bu platformun hemen hemen her yerinde ayni sözü sarfediyoruz.. ''biz seni sevinmek için sevmedik trabzonsporum'' lafimizin arkasindamiyiz?
unutmayalim, uçurtma rüzgara kapildigi için degil, karsi koydugu için havalanirmis! biz bu ters yöne esen adaletsiz rüzgara, çokta köklü sayilmayan kulübümüzle, dar gelirli sehrimizle 6 kere karsi koyduk. inandikmi arkadaslar? yine bu rüzgara direnecekmiyiz?
destegin anlami nedir? hangi durumlarda ise yarar? takim zaten basariliyken tribün doldurup baklava börek dagitmakmidir destek, bu mufutbolcuyu motive eder, yoksa maglubiyet ve hezimetlerin arkasindan futbolcudan daha önce toparlanip verecegimiz ''kiyamete kadar seninleyiz'' mesajimi?
arkadaslar ben, her büyük mutlulugun altinda, büyük acilarin yattigina inaniyorum. ben, her yarisin bir ''bittim, tükendim'' noktasi olduguna ve bu yarisa noktayi ''bittigi yerden baslayan''in koyduguna inaniyorum.
biliyormusunuz? edison elektrigi 6 bin denemeden sonra bulmustur. kendisine bir yakini tarafindan sorulan ''binlerce kez denedin ve olmadi.. hala vazgeçmeyecekmisin?'' sorusuna ise; ''artik bu isibasaramayacagim binlerce yol biliyorum'' diye yanit vermistir.
ama sampiyonluk hasretimizin su20. yilinda, ama bu hasretin belkide son bulamayacagi ileriki yillarda.. her türlü maglubiyetimizde, hezimetimizde,12. adam olarak artik bittik deyip,8 yil daha geriyemi götürecegiz bu kulübü?
daha ne hezimetler ne büyük üzüntüler yasayacagiz kimbilir.. allah göstermesinbelkide sampiyonluk için adimizin geçmeyecegi sezonlar geçirecegiz.bize düsen,gemimizin aldigi her darbeden sonra fareler gibi kaçismak degil,elimizden geldigi kadar bordo mavi askina, trabzonspor kardesligi adinailk yelkeni açip rüzgara direnmektir. her zaman her kosulda bu mantaliteye varmisiniz?

Yorum