Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 3 Gençlerbirliği (27. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    marce den istememiş olsa adam ne diye sol bekte geçirecek vaktinin yarısını...

o adamlar kanat oyuncusu olarak oynatılmıyor...
    oynatılsalar kanat oyuncusunun yapması gereken bellidir, yaparlar...

hadi senin gibi düşünerek adamlar bolluktan sağa sola serpitirmiş diyelim bu adamları(her ne kadar kanat oyuncusu olarak oynamasalar da) senin elinde 1 tane adam vardı, o da avrupa nın sayılı adamlarından biriydi... bu adama kanatta hapsi cezası vermenin alemi neydi..?
    sol bekte oynımıyordu, bir sol kanatta oynaması bu kadar zor, bu kadar elini kolunu bağlıyor, o kadar iyi durumda idi ilk yarı boyunca neden doğru dürüst bir katkı yapmadı takıma, bu kadar yetenekli bir oyuncu tamam devamlı o bölgede katkı yapmaz ama top ayağına geldi mide ben yıldızım der yani. gökdeniz gibi gökdeniz sağa koy oynuyor sağa koy oynuyor ortada oynat oynuyor, gökdeniz marcelinhodan büyük bir yıldız mı

Yorum

• Marce gibi Avrupa'daki en iyi on numaralardan birini sol kanat oynatan adamın demokratik ülkelerde lisansını iptâl ederler. Totaliter ülkelerde ise böylelerini kurşuna dizerler.

Marce'den sol kanat çıkarmaya çalışan (Demek ki takımda sol kanat yoktu.) adam, neden devre arasında sol kanat oyuncusu istemedi? "Almazlardı." falan demeyin, adamın istediği 3 topçuyu da aldılar.
      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Erman Topçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Erdal,

Kusura bakma kardeşim ama dayanamadım ben de yükleneceğim sana. Hakediyorsun her mesajında çünkü.

Ziya Doğan'ın Marcelli zamanlarda yaptığı açıklamalara bak. Her birinde "Marcelinho geriye yardım etmeli" deyip durdu. Desertstrom61 çok güzel özetlemiş; kanat oyuncusu koşar, mücadele eder, geriye yardım eder. Marcelinho futbol hayatı boyunca kaç defa bu görevlerle oynadı acaba? Bu adam forvet arkası serbest stille yıldızlaştı. Wolfsburg'da da aynısını yapıyor ve döktürüyor görüyorsun ki.

Ricardinho muhabbetine gelince... Beşiktaş'ı İnönü'de yendiğimiz maçtan sonra Rico basına şöyle demişti:

- Marcelinho bana geldi ve "Hocan senin solda oynatığı için ona teşekkür etmeliyim" dedi.

Rico'nun bir süre solda oynadığı doğrudur ama epeydir Delgado ile serbest oynuyorlar. Sol kanat olarak değil. Zaten bu değişiklik sayesinde her maçta atıyor ve attırıyor. Tigana'nın yap boz tahtası Delgado ve Burak'tır, Rico değil.

İlle de para döktüm diye futbolcu her yerde oynamalı diye bir şey yok. Ayrıca adamı en verimli olduğu bölgeden alır, hayatı boyunca oynamadığı bir mevkide oynatacaksan o kadar parayı niye döküyorsun ki?
        ben ricardinho konusunu marcelinhonun solda oynamasının haklılığını ispatlamak için yazmadım, sadec birisi yernde oynamayınca elinden geleni yapıyor diğeri ben gidiyorum diyor,

birde marce koskoca ilkj yarı ben yıldızım denecek ne yaptı, tamam yerined oynamdı, ben bunu kabul etmiyorum gercide yıldız adam sol iç ile orta oyanama arasında bu kadar fark etmez hadi kabul ettim, ne yaptı, yıldızım diyecek, rico yapıyor mu yapıyor ama

Yorum

• İlk olarak erdal6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben ricardinho konusunu marcelinhonun solda oynamasının haklılığını ispatlamak için yazmadım, sadec birisi yernde oynamayınca elinden geleni yapıyor diğeri ben gidiyorum diyor,

birde marce koskoca ilkj yarı ben yıldızım denecek ne yaptı, tamam yerined oynamdı, ben bunu kabul etmiyorum gercide yıldız adam sol iç ile orta oyanama arasında bu kadar fark etmez hadi kabul ettim, ne yaptı, yıldızım diyecek, rico yapıyor mu yapıyor ama
          ricardinho serbest oynatılana kadar delgado ile takımın en çok eleştirilen adamıydı... hatta resmen dalga konusu olmuştu.. "rico paşa" muhabbetinden kırıp geçirdi rakip taraftarlar ortalığı serbest oynatılana dek.. ne zaman ki serbest oynamaya başladı o zaman oyuncu kimliği ortaya çıktı... ondan sonra yıldız özelliklerini gösterdi..

Yorum

• Erdal abi diyorum sana benden 3 yaş büyüksün Poetricus(Selim abi)aynı benim gibi senin de bir büyügün hem de Üniversite Kariyeri olan bir abimiz konuşurken veya yazarken uslubumuzu yaşımıza ve karşımızda kinin yaşına göre ayarlarsak çok daha iyi olur...

Yorum

• İlk olarak Salih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Erdal abi diyorum sana benden 3 yaş büyüksün Poetricus(Selim abi)aynı benim gibi senin de bir büyügün hem de Üniversite Kariyeri olan bir abimiz konuşurken veya yazarken uslubumuzu yaşımıza ve karşımızda kinin yaşına göre ayarlarsak çok daha iyi olur...
              tabi ki dikkat edelim, AMA;

BİR KERE SELİM BEY gibi benimde üniversite kariyerim var, ben senin selim abine arkadaş diye hibat ettim diye verdiği cevabı okumanı isterim, ben trabzonsporu tutan herkesi abim kardeşim ve arkladaşım olarak görürüm en azından bir ortak noktamız var diye idrak ederim ama selim bey bunu kabul etmiyor,

bir ikincisi şimdiye kadar hiç bir arkadaşımıza ben sen şundan anlamazsın, sen bunu bilmezsin diye bir hitap şekli ile yaklaşmadım, sadece konular hakkında veya benden alınan alıntılarla alakalı bildiklerimi aktardım, ama kimseye sen bilmiyorsun demedim, ama bana bir kac arkadaş bu şekilde yaklaştı, eğer aynı uyarıyı o arkadaşlara da yaparsan samimiyetinin bende dahada artacağını bildirmek isterim.

NOT: yazının içinde selim beyle ilgili yerler gecmiştir bunları ona hitafen değil sadece sana cevap amaclı yaztım, umarım kendisi üzerine alınıp neden benim hakkımda yazıyorsun demez,

HERŞEY BORDO MAVİ İÇİN. . .

Yorum

• Maç şu anda TRT 1 'de

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X