Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BSL 2. Hafta | Trabzonspor MP 85-89 Yeşilgiresun | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SeZon başlamadan bir taraflarımızı yırttık okben ile emircan'ı alın diye , ikisi bugun potamıZa 35 sayı bırakmış!!! Uzulmedim yemin ederim

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alt yaş kategorilerinde çok iyiyiz. Oraları da muhtemelen kimse önemsemiyor.

Yoksa oradan çıkınca Yumlular, Zekiler, Akbaşlar oluyor oyuncular da
      Bütün yaş kategorilerini vaktim oldukça takip ediyorum ama
      biz yeterince ilgilenmiyoruz gençlerimizi
      basketbol başlığında konu yine futbola gelecek ama
      Abdülkadir, yazıcı, Beşir , batuhan
      nerdeler ?
      Örnek Beşir ya abi burak dan sonra milyonlar yatırdık forvete bu çocuk geldi çat çat atmaya başladı biz ne yaptık yetersiz dedik ve kiraya verdik, tamam yetenek olarak bizdeki seviyede değil ama kardeşim bu taraftar ne yetenekler gördü milyonlar alıp 10 maç gol atamayan. Çocuk atıyor abi derdin nede gönderiyorsun !!!

abdulkadir 25 de başlar mesela oynamaya, çocuk klas abi oynat işte aklı ile oynuyor.şu ligde ömür kadar klas ve Zeki nadir oyuncu vardır ama neymiş efendim bir dünya bahane

yazıcı desen kaleye şut çekti diye haZırlık maçında girdikten 10 dakika sonra dışarı alınıyor Eyy ersun efendi haftalardır vurup vurup atamayan forvetlerin oyuncuların var !!!

batuhan mesela ya ben onun yerinde olsam isyan ederim Aytaç efendi oynuyor beni kiraya veriyorsun. Çocuk u21 e giderek kendini ispatladı bu hafta. Ama ersun efendi Aytaç gibi bir evladı varken neden Batuhan'ı tutsun ki dimi.

Bundan sonrası ne olacak ki aynı düzen devam eder
      mesela
      sergen yakupçebioğlu

gol makinası olsun düzen aynı olduğu için 3. Lig de soluğu alır.
      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
      HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alt yaş kategorilerinde çok iyiyiz. Oraları da muhtemelen kimse önemsemiyor.

Yoksa oradan çıkınca Yumlular, Zekiler, Akbaşlar oluyor oyuncular da
        en önemliside taraftarı kandırmak
        Yumlu dan yeteneklisi yok diyip 10 yıldır izletmek
        taraftarı buna inandırmak
        bize bunu öğrettiler, kafamıza soktular
        eğer yumlu kadar futbol dan anlayan yoksa
        ki yok ki gelmedi 10 yıldır
        altyapıyıda kapat
        Bu başarısızlıktır.
        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
        HAMİ AYAZ

Yorum

• 3 sayı sevdamızı hiç anlamadım, bu sevdadan erkenden vazgeçseydik bu halimizle rahata yenerdik.Nerdeyse bütün 3 lükleri kaçırdığımız halde 2. yarıya peşpeşe 4 3lükle başladık hepsini de kaçırdık...

Ribauntlarda da çok kötüydü dönen topların çoğunu onlar aldı. Ve çok yazık oldu 15 sayı farkı kapatıp öne geçip son saniyede yenilmek.
          30 numaralı oyuncuya yuh olsun, yazık yani son dklarda o fauller kaçar mı be adam !

Yorum

• son saniyede yedigimiz üclük mümkün degil baska Takim yemez. okadar belliydi ki.

Yorum

• Kadji basketbolcu diye kim bulup getirmisse Allaha havale ediyorum. Adam daha ayakta duramiyor. 7 hafta girmeden kovulur

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
              Beşirli/TRABZON

Yorum

• Dunden Notlarim (Ortaya Karisik)

Yogun bir haftanin ardindan ve Cekmece macindaki farkli maglubiyete ragmen sabah erkenden yola dustum. İcimde bir umut. Sezonun ilk maci ya... Hem futbol takimi da kotu gidiyor. Karsiyaka'yi, Usak'i, zamaninda Edirne'yi ornek gosteren bizim kusursuz ve her boku bilen hemşehrilerimiz salona akar diye dusunuyorum. Yok, milletin mactan haberi yok. Bu noktada bile "Ee sike var, ben maca gitmiyorum" diyen ama lafa gelince mangalda kul birakmayanlarin samimiyetsizligine mi uzulsem takimin yonetilmemesine mi...

Sehrin cani cehenneme demek en basiti. İnsanin dogup buyudugu topraklari, o toprak insaninin Bordo-Mavi'ye aidiyetini bilmesem umursamam. Ama olmuyor iste! Baskasinin derdiyle dertlenmek gereksizligini bir turlu terkedemiyorum. Kisacasi "Profesyonel" olamiyorum.

Mesela basketbolu hic bilmeyen ama kendini NBA takimi yonetiyormus gibi goren adamlara kiziyorum.

Senelerdir buyuk paralari carcur eden, istikrar medir bilmeyen, altyapida bile bircok hoca degistiren, A takim hedeflerini taraftara anlatmayan ve her sene takimi sezona kaosla sokan bir genel menajerin profesyonelligi bizde yok. "Trabzonspor taraftari essiz" mealinde iki aciklama yapip her seyi yoluna sokabilen kurnazligin gozunu seveyim.

Bandirma'ya gidiyoruz, Banvit'in menajeri ayaginiza saglik diyor. Bu adam yanimizdan yabanci gibi geciyor. Ustumuzde forma var be, senin takiminin taraftariyiz! Cekmece menajeri iki macta da bizi gorup Hosgeldiniz diyor. Bizimki? İlgi beklemiyoruz da insan bir iletisim kurar. Bu takima yansir. Yok... Oyuncu getir gotur...

Bak, takimda cok eksik var. Bu adamlara guvenemedigim icin "insallah birini gonderip yenisini getirirler" diyemiyorum.

Maca geleyim. Mactan once dedik ki;

1) 80lere cikacaksin.

2) Hucum ribaundu vermeyeceksin.

3) Savunmayi biraz canlandiracaksin. Bunu da boyali alanda yapman zor, kisalarn baskisi artmali.

Hangisini yapabildik?

İsim isim yazip icimi dokmeyi cok isterim. Nuri Bey cok dogru tespit etmis yukarida bas faili!

O ... iki senedir basketbol oy-na-mi-yor! Bunu anlamak icin iki sene daha mi gecsin?

Zaten uyuyamadim, ofkem dinmedi. Tabii ofkeden cok hayal kirikligi. Mesele yenmek de degil tam olarak: RUHSUZLUK.

Cok mu ileri gittim acaba. "Takim geri donerken ortaya karakter koydu" demeli miydim? Koymadi abi karakter filan. Senin dogal akisinda zaten bunu oynaman gerekiyor.

Acemilik... Bahane mi? Uc baba veteranin var. Zaten o ... olan buyuk adamlarla oynarken hep boyle pasiflesiyor. Djo, Kinsey, Green ve Wright. Son iki sene de o ... nin yanina boyle adamlar geldi ve hucum akmiyor. Neden? Cunku o ...., ...lik yapiyor!

Koc... Geçmişte yaptiklarini bilmesem inancim boyle keskin olmazdi. O da arayista. Eldeki malzemeden en iyisini cikarmaya çabalıyor. Ne kadar ekmek, o kadar kadar kofte iste...

Benzetmek gibi olmasin 2011-12'de takim kotu gidiyor, zamanin yoneticileri careyi kocu göndermekte buldular. Diller doktum, dedim en kritik mac (Antalya) oncesi koc degisir mi? Antalya'nin tek galibiyeti var. Neyse, Tolga Hoca'yi pazartesi gonderdiler. Maci 20 farkla kaybettik. Yeni hoca Halil Üner dedi ki "Takima yeni geldim, hic antrenman yapamadim".

Hakliydi, sen direkt rakibinle oynayacagin mac oncesi hoca degistirirsen bu bahaneye katlanacaksin. Ayni durum şimdi yasaniyor.

Uzun rotasyonu yaz boyunca tek adamla gectik, ikinci ve ucuncu adam ligin baslamasina dort gün kala geldi. Allah'tan Caleb kaliteli de siritmiyor, digerine lafim tukendi mac esnasinda. Atletizm katar dedik, tek beklentim buydu.

Diger konu... Hazirlik donemini bizimle geciren kaptanin aniden ayrilmasi. Detaya girmeyecegim, kadro kalitesini gectim ama sayica eksigiz.

Ama büyük profesyonel ne diyordu? "Kimsenin denemedigi bir seyi deniyoruz".

Yemin ediyorum, cok merak ettim; yazin ne denedin? Anlat bilelim. Uc ay boyunca kadro kuramamak nasil bir maharet ister?

Hatirladikca kalbim sıkışıyor. Yahu bunlar susuyor, millet de "Trabzonspor markasi yerlerde" diyor. Konuyu aciklamak bize dusuyor. Cikip dese ki "bizim bütçemiz su kadar. Yonetimle konuştuk, hedefimiz ligde kalmak." İnsanlar da ona gore hareket eder. Gerci hedef ne olursa olsun su maci almaliydik. Onlarin kocu da gec geldi. Onlarin dort yabancisi var. Onlarin da yerli derinligi yok. Peki niye zorlandik? Niye motive degiliz? Niye oyuncularin yuzu sirke satıyor?

Bir soru: Memorial yeni sponsorumuz mu?

Bir soru daha: Mac performanslarini gectim, kadro yapisi ve ihtiyaclarimiz dogrultusunda Kadji mi, Balashov mu?

Buraya girmek istemiyordum ama o ...'yi yazin guya Olympiakos, Fener, Tofas vs istemis. Hem de buy-out odeyecekmis. Kinsey'i Odom'u Kulig'i birak, o ...'yi takimda tut. Az bile yapiyor ... .

...

...

...

SVG nasil Josh Smith'in gozunun yasina bakmayip kapinin onune koydu, aynisini yapabiliyorsan seni alkislarim. Derim ki helal olsun. Ama yok... Bekleyip gorecegiz. Su mesajdaki ikinci maddeyi yaparsa sezon sonuna kadar susalim:

Artik Karsiyaka, Darüşşafaka ve Gs maclari var İBB'ye kadar. Cok zor...

Simdi İstanbul'a donus vakti. Belli mi olur, haftaya da isleri yoluna koyup icimden gelen durtuyle Karşıyaka deplasmani yaparim. Sonunda husran olacagini bile bile...
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 17.10.2016, 06:59.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Geçen yıl kadro da,takimin nerede ne yapacağını bilirdik. Bir takım oyunu vardı. İlk 5 hafta kaybettik ama kimseden küme dusermiyiz muhabbeti gelmedi. İlk haftadan başladık kume dusmenin iki numaralı adayiyiz diye.
                  Hardy takımı kafasında silmiş Skorer gard eser kalmamış. Takımın 3 luk yüzdesi berbat,pota altinda oynasak maçı alacağız inadına 3 luk deneme çabası.
                  Tekrar tekrar soruyorum kadji kim niye getirdi . Bir top basketbolcu'nun eline hiç mi yakışmaz

Beşirli/TRABZON

Yorum

• Hiç yakışmayan bir mağlubiyet,
                    takımı yakından takip eden,eksikleri görenler için sürpriz bir sonuç değildir belki ama rakibe bakıyorum,skora bakıyorum,hiç yakıştıramıyorum.Umarım bir an önce ortalama bir takım haline geliriz.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ibb macinakadar mac kazanma ihtimali yok bu takimin..ibb macida supheli..bu sene kesin yenebiliriz diyebilecegim iki klup best ve ted..isimiz hakikaten cok zor bu sene..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Kagit ustunde bakildiginda bu kadronun bu sene yarisabilecegi klupler ted best giresundu..ama dun 2.galbiyetini alan giresun bu 4 luden siyrilacaktir bu net ozellikle genc yerlileriyle bu sene cok iyi isler cikarcaklari belli oldu..ted i zaten bi kenara koyarsak best ile birlikde dusen 2.klup olmamak icin cekisiriz bu sene bence..bestin avantaji basketbol kulturu olan bi sehirde olmasi taraftar destegi dun ki atmosferi gordukden sonra bizim cok uzerimizde olcakdir..bu sene best duser biz duseriz orasi belli olmazda asil sorun bence klubun giderek erimesi bir menejerin elinde ve buna camianin sesiz kalmasi..arkadaslar emin olun basketbol ile az cok iliskisi olan herkes bu klupte nihat mala kadar menejerlik yapardi..klubun ekonomik sikintilari var eyvallahda her sene takimin yarisini gonderip yerine adamlar almak bi maliyet degil mi..ustelik aldigimiz yabancilarin cogu vasat alti, yerli kalitemizi saymiyorum bile cok dusuk..hadi trabzonspor yonetimi elini ayagini cekti basketboldan anliyoruzda hopikoglu buna nasil goz yumuyor anlamak mumkun degil , bu sene olmazsa bile bu anlayisla seneye kesin dusulur( bu sene dusmemiz kesin derdim de Allahdan ted gibi bir takim var ligde) ..ya medikalparkin onunde ki trabzonspor ismini kaldirsinlar yada adam gibi trabzonspora yakisan bir menejer getirsinler..trabzonspor ismi hangi alanda olursa olsun boyle hedefsiz amacsiz kalamaz..hopikoglu trabzonspor sevdasindan aglayan biriyim diyordu ozaman gerekeni yapsin derhal bu inat niye..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Lig de kalmak için 9-10 galibiyet lazım
                          Bakıyorum bakıyorum 10 galibiyet cikmamizi mucize
                          Biz ya dusecegiz ya da çizgiden donecegiz

Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            son saniyede yedigimiz üclük mümkün degil baska Takim yemez. okadar belliydi ki.
                            Son top konusunda bizden daha kötü bir takım var oda Efes. 3 sezondur son topta verdiğimiz maçları çıkarsak heralde mağlubiyet sayımız 3'te 1'e düşer.

Yorum

• Basket takimini hic izlemedim ama Oguz un ilk defa bu kadar agir yazisini okuyorum. Demek ki durum berbat
                              ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Oğuz'un "O ... iki senedir basketbol oy-na-mi-yor!" dediği adamı kovalım o zaman.
                                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X