Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hayde BMN Uşakları Göster Gücünü!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetimin gidişatı çok kötü, evet.
    Şu an için ümit vermiyor, evet.
    Önümüzdeki Genel Kurulda bu yönetim aynen kalırsa çok kötü sonuçları olabilir, evet.
    Başkan futboldan anlamıyor olabilir, evet..

Ama o video edep sınırlarını zorluyor bence.
    Hiç hoş olmamış.
    Şu an takımın dırımı ne olursa olsun, neticede Nuri Albayrak bizim başkanımız.
    Ona saygı duymamız lazım.
    Keza yöneticilere de.
    Elerştirirken eğır ifadeler de kullanabiliriz ama bunu yaparken kişileri değil icraatları eleştirmeliyiz.
    Bizim işimiz Trabzonspor olmalı, Nuri Albayrak ya da Ziya Doğan değil.
    Onun için peşinen söyleyeyim.
    Biz öyle başkanına, yöneticisine, hocasına ve futbolcusuna kötü kötü lakaplar takan taraftar zihniyetini değiştirelim öncelikle.
    Yönetimler, futbolcular zaten geçizi.
    Habire değişiyor.
    Ebede kadar orada kalacak değiller.
    Ama fikirler kalıcıdır.
    Ve bu düşünceyi kafamızdan silmediğimiz müddetçe yanlış yoldayız demektir.

Ben o videoya takıldım kaldım.
    Bence hiç hoş olmamış!
    bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

Üslüp çok önemli..
      İlk mesajımda yazdığım "Ebed" kelimesini nasıl "edep" olarak algıladı iseniz şimdi de sınırı tarla olarak algıladınız demek ki..
      Evet..USLÜP(US=AKIL) çok önemli...Üslüp değil...

" Ama o video edep sınırlarını zorluyor bence."
      Bu sizin #67 no lu mesajda yazan sözleriniz...

Eğer gözlerim bozuk değilse algılamamda bir sorun yok demektir..
      Veya...
      Sizin her ikiside sorunlu...

Ancak Arazi, tarla vb. gibi alanların sınırları bihakkın belirlenebilir..

Edeb kurallarını ise toplumun tarihimden gelen temel değer yargıları oluşturur..Sanal alemde havanda su dövenler değil...

Ama size cevap yetiştirme derdim yok.
      Belli....

Ve şunu belirteyim tekrar.
      Gelin kişileri değil icraatları konuşalım.
      Ve zat-ı alinize bir de küçük bir sual yöneltmek istiyorum..
      Trabzonspor'da sayısız futbolcu değişti (geldi ve gitti, kimi unutuldu kimi nutulmadı)..
      Sayısını bilmediğim kadar hoca değiştirildi.
      Pek çok yönetim bazen tekrar seçilip değiştirildi.
      Bu süre zarfında biliçli bir taraftar olduğunuz dönemde siz kendinizi ne kadar değiştirdiniz?
      Benim ne Başkanla nede T.direktörle herhangi bir tanışıklığım vede teşrik-i mesaim olmadı bugüne kadar..Hatta Trabzonspora başkan olmadan önce adını bile duymamıştım..Dolayısıyla kendileriyle kişisel hiçbir sorunum olamaz..

Meselemin yapmış oldukları icraatlarla olduğu bir önceki mesajımda da madde madde olarak belirttiğim gibi gayet sarihtir..

Bunun benim değişip değişmememle ne alakası olduğunu doğrusu anlıyamadım..

Ama illede merak ediyorsanız belirteyim..

Değişmedim ama geliştim..

Doğru bildiğim her konuda dimdik ve tavizsiz yoluma devam etmekteyim..Allah'ın izniyle...

Yorum

@forza61ts ...
        O yazıyı bu kadar benimseyip, hoşlandığınız ve sahiplendiğinize göre #70 No.lu mesajdaki cevabım sizin içinde geçerlidir...

Yorum

Yönetimi elerştiriken diliniz maşallah bayağı bir set oluyor ama iş sizi eleştirenlere gelince dirakt olarak karşı saldırıya geçiyor insannı tahrik ediyorsunuz.
          Acep nedendir?
          Eleştiriyi kaldıramayan biri neden eleştir, neyi eleştirir?
          Daha ılımlı bir şekilde konuşarak (ya da yazışarak) anlaşamaz mı insanlar?
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

bence de hep beraber atalım. zıya hoca ıcın degıl de bence yonetım ıcın bırseyler yapsak. hatta buna mustafa kecelı de dahl olsa. bence cok daha ıyı olur.

Yorum

Yönetimi elerştiriken diliniz maşallah bayağı bir set oluyor ama iş sizi eleştirenlere gelince dirakt olarak karşı saldırıya geçiyor insannı tahrik ediyorsunuz.
              Acep nedendir?
              Eleştiriyi kaldıramayan biri neden eleştir, neyi eleştirir?
              Daha ılımlı bir şekilde konuşarak (ya da yazışarak) anlaşamaz mı insanlar?
              Sizinde sonunda kabul ettiğiniz gibi ben yönetimi sadece "eleştirmiştim".

Ve de bunu yaparken hiçbir edepsizliğimde olmamıştı..

Edep ve ahkama uygun usul-erkan bilen her türlü eleştiriyede açığım..

Ben sadece yapılan edepsizliğe cevap verdim...

O zaman dilinize, kaleminize veya klavyenize hakim olacak ,başkalarının avukatlığına soyunup hemen tahrik olmayacaksınız...

Yorum

Haklısınız üstadım.
                Siz de haklısınız..
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maalesef bende bunu hiç anlamamışımdır.

Ne olursa olsun O bizim başkanımız muhabbetini yani.

Daha ne olacak ki zaten arkadaşım.

Olan olmuş. Bundan ötesi ligden düşeriz.

O zaman da bizim başkanımız olur değil mi?

Ayrıca bizim başkanımız lafıda sinir bozucu.

Hele başkanıma.... diye başlayan bir konu var.

O konunun başlığı iyice sinir bozucu.

Başkanıma nedir ya?

Kim olduğu önemli değil. Kim gelirse gelsin, başkanım filan demem zaten.

Geçin bunları.
                  Bravo Gökhan çok doğru bir noktaya parmak bastın.

Başkan dediğin nedir, hatta devlet bakanı, başbakan dediğin nedir ki yahu?.. Doğa üstü bir varlık ya da bir kutsiyet midir? Başkanlık mevkisinde olan adam bütün eleştiri ve saldırılara daha çok muhattap olmak zorundadır tabi ki, zaten onun için başkandır. Kardeşim senin istediğini söyleme hürriyetin var, sen haketmesen de bu hak sana verilmiş, sen de kullan bu hakkını işte konuş konuşabildiğin kadar, sanane adamın başkan olmasında da "başkana öyle hitap edilmez" triplerine giriyorsun. Yani sıradan insanlara istediğini diyeceksin de iş başkana geldi mi mevkisinden dolayı susacaksın ha, gülerim ben buna ancak. Vahdettin için bütün icraatlarına karşın hâlâ "ne de olsa o bizim padişahımız" denilmesinden ne farkı var ki bu söylemlerin. Herhalde eski teba geleneği ve mantığının acı bir yansıması oluyor bu durum.

Trabzonspor'a başkan olmakla adam olunmaz, adam olunmakla Trabzonspor'a başkan olunur. İdeal olanı budur yani...
                  Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

ortak bi msj bulalım belirli saat ayarlıyalım yapalım meiil bomberdımanımızı.. :d
                    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

lig durdu taraftarda durdu galiba yönetim yine milletin ağzına bal sürmeye devam ediyo yok stadmış yok şuymuş yık buymuş biz staddan önce şampiyonluk istiyoruz başarı istiyoruz stad yine yapılr ama şu anki yerine

Yorum

İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        biz staddan önce şampiyonluk istiyoruz başarı istiyoruz

+1967...

şunu tekrar belirtelim ki, kişilere değil renklere aşığız!

(UEFA)

Yorum

hayret edep ahlak dersleri durmuş ha bide şunu belirteyim benim düşünceme fikrime saygı duymamak acaba sizin tabirinizle edepsizlikmi oluyo çözemdimde
                          edpsizlik nedir ne yaptık video hoşuna gitmemiş olabilir karşındaki insanı tanımadan EDEPSİZ YAKIŞTIRMASINI YAPARSAN ASIL BU EDEPSİZLİKTİR O VİDEONUN NERESİ EDEPSİZ BUNUDA BELİRTİRSEN MEMNUN OLURUM
                          HİÇ ESPİRİ ANLAYIŞIN YOKSA ONUDA BİLEMEM TABİKİ ODA SENİN SORUNUN

ama ne olursa olsun dediğim gibi karşındaki insanın ne olduğunu kim olduğunu
                          şahsiyetini bilmeden savaş baltalarını çekip edepsiz bilmem ne dersen çok ayıp edesin.

KİŞİ KENDİSİNİN AYNASIDIR

Yorum

Bir satır cümle için bir sayfa açıklama yapmak gerekiyor herhalde.
                            Birileri ifadeleri zorla ters tarafa çekiyor.
                            Bakın eleştiriye tahammül etmeden eleştirmenin hoş olmadığını yukarıda da belirttim bu bir..
                            İkinci olarak ben asla ve asla saldırı niteliği taşıyan bir yazı yazmadım, aksine daha ılımlı bir tepki vermemiz gerektiğini belirttim. Eleştirirken dozu aşmamız gerektiğini belirttim. Ki bu beni savaştan daha çok barış yanlısı biri yapar.
                            Ayrıca ben hiçkimseye edepsizlik etfetmedim, bu da ayrı.
                            Eleştirinin dozunu aştığını, edep sınırlarını zorladığını yazdım.
                            Bu o eleştirinin edepsiz olduğu anlamına gelmez (tam olarak). Hele eleştiren ya da yüklenen kişinin edepsiz olduğu anlamına hiç gelmez. Alakası olmasa da bunu size küçük bir hikaye ile anlatayım ben, siz yine de istediğiniz tarafa çekebilirsiniz.

"İbrahim Bin Ethem'e sorarlar..
                            -Namz kılmayan Kafir midir?
                            Ve o da cevap verir..
                            -Hayır, ama kafirler namaz kılmaz.."

Ben fikrime yine de
                            sadığım. O video bana göre edep sınırlarını zorlamıştır (tekrar ediyorum Bu videoyu yapan kişinin edepsiz olduğu anlamına gelmez. Neden gelmediğini anlamayan arkadaşlarım yukarıdaki kısa hikayeyi anlayana kadar okuyabilirler).

Hakeza şahsa yönelik hiçbir athamda bulunmadığım da gayet açık ve nettir.
                            Yeter ki yazdıklarımı art niyet ile okumayın (Açıklamazsam olay çıkıyor. Hemen söyleyeyim BU sön cümlemden de Sayın erol-61 sizin art niyetli olduğunuz sonucuna varılmaz).

---

Eğer dilerseniz bu işi karşılıklı sataşmalarda ve laf atmalardan çıkarıp birlikte nasıl hareket edeceğimizi tartışalım.
                            Zira ben de bu yönetime tepkiliyip.
                            Ben de bu hocayı istemiyorum.
                            Her kötü sonuç ya da rezil bir futbol ile gelen yalancı bir galibiyet benim de içime dokunuyor.
                            En son Kasım Hilal tarafından düzenlendi; 13.04.2007, 22:23.
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X