Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anasayfa Girişimiz Yayında: Bu İşe Kim Dur Diyecek?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun Yanal hiçbir zaman içime tam manasıyla sinmedi,
    özellikle oyuncular ve menejerlerle olan ilişkileri, hakkında ki şaibeli iddialar vs
    ben sorunun Ersun Yanal olduğunu düşünüyorum
    Abicim Ersun Yanali savunmak için değilde şimdiye kadar çalıştığımız hocalar arasında bizim.kalibrede olan Şenol Güneş, Vahid ve Ersun Hoca geliyor 3. olarak gerisi eski futbolcu artığı Sadi, Hami, Tolunay, Shota, Ünal falan o yüzden zaten Hoca olarak standardı belli bir klübüz şimdi Ersun gitse bu yönetimin yerine daha iyisini alacağını hiç sanmıyorum.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

çok anlamlı vede güzel olmuş.

Yorum

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ...TRABZONSPOR...
        Ne harika bir bölümdün hayatımda.
        Ne hallere düştün; düşürüldün, düşürdün.

"Ne harika bir bölümdün hayatımda." Bu cümle gecenin bu saatinde beni benden aldı. Çok şükür ki o bölümü, o mûcizeyi yaşadık.

Şimdi bitti, kupayı alsak bile bitti.

Niye bitti, neden bitti?

Düşünelim ki yer altından çok güzel bir kaynak suyu çıkıyor, çevredeki insanlara şifâ oluyor. Zaman içinde o suyun sağladığı fayda o kadar kanıksanıyor ki, artık o suyun Allah'ın bir lutfu olduğu unutulup gidiyor. Çevresi betonlaştırılıyor, kalan az miktar toprak kimyasalla kirletiliyor. Yâni pırıl pırıl parlayan bir değere, onu koruyup geliştirecek katkılar yapmak yerine "Hazırı yiyelim, geleceği düşünmeyelim" yaklaşımı ile hor hakir davranılıyor.

Kaynak suyu betonlaşmadan dolayı yağmurla beslenemediğinden gitgide tükeniyor, kimyasallarla kirleniyor.

İçilmesi sağlığa zararlı bir hâle dönüşüp en sonunda tükeniyor.

Mûcizenin bitiş hikâyesini çok kısa olarak kendi penceremden ancak böyle dile getirebiliyorum.

Peki kaynak suyu küllerinden yeniden doğar mı?

Betonlaşma ve kimyasallaşma sembolleriye ifâde ettiğim engeller nedeniyle doğamaz maalesef ki. Kaynak kirli ve beslenemiyor.

Umutlu olanlar umudunu korusun, ümit güzel şey.

Bana ise yaşadıklarıma şükretmek düşüyor.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

Bütün hevesimizi öldürdüler.

Yapılan transferlerinin hiçbiri tutmadı. Ne heveslerle başlamıştık...

Yorum

Elinize sağlık
            Üzüntüden 1 haftadır gecenin tam ortasında 1 veya 2 kez uykum bölünüyor
            Bu kanamayı ne yapıp edip bir an önce durdurun
            Trabzonspor ölüyor, sevenleri kahroluyor

Laf ebeliği veya hamaset edebiyatıyla bu işler gitmez
            Yapamayacaksanız yapacak yiğitler mutlaka çıkar
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

Yönetim kurulundan ve yöneticilerden kimlerin bu görsele evet ya da hayir dedigini merak ediyorum. [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION] oy birligi ile olmadigini soylemisti.
              Onceki gorselin tepkiler sonucu kaldirilipta israrla yerine bir gorsel konmasinin arkasinda ilk kisinin [MENTION=1952]Mollasalihoğlu[/MENTION] oldugunu dusunuyorum.
              Kendisi basindan beri Usta'ya karsi biriydi.

Yorum

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Ne harika bir bölümdün hayatımda." Bu cümle gecenin bu saatinde beni benden aldı. Çok şükür ki o bölümü, o mûcizeyi yaşadık.

Şimdi bitti, kupayı alsak bile bitti.

Niye bitti, neden bitti?

Düşünelim ki yer altından çok güzel bir kaynak suyu çıkıyor, çevredeki insanlara şifâ oluyor. Zaman içinde o suyun sağladığı fayda o kadar kanıksanıyor ki, artık o suyun Allah'ın bir lutfu olduğu unutulup gidiyor. Çevresi betonlaştırılıyor, kalan az miktar toprak kimyasalla kirletiliyor. Yâni pırıl pırıl parlayan bir değere, onu koruyup geliştirecek katkılar yapmak yerine "Hazırı yiyelim, geleceği düşünmeyelim" yaklaşımı ile hor hakir davranılıyor.

Kaynak suyu betonlaşmadan dolayı yağmurla beslenemediğinden gitgide tükeniyor, kimyasallarla kirleniyor.

İçilmesi sağlığa zararlı bir hâle dönüşüp en sonunda tükeniyor.

Mûcizenin bitiş hikâyesini çok kısa olarak kendi penceremden ancak böyle dile getirebiliyorum.

Peki kaynak suyu küllerinden yeniden doğar mı?

Betonlaşma ve kimyasallaşma sembolleriye ifâde ettiğim engeller nedeniyle doğamaz maalesef ki. Kaynak kirli ve beslenemiyor.

Umutlu olanlar umudunu korusun, ümit güzel şey.

Bana ise yaşadıklarıma şükretmek düşüyor.
                Hocam hoşgeldin... Daha da gitme. Tunga abiye yazdığım mesajımda ifade etmeye çalıştım. Şükretmekle olacak şey değil artık.

İlk olarak Begoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetim kurulundan ve yöneticilerden kimlerin bu görsele evet ya da hayir dedigini merak ediyorum. [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION] oy birligi ile olmadigini soylemisti.
                Onceki gorselin tepkiler sonucu kaldirilipta israrla yerine bir gorsel konmasinin arkasinda ilk kisinin [MENTION=1952]Mollasalihoğlu[/MENTION] oldugunu dusunuyorum.
                Kendisi basindan beri Usta'ya karsi biriydi.
                Baştan aşağı yanlış bir tahmin...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam hoşgeldin... Daha da gitme. Tunga abiye yazdığım mesajımda ifade etmeye çalıştım. Şükretmekle olacak şey değil artık.

Baştan aşağı yanlış bir tahmin...
                  Yanlis olan nedir peki?
                  Oy birligi ile mi alindi o zaman?
                  Ayrica Mollasalihoglu'nun karsi oldugunu arsivden bulup cikarabilirim. Ha sonradan destegi olmussa onu bilemicem
                  (ben kimseyi suclamiyorum. Sadece merak ediyorum)

Yorum

İlk olarak Begoz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yanlis olan nedir peki?
                    Oy birligi ile mi alindi o zaman?
                    Ayrica Mollasalihoglu'nun kardi oldugunu arsivden bulup cikarabilirim.
                    (ben kimseyi suclamiyorum. Sadece merak ediyorum)
                    Yanlış olan "tahmin" kısmı... Geri kalanı da YK'nın iç işi, kara kutusudur.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çok güzel olmuş kim düşündüyse tebrik ederim. Umarım başkan bunu görmüştür ve artık durumun farkındadır.
                      İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha şu mesajı yazalı 1 gün olmadı...

Benim nazarımda itiraftır bu

https://twitter.com/zagortenay76/sta...72996480782336
                      Başkan bunu da görmeli ve gereğini yapmalı. Aksi takdirde daha da batacağız demektir. Bu takımı düze çıkarsınlar diye destek verdik, veriyoruz. Takımın olumsuz durumu menajerlerin ellerini ovuşturmalarına sebebiyet vermemeli. Bu vebalin altına giremez kimse.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X