Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BSL 4. Hafta | Trabzonspor MP 71 - 83 Darüşşafaka Doğuş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kadar geniş bir havuzdan bu kadar esnek bir transfer takviminde parkede doğru 5 i bulmamak bana aptallık gibi geliyor

Hep üzerine koymamız gerekirken üzerindinkini de alıyoruz

Ciddi yönetici sıkıntısı çekiyoruz her kulvarda

Şu videoyu seyredin. "Geçen sene Eurocup'ta ilk 16'ya kaldık" diyor. Ya dili sürçüyor ya da bilerek yanlış bilgi veriyor. Geçen sene son 32'de elendik. Eurochallenge'da 13'te 13 diyor... 11. maçta Enisey deplasmanında kaybettik. Hadi bunlar neyse, insanoğlu şaşırabilir.

Taraftar başarı bekler diyor. Üç sezonda bir defa play-off yapabildik. Hedef buysa (Bu sezonki play-off hedefini de burada söylüyor) sadece bir defa yakaladık onu.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 31.10.2016, 18:23.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Sağlam bir yerli PG'miz olsaydı Moody benchten getirip kullanabirmiydik bu takıldı kafama. Ne dersin Oğuz?

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu videoyu seyredin. "Geçen sene Eurocup'ta ilk 16'ya kaldık" diyor. Ya dili sürçüyor ya da bilerek yanlış bilgi veriyor. Geçen sene son 32'de elendik. Eurochallenge'da 13'te 13 diyor... 11. maçta Enisey deplasmanında kaybettik. Hadi bunlar neyse, insanoğlu şaşırabilir.

Taraftar başarı bekler diyor. Üç sezonda bir defa play-off yapabildik. Hedef buysa (Bu sezonki play-off hedefini de burada söylüyor) sadece bir defa yakaladık onu.
        Benim çözemediğim şu: bizim bütçemiz ne kadar mesela?? Bu bütçeyle neler yapabiliriz ne yapmamız lazım?? Elbet bir sırp takımı gibi olamayabiliriz ama en azından bir karşıyaka banvit olmak bizim için çok mu zor??

Yorum

trabzon basket yuzunden kucuk kızımı trabzonspor tutmaya razı edemıyorum .resmen dalga gecıyor ezık takım dıye...futbolu sevmıyor okulun basket takımında ama maalesef trabzon basket rezıllerı oynuyor.duzgun bır sponsor ıle yola devam edılmelı yada kenara cekılsınler
          Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
          Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
          NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sağlam bir yerli PG'miz olsaydı Moody benchten getirip kullanabirmiydik bu takıldı kafama. Ne dersin Oğuz?
            KSK'nin Dillard'ı kullandığı gibi mi Agah?
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Ama o zaman ben de "Madem bu kadar iyi yerli guard alabiliyordun da yabancı hakkını neden tek özelliği rasta saçları olan vasıfsız bir vatandaştan yana kullandın?" diye sorarım...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

Evet, Dillard gibi olabilir.

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ama o zaman ben de "Madem bu kadar iyi yerli guard alabiliyordun da yabancı hakkını neden tek özelliği rasta saçları olan vasıfsız bir vatandaştan yana kullandın?" diye sorarım...
                Şimdi Moody'ı ben takıma almazdım ama alındıktan sonra bu şekilde oyuna katkı verirmiydi onu merak ediyorum.

Yorum

Kadji'nin blokları listede yok. Seçicilerin kafası iyiydi herhalde...

Yorum

Dwight Hardy, Trabzonspor formasıyla çıktığı 105. resmi maç olan Darüşşafaka karşılaşmasında 300. asistini yaptı.

Yorum

İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim çözemediğim şu: bizim bütçemiz ne kadar mesela?? Bu bütçeyle neler yapabiliriz ne yapmamız lazım?? Elbet bir sırp takımı gibi olamayabiliriz ama en azından bir karşıyaka banvit olmak bizim için çok mu zor??
                      Zor dostum.

Kesin düşecek gözüyle baktığımız Kolejliler'in maç öncesi resmi sitesindeki şu habere bakın lütfen:

Bir de Euroleague şampiyonu Galatasaray'a:

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague beşinci hafta maçında 03 Kasım 2016, Perşembe günü Real Madrid ile karşı karşıya geliyor. Barclaycard Center’daki mücadele saat 23:00’te başlayacak ve LigTV 3’ten naklen yayınlanacak.

Bu da Banvit sayfaları:

Koçlarının açıklamalarını paylaşıyorlar: http://www.banvitbasketbol.com/haber...ruzkolay-degil

2008'den beri profesyonel liglerdeyiz. Ben hiç hatırlamıyorum Trabzonspor'un böyle bir maç önü rakip analizi yayınladığını.

Yorum

Zor dostum.

Kesin düşecek gözüyle baktığımız Kolejliler'in maç öncesi resmi sitesindeki şu habere bakın lütfen:

Bir de Euroleague şampiyonu Galatasaray'a:

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague beşinci hafta maçında 03 Kasım 2016, Perşembe günü Real Madrid ile karşı karşıya geliyor. Barclaycard Center’daki mücadele saat 23:00’te başlayacak ve LigTV 3’ten naklen yayınlanacak.

Bu da Banvit sayfaları:

Koçlarının açıklamalarını paylaşıyorlar: http://www.banvitbasketbol.com/haber...ruzkolay-degil

2008'den beri profesyonel liglerdeyiz. Ben hiç hatırlamıyorum Trabzonspor'un böyle bir maç önü rakip analizi yayınladığını.
                        Bizdekinin ise ne iş yaptığı belli değil, iki üç tane fotoğraf paylaşıp işini yaptığını düşünüyor. Peki bunlar neden oluyor, çalışan kişinin işin profesyoneli olmaması ve işi angarya olarak görmesinden. Sırf fotoğraf çekebiliyor diye hatır gönül işiyle birilerini göreve getirirsen olacağı budur işte.

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizdekinin ise ne iş yaptığı belli değil, iki üç tane fotoğraf paylaşıp işini yaptığını düşünüyor. Peki bunlar neden oluyor, çalışan kişinin işin profesyoneli olmaması ve işi angarya olarak görmesinden. Sırf fotoğraf çekebiliyor diye hatır gönül işiyle birilerini göreve getirirsen olacağı budur işte.
                          Trabzon basınının basketbolla imtihanı...

STOPER!

Yorum

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

Yorum

Keşke önceliğe sağ beki alsalardı,stoperi iyi kötü idare ediyorduk
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Trabzon basketbolla tanışalı 10 sene oldu ha bugün ha yarın dedin ama gram gelişme yok, çünkü tembel bu insanlar kimse kendini geliştirmeye çalışmıyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X