Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Cansu'ya Cansuyu olalım !

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Evet horon oynayamadık doğru dürüst basket sahası olduğu için zemine zarar gelmesin diye izin vermediler , ama sağlık olsun önemli olan katkı sağlamaktı .
    DOZER CEMİL

Yorum

7 nisanda samsunda düzenlenen trabzonlular gecesinde açık artırmayla 300 ytl ye satılan trabzonspor formasından elde edilen gelir, cansunun hesabına aktarılmıştır..

cansuya gösterilen ilginin devamını, kardeşimize de şifalar diliyorum..
      SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

su yonetımdekılerı tanıyan bırılerı varsa formda fatıh tekkeden gelen parayı kardesımızın hesabına aktarmalarını rıca etsın

Yorum

İlk olarak golebshera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          7 nisanda samsunda düzenlenen trabzonlular gecesinde açık artırmayla 300 ytl ye satılan trabzonspor formasından elde edilen gelir, cansunun hesabına aktarılmıştır..

cansuya gösterilen ilginin devamını, kardeşimize de şifalar diliyorum..

Ana Sütü Gibi Güzel,Ana Sütü Gibi Temiz TÜRKÇEMİZ

BİZ İNANMAYA DEVAM EDİYORUZ !

Yorum

Bu Arada Bİzİm Bİ Cansumuzz Vardii Ne Oldu Haberler Nasil ArkadaŞlar Bİz<İ Bİlgİlendİrİrse Sevİnİrİm Durumu Nedİr???
            ben sana tutsak ben sana hasret sen bana uzak hadi gelde sabrett!!!!

Yorum

ilknur hanım kaç gün oldu buraya yazalıı hala ses yokk Cansu dan bihaber yokmuu dedikk nerdesinizz bakalımm ne olduu bu başlık taa buralardamı kalacaktıı çok duyarlıymışızz canımm sesinizz bile çıkmıyoo artık nedenseee

Yorum

evet Cansu'dan hala bi haber yok.Konuyla alakalı bilgisi olan yok mu acaba?..

Yorum

^^^^^^

Bu başlık unutulmasın lütfen.

Yorum

Bugün Cansu' nun babasıyla telefonda görüşme imkanımız oldu.Cansu nun

tedavisi hala devam ediyor.Her cuma Trabzon Farabi hastahanesinde

kemoterapi görüyor.Bu olay 3 hafta devam edecek.Sağlık durumunun

değişkenlik gösterdiğini bazen çok iyi bazende kötü olduğunu söyledi.yapılan

yardım konseriyle ilgili şu ana kadar ellerine 10 bin ytl geçtiğini ama

organizasyonu yapan kişilerin yakın tarihte tekrar alayıp bir miktar daha parayı

hesaplarına yatıracaklarını söylemiş.Bizim yardımda bulunduğumuz Ziraaat

Bankası arhavi şubesindeki hesapla ilgili ise Bu hesap numarasının

kaymakamlığın kontrolünde olduğunu buraya yapılan yardımlardan kesinlikle

kimsenin şüphe duymamasını kendisinin bile bu hesaptan çekerken yapılan

işlemlerle ilgili fatura beyan ettiğini söyledi.Yani Bmn de bu başlık altında

yapılan tüm yardımlar fazlasıyla yerine ulaşmıştır.Konsere giden arkadaşlarında

gönülleri rahat olsun.Bu hesap numarasına az çok demeyip yardımlara devam

etmeyi unutmayalım.Bu topiğie bir şeyler yazıp yukarılarda kalmasına yardımcı

olan arkadaşlara ayrıyetten teşekkür ederim

Yorum

• Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
                      Cansumuz inşallah sağlığına kavuşacaktır.RABBİM şifa verir inşallah.

Yorum

• Allah tan ümit kesilmez insallah cansu da en kisa zamanda sagligina kavusur.Allah hic kimseyi evlat acisi ile sinamasin ve kimseleride caresiz birakmasin insallah.
                        Kuvvetsiz hak acizdir;Haksiz kuvvet ise zorbaliktir.
                        Bir düzene tabi olmak sizin her seye hükmetme arsuzu,icinde zorbaligi barindirir.

Yorum

• inşallah cansumuz en kısa zamanda iyileşir....İyi haberlerini bekliyoruzz cansu

Yorum

• Allah kimseye dermansız bir hastalık vermesin. İnşallah kurtulacak bu hastalıktan.
                            Bir bordon var bir de mavin
                            Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• İlk olarak lazanist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün Cansu' nun babasıyla telefonda görüşme imkanımız oldu.Cansu nun
                              tedavisi hala devam ediyor.Her cuma Trabzon Farabi hastahanesinde
                              kemoterapi görüyor.Bu olay 3 hafta devam edecek.Sağlık durumunun
                              değişkenlik gösterdiğini bazen çok iyi bazende kötü olduğunu söyledi.yapılan
                              yardım konseriyle ilgili şu ana kadar ellerine 10 bin ytl geçtiğini ama
                              organizasyonu yapan kişilerin yakın tarihte tekrar alayıp bir miktar daha parayı
                              hesaplarına yatıracaklarını söylemiş.Bizim yardımda bulunduğumuz Ziraaat
                              Bankası arhavi şubesindeki hesapla ilgili ise Bu hesap numarasının
                              kaymakamlığın kontrolünde olduğunu buraya yapılan yardımlardan kesinlikle
                              kimsenin şüphe duymamasını
                              kendisinin bile bu hesaptan çekerken yapılan
                              işlemlerle ilgili fatura beyan ettiğini söyledi.Yani Bmn de bu başlık altında
                              yapılan tüm yardımlar fazlasıyla yerine ulaşmıştır.Konsere giden arkadaşlarında
                              gönülleri rahat olsun.Bu hesap numarasına az çok demeyip yardımlara devam
                              etmeyi unutmayalım.
                              Bu topiğie bir şeyler yazıp yukarılarda kalmasına yardımcı
                              olan arkadaşlara ayrıyetten teşekkür ederim
                              löseminin tedavisi var arkadaşlar yeterki tedavi olacak imkanlar olsun.Lütfen Cansu'ya olan ilgi alakamızı kesmeyelim.Cansu'nun sizlere ihtiyacı var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X