (FB) ( Bir de Haldun Domaç'ın programı vardı ki O da FB li)
                        3- ATV- ( Neredeyse hiç seyretmediğim için programın adını hatırlamıyorum)
                        Yorumcular:K.Kanat (BJK) G.Bilgiç (FB) A.Çakar (GS)
                        4-Kanal D ( aha bu programın da adını unuttum) Hakan (GS) E.Verel (FB) S.Engin (BJK) İlker Yasin (GS)
                        5-Star- Telegol: Z.Şengül (FB) A.Aybaba(BJK) T.Şeren (GS) S.Ulueren (GS)
                        6-TV8- ( Ve gol mü üdid program??) S.Soydan (FB) L.Tüzemen(GS) Eskiden Sinan Engin, sonra M.ÖZdilek (BJK) Göktuğ Sevinçli (BJK) ve fanatikten kovulan eski spor yazarları derneği başkanı O.Belge (FB)
                        7-NTV Rıdvan Dilmen (FB) ,90 dakika H.Uluç (GS),H.Babaoğlu (BJK)

Neyse ama hasıl oldu heralde gerisini saymak lüzumsuz.Yahu Allah'ını seven söylesin nedir bu faşizm. Bu memlekette Trabzonsporlu eski futbolcu ya da futbol medyası içerisinde kimse yok mu bu programlara yorumcu kadrosundan katılabilecek? Olmaz olur mu var tabii ama bu arkadaşların işlerine gelmiyor.
                        Eee Peki siz ne yapıyorsunuz? Neye bozuluyorsunuz?? Neymiş malum takımlar program boyunca konuşulmuş da Trabzonsporumuzdan 2 dakika bahsedilmiş. Ne bekliyordunuz?? Yahuu hiç mi dikkatinizi çekmiyor prosedür gereği TRT1 ve Lig TV de bile " biraz da Trabzonspor hakkında konuşalım" diye başlayan cümleler, başlar başlamaz 10 saniye içinde laf yine dönüp dolaşıp kız kardeşlere geliyor.

Yani demem o ki bu programların formatları böyle kurgulanmışken neden Trabzonsporumuzdan ve ya hak eden başka takımlardan bahsedilmemesini protesto gerekçesi olarak görüyorsunuz?
                        Hem istemem de zaten onların bulaşık ağızlarına benim Trabzonsporumu almalarını.Sadece onlardan duymak istediğim " TRABZONSPOR BİZİ EZE EZE EZE EZE EZE HAŞAT ETTİ" sözleri. Bunun da tek yolu var YİNE ESKİ GÜNLERE takım ve taraftar olarak dönmek ve bunun için yılmadan birbirimiz kırmadan dökmeden birlik içerisinde mücadele etmek olmalı. Gerisi lâf- Güzâf.

Kalın Sağlıcakla
                        Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Ben de saygılarımı (!) ilettim arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

....Yahu Allah'ını seven söylesin nedir bu faşizm. Bu memlekette Trabzonsporlu eski futbolcu ya da futbol medyası içerisinde kimse yok mu bu programlara yorumcu kadrosundan katılabilecek?
                            Onlar büyük bir iştahla Trabzonspor'da teknik direktörlük bekliyorlar.
                            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                            -"Burada klima yok mu?"
                            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X