Arkadaşın hayal gücü iyimiş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fb den yediği bklar yüzünden apar topar kovuldu, dediniz ya,İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu ersun dan bahsediyoruz ersun dan. hala daha güvenilirliği nedir bu adamın diye adamın yazdıklarına b*k atıyorsunuz.
ersun değil mi aleni teşvik primi alan
ersun değil mi tapelerde oyuncularla ilgili konuşmaları olan
ersun değil mi şikeci menecer metin korkmaz'ın en yakın arkadaşı.
ersun değil mi fb de yediği b*klar yüzünden apar topar kovulan.
hadi bunlara da yalan deyin. hikaye deyin.
sizlerin ersun seviciliğiniz gözlerinizi kör etmiş maalesef.
Ben tartışmayı bıraktım
Hayırlısı diyelim.
Bizimki burada düşünce paylaşımı, elimize birşey de geçmiyor.. Mutluluk ya da üzüntü harici..
Hayırlısı hakkımızda
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
Eyvallahİlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=12721]fatihhankaan[/MENTION]
amin...
gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi durumu vardır.
yaşayıp göreceğiz.
sağlık ve muhabbetle kalın...
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
bir insan basarısız olabilir, bu anlasılırda basarısız oldugunda ve istenmediginde neden böyle oyunlar yapılır anlamak güc....her türlü pislik, yalan iftira, seviyesizlik, camur atma neden bu sehrin topraklarında sinmiş, o bunu ypmıs para alıyomus siz tespit ettiniz yaa tebrikler....ıslak imza....
Yorum
-
Engram, belli ki scout ekibini koruma, kollama görevini üstlenmiş....
Bu sahiplenme de çok normal gözükmüyor...
Çakallar sarmış klübü belli ki.
Scout ekibine toz konduramaması da scoutcularla olan iletişiminden olsa gerek...
Alayınız defolun! Scout + Yanal!“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Ersun Yanal'ın çağ dışı futbol anlayışına sabır göstermenin bir manası yok
Ersun'un anlayışındaki takımlar bir kere deplasmanda kaybolmaya mahkumdur,
skor almak için tamamen futbolcunun ayağına kalırsın...
oyuncun beklenmedik bir şut, ekstra bir çalım atacak anca öyle -ölme eşeğim ölme-
şöyle Ersun Şenol Avcı'nın -Süper Lig- deplasman istatistiklerine bakalım:
Ersun -son 110 deplasman-
>35 galibiyet - %31,8
>27 beraberlik - %24,5
>48 mağlubiyet - %43,6
-şuanki durumumuzu tamamen kadro kalitesine bağlayan renktaşlarımın gönlü
hoş olsun diye bu sezonki 1G-1B-4M dışarıda tuttum-
Şenol -son 102 deplasman-
>48 G - %47
>31 B - %30,3
>23 M - %22,5
Avcı -son 111 deplasman-
>42 G - %37,8
>31 B - %27,9
>38 M - %34,2
hücum futbol anlayışı beklerle topu sağdan soldan 18'e şişirmek olan teknik direktörün
deplasman karnesinin böyle olması ise şaşırtıcı değil
başlamışken biraz daha yazayım...
2013/14 Ersun Yanal
içerde atılan gol: 47
deplasmanda: 25
2010/11 Şenol Güneş
içerde: 34
dep.: 35
2015/16 Şenol Güneş
içerde: 38
dep.: 37
2016/17 Abdullah Avcı
içerde: 14
dep.: 13
Bu rakamlar tesadüf olamaz ve rakamları yorumlayacak olursak:
>hem 10/11 sezonunda bizle hem de geçen sene bjk ile Şenol
sistemi oturmuş, göze hoş gelen futbol oynamıştır
>Başakşehir Avcı ile bu sezon tam anlamıyla Avrupa futbolu oynuyor
sistemin takımı olsa da 3 İstanbul takımı formasından birini giyiyor olsa 2.ye şuan
2 değil 7 puan fark atmış olurdu
bu 3 beğenilen takım içerde dışarda yakın performans göstermiş/gösteriyorken
Yanal'lı fb'de bariz fark var
bunun nedeni ise açık, takımının belli bir sistemi yok
Kadıköyde taraftarı, taraftarın etkisi ile hakemi arkasına alan fb ile
deplasmanlarda -özellikle 2. devre- fiziksel olarak dayak yiyen fb arasında baya fark vardı
Tüm bunların ışığında biz Akyazı'da baskın olalım yeter diyorsanız
ne fb'nin o kadro kalitesini kolay kolay yakalayabiliriz
ne de hakemlerden "ince kıyımlarla deplasman takımının direncini
kıracak" destek alabiliriz.
Deplasmanlar zaten Allah'a emanet.
Bunları iyi düşünmek lazım. Şimdiki puan tablosu ve oynadığımız kör dövüşünü
de katarsak sonuca kolayca varırız
Not=Şenol Güneş'i örnek vermem sadece kıyas içindir
yarın boşa çıksa gelmesini istemem
öyle bir algı oluşmuşki koskoca Trabzonspor sadece Ersun ve Şenol ile başarılı olabilir
Ersun ve Şenol hocalığı bıraksa kepenkleri indirecek arkadaşlar var
-şuan Ersun gitse kim gelecek diyen arkadaşlar da benim gözümde bu gruba dahildir- Trabzonspor artık bu 2 isimden sıyrılmalıdır
Yorum
-
Ersun Yanal'ı Aziz Yıldırım gibi bir adam kovmuşsa vardır bir hinlik, Burada kimse sevmez azizi ancak adam ne yaptıysa ( bu şikeyi savunduğum anlamına gelmez ama bu işler böyle dönüyor bizde ve adam kuralına göre oynadı biz hala onurlu şampiyonluklar alma yolunda en büyük adaylığa devam ediyoruz. kafalar değişmeli... ) fb nin başarısı içindi ve ersun hoca daki cevheri (!) fark etti ve paketledi.
Bi ders alamadık şu işlerden bi ders alamadık. İnsan bir vurulduğu yerden tekrar vurulur mu....yazık oluyor birileri dur demeli.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
kovduğu zaman da manidarİlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal'ı Aziz Yıldırım gibi bir adam kovmuşsa vardır bir hinlik, Burada kimse sevmez azizi ancak adam ne yaptıysa ( bu şikeyi savunduğum anlamına gelmez ama bu işler böyle dönüyor bizde ve adam kuralına göre oynadı biz hala onurlu şampiyonluklar alma yolunda en büyük adaylığa devam ediyoruz. kafalar değişmeli... ) fb nin başarısı içindi ve ersun hoca daki cevheri (!) fark etti ve paketledi.
Bi ders alamadık şu işlerden bi ders alamadık. İnsan bir vurulduğu yerden tekrar vurulur mu....yazık oluyor birileri dur demeli.
tam transferin en kızgın olduğu dönem
sezon açılacakken
ve geçen sezonu açık ara şampiyon yapmışken.
sizce aziz salak mı?
bu durum bile ersunun adını anarken iki kere düşünmek gerektiğini apaçık ortaya koymuyor mu?Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.
Yorum
-
...bakın yukarıda sözlerin içinde büyük anlamlar var. yıllarca burada yazdım, ancak ütopya, komplo teorisi olarak bakıldı...
Aziz ne diyor: "anladım ki şampiyonluk için başka şeyler gerekiyormuş bizde yaptık...."
bu lafın altından şunu çıkartabiliriz : "bizim de çok şampiyonluklarımız çalındı fb olarak biz de oyunu kuralına göre oynadık oynuyoruz, yağma yok..."
Durum bu ve biz hala onurlu, alınteri ile kazanılmış şampiyonluklar bekliyoruz...O temiz şampiyonluklar 30 yıl öncesinde kaldı kimse kusura bakmasın oyun başka kurallara göre oynanıyor artık ve bizim bu haksız şampiyonluk istemiyoruz sözlerimiz rakiplerin yorumcuları, taraftarları tarafından gülerek karşılanıyor...
Hoca'nın biri çıkıyor klubü istediği gibi yönetiyor, transferden rantı kapıyo...alan razı veren razı gelen razı...bu şekilde alengirli oyunla takıma katılan bir futbolcu takımda oynar mı. adam bakar tezgah kurulmuş tutmayın beni Barca'da....
Somut birkaç şey söylemek gerekirse : banka hesaplarına bakılsın Hoca'nın yurt dışı banka hesapları dahil olmak üzere o zaman ortaya herşey çıkar. Para akışları hesap hareketleri yaz dönemine, transfer dönemine geliyorsa bu işten para götürdüğü ortaya çıkmış olur.En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 30.11.2016, 21:18.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Hoca hakkında zamanında bir takımın teknik direktörlüğü için " bu adamım gelecek" tarzı bazı pazarlıkların içine girdiğine ilişkin haberler, iddialar da var...
Futbolda zevk, temaşa, eğlence, kariyer tarafını bitirip işi biryerlere adam tavsiye etme, şantaj işleri belli bir çıtayı geçmiş teknik adamlar için çok normal şeyler...birçok iş alanında da biryerlere torpille adam getirmek etik olmasa da en tepedeki ahlak abidesi siyasilerin dahi yaptığı normal şeyler...
Ancak bizdeki son durum doğru ise yapılan şey insanların, bir camianın adeta haklarının, umutlarının yenmesi, tabiri caizse dolandırılmasıdır.
Rant toplama ...vs. gibi mafyavari yöntemleri Trabzon'da ne zamandır Trabzonspor Teknik Direktörü yapmaya başladı. Adama yedirirler mi o rantı...Çok iddialı olacak ama adamı yedikleri ile yerler...
Söylenenlerin şaka olma olasılığını yüksek tutup Hoca'dan hiç haz etmediğimi de eklemek istiyorum .En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 30.11.2016, 21:39.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Hayalcilik veya sacmalik olarak degerlendiren arkadaslara soruyorum: Ya dogruysa?
Sadece "Para yedi, komisyon aldi" diyip bilmediğim sey icin gunahini alamam. Digerlerini onceden yazdık soyledik.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum