Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah Erata tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sözüm
    sabır sabır sabır diyenlere

siz hangi takımın taraftarı olduğunuzun farkında mısınız?

TARABZONSPOR'un 12 haftada 12 puanı var
    ve attığı gol de 7 yazıyla "yedi"
    neye, kime niçin sabır? bu durumdayken.

takımın puanı 20 21 bandında olur.
    attığı gol 18 20 civarında olur
    oynadığı oyunun bir şablonu olur
    o vakit hep beraber SABIR ederiz
    lakin
    12 maçta 12 puanı olan attığı gol 7 olan
    TARABZONSPOR'a
    hiç kimse sabır edemez, etmemeli.

şayet şimdi sabır edersek
    TRABZONSPOR'u
    sıradanlaştırırız ki bu bir efsanenin temeline dinamit atmaktır.
    Sabır sabır sabır diyenlerdenim.

Dortmund da sabır dedi ve birkaç yılda tekrar bu hale geldi... İsimleri mi bitti kümeye oynarlarken...

Biz yıllardır sabır etmeyip yap boz yaptığımız için mi her sene şampiyon oluyoruz...
    Sabır etmeyince elimize ne geçiyor..
    Sizin gibi insanların "evet benim istediğim oldu" demesinden başka ne karı var Trabzonsporumuza?

Eldeki ekonomik durum da düşünülürse, Ersun gidince hangi hocayı kaça nasıl alacaksınız?
    Hadi geldi diyelim, kaç oyuncunun bireysel performansı artacak da takımı maçlarda ipten alacak?

Kaç transfer yapabileceksiniz, hangi parayla, kimi nasıl ikna edeceksiniz?

Sabır etmezsek son 3-5 yılda 10 hoca değişmişiz... Gelinen durum bu..
    Yine aynı senaryoları yaşamak istemiyorsak SABIR EDECEĞİZ.

Hakemlerin göz göre göre elimizden aldığı planlardan sadece 3 maçı hakkıyla bize verseler şu an dediğiniz durumdaydık...
    Takımın isteği arzusu coşkusu yerinde...
    En çok şut çeken, en çok orta açan, pas yapan... Rakipten en hızlı top kapan ilk 3 takımdan birisiyiz.

Geriye sadece hücum zenginliği ve gol kaldı.. Onlar da zamanla olacaktır..

Ama sizin gibi sürekli o gitsin bu gelsin ooo o bize göre değil onun kaşı kara bunun şurası bela diye diye orta sıra takımı olduk..

Bırakın da biraz da sabır diyen taraftarın dediği olsun... Bakalım daha ne kadar kötü olabilir..

Eğer çok güçlüyseniz de gidin HAKEMLERİ hizaya getirin...
    Onlar insan gibi maç yönetseydi şu anda 20-25 puanla zirve ortağıydık ve biz bu tartışmaları hiç yapamayacaktık.
    Çünkü bizim taraftarımız SKOR TARAFTARI.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak fatihhankaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sabır sabır sabır diyenlerdenim.

Dortmund da sabır dedi ve birkaç yılda tekrar bu hale geldi... İsimleri mi bitti kümeye oynarlarken...

Biz yıllardır sabır etmeyip yap boz yaptığımız için mi her sene şampiyon oluyoruz...
      Sabır etmeyince elimize ne geçiyor..
      Sizin gibi insanların "evet benim istediğim oldu" demesinden başka ne karı var Trabzonsporumuza?

Eldeki ekonomik durum da düşünülürse, Ersun gidince hangi hocayı kaça nasıl alacaksınız?
      Hadi geldi diyelim, kaç oyuncunun bireysel performansı artacak da takımı maçlarda ipten alacak?

Kaç transfer yapabileceksiniz, hangi parayla, kimi nasıl ikna edeceksiniz?

Sabır etmezsek son 3-5 yılda 10 hoca değişmişiz... Gelinen durum bu..
      Yine aynı senaryoları yaşamak istemiyorsak SABIR EDECEĞİZ.

Hakemlerin göz göre göre elimizden aldığı planlardan sadece 3 maçı hakkıyla bize verseler şu an dediğiniz durumdaydık...
      Takımın isteği arzusu coşkusu yerinde...
      En çok şut çeken, en çok orta açan, pas yapan... Rakipten en hızlı top kapan ilk 3 takımdan birisiyiz.

Geriye sadece hücum zenginliği ve gol kaldı.. Onlar da zamanla olacaktır..

Ama sizin gibi sürekli o gitsin bu gelsin ooo o bize göre değil onun kaşı kara bunun şurası bela diye diye orta sıra takımı olduk..

Bırakın da biraz da sabır diyen taraftarın dediği olsun... Bakalım daha ne kadar kötü olabilir..

Eğer çok güçlüyseniz de gidin HAKEMLERİ hizaya getirin...
      Onlar insan gibi maç yönetseydi şu anda 20-25 puanla zirve ortağıydık ve biz bu tartışmaları hiç yapamayacaktık.
      Çünkü bizim taraftarımız SKOR TARAFTARI.

ben TS'un taraftarıyım isimlerin değil.
      hiç bir zaman o gitsin bu gelsinci olmadım.
      ersun gelene kadar karşıydım, geldi artık TD'üm dedim bu zamana kadar eleştiri yapmadım. ama görünen lüzum üzerine bu işi kıvıramadığı gün gibi ortaya çıkınca eyvallah edecek halim yok.
      ersun bu takımı "takım" yapamamıştır. 12 maç ve 12 puan. organize tek atak yok. eee neyine sabır edelim.

gelelim siz sabır sabır sabır diyenlere, Vahid Halilhodzic zamanı neredeydiniz, neredeydin. o zaman niye sabır sabır sabır demediniz, demedin.
      ben söyleyeyim.
      ismi Vahid, uyruğu boşnak yani yabancı olduğu için. türkiye'de genel anlamda ismi şişirilmediği, hatta ilk fırsatta ayağına çelme takıldığı için. arkasında kimse olmadığı için.
      takımın 7.haftada tek yenilgisi varken, savunması oturmaya başlamış iken bir maçta 3 gol yedi diye kovdurduğunuz, o zaman sabır demediğiniz için şimdi komik duruma düşüyorsunuz.
      şimdi sizlerin yaptığınız TS için sabır değil ersun için sabır oluyor.

gelelim dortmund mevzusuna, dortmund yeniden yapılanma sürecinde ismini kimsenin bilmediği ama işine sadık i bir TD'ü takımın başına getirdi ilk olarak. sonra küme hattına hiç inmeden orta sıralarda ama üzerine hep koyarak bu süreci tamamladı. haliyle herkes bu durumdan memnundu. ne zaman küme düşme potasına girdiler o planlamayı yapan hocalarıyla ayrılmak zorunda kaldılar. zaten hoca da durumun farkındaydı ve kendisi istedi ayrılmak. bizim durumla pek aynı değil gibi değil mi.

kovunca ne olacak, nasıl TD bulacaz diyorsunuz ya
      para mı var diyorsunuz ya
      favre örneğini vereyim hemen. hani nevZAT'ın sene başı almaya tenezzül etmediği, çok övdüğünüz favre nice'e gitmiş, haha forza ersun dediği zamanlar biz favre diyorduk. işte o favre şimdi fransa liginin lideri ve bizden daha az para harcayarak o kadroyu kurdu. işine aşık, planlı ve futbol bilgisi üst düzey bir hoca olduğu için nice'i hemen "takım" haline getirdi. fransa da yayıncı kuruluş için maç yorumlamıyordu yazın, oluşturacağı takımın planlarını yapıyordu. sonuç ortada.
      yani dünyada hoca kıtlığı yok. bulunur hem de daha ucuza.

hülasa
      sabır edelim etmesine de TS için sabır edelim. ersun için değil. ersun inanın futbol şevkini yitirmiş biri. TS ersun ile daha iyi olamaz. yumlu'yu berabere iken 90 + dakikalarda oyuna alan adamdan bu takıma hiç bir şey olmaz.
      zamanla siz de göreceksiniz bunları tabi efsunlanmamışsanız, umarım o zamana kadar iş işten geçmez.
      Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
      Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• Hangi sabir neyin sabri 12 mac 12 puan ne oynadigimiz belli degil 7 gol atmis takim sabirmis hadi ordan trabzonspor paf takimi oynasin su ligde ayni istatistigi yapardi zorlanmadan alistik sayenizde rezilliklere maglubiyetlere bugune kadar hocada gitmediyse yonetimde yerindeyse bu takim taraftarinin sabrinin gostergesidir ..2011 oncesi olsa gencler macindan sonra sehire sokulmazdi kimse, millet dua etsin futboldan sogudu spora kustude tepki vermiyor reaksiyon gostermiyor eskisi gibi bunun ekmegini yiyor yonetimde hocada..yenilgiyi aliskanlik haline getirmis takima rakipleri saygi duymaz cekinmez, trabzonspor beceriksiz yonetimler yuzunden bu duruma geldi giderek siradanlasiyor adina buyuklugune yakismiyor bu..haberler dogruysa yanalin istifa vermesi ustanin bunu kabul etmemesi tam bir isguzarlikdir..oyuncularla hocanin kimyasi tutmadi bunu gormek icin kor olmak lazim yanal da bunun farkinda saha kenarinda tepkisiz ruhsuz bir sekilde izliyor sadece zeki kim ki dun ki cocuk hocasina el kol hareketi yapabilcek cesareti buluyor hoca da buna tepkisiz kaliyor umrunda degil hocanin takim cunku saldim cayira mevlam kayira diyor ersun yonetimde buna canak tutuyor .herkes aklini basina alcak bu takimin adi trabzonspor elin karabugu tudor gibi basariya ac saha kenarinda oyunu yasayan bir hocayi lige yeni cikmasina yeni takim kurmasina ragmen bulup getiriyorsa sende bulup getirceksin yuzlerce adam var avrupada boyle .denenmisi ; sirf lucesku dedim secimi kazandim sonra lucesku variye dondurdum ismi olan biri olmasa beni tefe koyarlar diye getiriyorsan boyle dumur olursun taraftari da isyan ettirirsin iste..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

ben TS'un taraftarıyım isimlerin değil.
          hiç bir zaman o gitsin bu gelsinci olmadım.
          ersun gelene kadar karşıydım, geldi artık TD'üm dedim bu zamana kadar eleştiri yapmadım. ama görünen lüzum üzerine bu işi kıvıramadığı gün gibi ortaya çıkınca eyvallah edecek halim yok.
          ersun bu takımı "takım" yapamamıştır. 12 maç ve 12 puan. organize tek atak yok. eee neyine sabır edelim.

gelelim siz sabır sabır sabır diyenlere, Vahid Halilhodzic zamanı neredeydiniz, neredeydin. o zaman niye sabır sabır sabır demediniz, demedin.
          ben söyleyeyim.
          ismi Vahid, uyruğu boşnak yani yabancı olduğu için. türkiye'de genel anlamda ismi şişirilmediği, hatta ilk fırsatta ayağına çelme takıldığı için. arkasında kimse olmadığı için.
          takımın 7.haftada tek yenilgisi varken, savunması oturmaya başlamış iken bir maçta 3 gol yedi diye kovdurduğunuz, o zaman sabır demediğiniz için şimdi komik duruma düşüyorsunuz.
          şimdi sizlerin yaptığınız TS için sabır değil ersun için sabır oluyor.

gelelim dortmund mevzusuna, dortmund yeniden yapılanma sürecinde ismini kimsenin bilmediği ama işine sadık i bir TD'ü takımın başına getirdi ilk olarak. sonra küme hattına hiç inmeden orta sıralarda ama üzerine hep koyarak bu süreci tamamladı. haliyle herkes bu durumdan memnundu. ne zaman küme düşme potasına girdiler o planlamayı yapan hocalarıyla ayrılmak zorunda kaldılar. zaten hoca da durumun farkındaydı ve kendisi istedi ayrılmak. bizim durumla pek aynı değil gibi değil mi.

kovunca ne olacak, nasıl TD bulacaz diyorsunuz ya
          para mı var diyorsunuz ya
          favre örneğini vereyim hemen. hani nevZAT'ın sene başı almaya tenezzül etmediği, çok övdüğünüz favre nice'e gitmiş, haha forza ersun dediği zamanlar biz favre diyorduk. işte o favre şimdi fransa liginin lideri ve bizden daha az para harcayarak o kadroyu kurdu. işine aşık, planlı ve futbol bilgisi üst düzey bir hoca olduğu için nice'i hemen "takım" haline getirdi. fransa da yayıncı kuruluş için maç yorumlamıyordu yazın, oluşturacağı takımın planlarını yapıyordu. sonuç ortada.
          yani dünyada hoca kıtlığı yok. bulunur hem de daha ucuza.

hülasa
          sabır edelim etmesine de TS için sabır edelim. ersun için değil. ersun inanın futbol şevkini yitirmiş biri. TS ersun ile daha iyi olamaz. yumlu'yu berabere iken 90 + dakikalarda oyuna alan adamdan bu takıma hiç bir şey olmaz.
          zamanla siz de göreceksiniz bunları tabi efsunlanmamışsanız, umarım o zamana kadar iş işten geçmez.
          Birincisi,
          Şahsen ben, Şenol hocaya da, Vahid e de, şota ya da reşit e de Tolunay A da Vs Vs her birine istisnasız sabır dedim.
          Yap boz ile birşey olmayacağını gördüğüm için.
          Ve Ersun getirilirken de ( özellikle fenere gittikten ve bizim maçta genelde ki tavırlarından sonra) en istemeyen adamlardan birisiydim.. Ama getirildi.
          Eğer getieildiyse, yapacak birşey yok destek verilecek..

Ersun un iyi bir td olduğunu her kes biliyor.. Karakterini söylemiyorum.. Biz de td olarak iş yapmasını bekliyoruz.

Hele bir devre arası kamp görsün bu takım.. Biraz özgüven gelsin..

Bir de hakemlere bir çare bulunsun.. Ondan sonra konuşalım...

İkincisi Dortmund, clop döneminde şampiyonlar liginde oynarken de kümeye kalıyordu... Ama yine de ısrar edildi... Ve sonuç bu

Yeni gelen hocaya kaç hafta sabır edeceğiz... O da kendi takımını kurmak istemeyecek mi... Bu takım benim değil demeyecek mi?

Ona da alacak mıyız 11 topçu daha? Hangi parayla?

Sonra onun takımı da yakın oluncaya kadar iyi sonuçlar alacak mı?
          Hakemler TS nin değil de Ersun un karşısında değilse, değişmezlerse.
          Yeni hocaya kaç hafta sabır edeceğiz?

Sonra. Yine yeni yeniden yeni hoca mı?
          Sonra ona da yeni topçular mı?

Dinimiz de de var, sabrın sonu selamettir...

Bekleyelim.. Bir kere de bekleyelim.
          Keşke şota ya da Tolunay A Ünal A Hami ye Şenol A verseydik ama vermedik ve şimdi Ersun var ve ona sabır etmeliyiz..

Etmezsek yine başa saracağız...
          Eminim anlayacaksınız, tabi efsunlanmamışsanız eğer

Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk
            En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 30.11.2016, 19:50.

Yorum

Birincisi,
              Şahsen ben, Şenol hocaya da, Vahid e de, şota ya da reşit e de Tolunay A da Vs Vs her birine istisnasız sabır dedim.
              Yap boz ile birşey olmayacağını gördüğüm için.
              Ve Ersun getirilirken de ( özellikle fenere gittikten ve bizim maçta genelde ki tavırlarından sonra) en istemeyen adamlardan birisiydim.. Ama getirildi.
              Eğer getieildiyse, yapacak birşey yok destek verilecek..

Ersun un iyi bir td olduğunu her kes biliyor.. Karakterini söylemiyorum.. Biz de td olarak iş yapmasını bekliyoruz.

Hele bir devre arası kamp görsün bu takım.. Biraz özgüven gelsin..

Bir de hakemlere bir çare bulunsun.. Ondan sonra konuşalım...

İkincisi Dortmund, clop döneminde şampiyonlar liginde oynarken de kümeye kalıyordu... Ama yine de ısrar edildi... Ve sonuç bu

Yeni gelen hocaya kaç hafta sabır edeceğiz... O da kendi takımını kurmak istemeyecek mi... Bu takım benim değil demeyecek mi?

Ona da alacak mıyız 11 topçu daha? Hangi parayla?

Sonra onun takımı da yakın oluncaya kadar iyi sonuçlar alacak mı?
              Hakemler TS nin değil de Ersun un karşısında değilse, değişmezlerse.
              Yeni hocaya kaç hafta sabır edeceğiz?

Sonra. Yine yeni yeniden yeni hoca mı?
              Sonra ona da yeni topçular mı?

Dinimiz de de var, sabrın sonu selamettir...

Bekleyelim.. Bir kere de bekleyelim.
              Keşke şota ya da Tolunay A Ünal A Hami ye Şenol A verseydik ama vermedik ve şimdi Ersun var ve ona sabır etmeliyiz..

Etmezsek yine başa saracağız...
              Eminim anlayacaksınız, tabi efsunlanmamışsanız eğer

sabır edelim ama edilecek kişi var edilmeyecek kişi var. her şey gün gibi ortada değil mi.

ilk düğmeyi yanlış iliklersen doğruyu bulman imkansız ve zararın neresinden dönersen kardır...

alın size ersun gerçeği nedense her geldiğinde bu tip şeyler çıkıyor ortaya. neden rıza çalımbay'da şenol güneş de samet aybaba da böyle şeyler gündeme gelmiyor da hep ersun da oluyor bunlar.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz der ersun la sizi başbaşa bırakırım.

Yorum

sabır edelim ama edilecek kişi var edilmeyecek kişi var. her şey gün gibi ortada değil mi.

ilk düğmeyi yanlış iliklersen doğruyu bulman imkansız ve zararın neresinden dönersen kardır...

alın size ersun gerçeği nedense her geldiğinde bu tip şeyler çıkıyor ortaya. neden rıza çalımbay'da şenol güneş de samet aybaba da böyle şeyler gündeme gelmiyor da hep ersun da oluyor bunlar.

ateş olmayan yerden duman çıkmaz der ersun la sizi başbaşa bırakırım.

Kimdir bu engram, nasıl bir güvenilirliği vardır?

Yorum

• Getir Osman Özköylü'yü 2 sene sabredeyim,bir plan,proje olacağına inanıp 12 maçta 12 puana ses çıkarmayayım,sineye çekeyim.

İyi de sen ülkede en çok ücret alan bir kaç TD'den birisisin,şike olayından sonra iki düşman camiaya Hoca olacak kadar profesyonelsin,yani feleğin çemberinden geçmekle kalmamış,ip atlamışsın o çemberde,yılların bu işlerin içinde geçmiş,en iyi sen biliyorsun ki başka bir takımda olsan seni bu istatistikle kimse tutmazdı.
                  Laf değil icraat bekliyoruz Ersun Yanal.
                  • Memento mori

Yorum

yazıyor orda, sanırım okumamışsınız.
                    bugün her şeyin sorumlusu 9 scout üyesi seçilip görevlerine son verildi ya işte onlardan birinin tanıdığı.
                    kim olmasının ne önemi var. onu da anlayamadım. bunlar doğru mu yanlış mı. esas mesele bu. ve ben yüzde bi milyon bunların doğru olduğunu düşünüyorum.

adam gayet açık yazmış, araştırın bulun. ersunun oğlu kimdir. kimlerle ne işler yapar. bağlantıları kimlerdir.
                    yerel gazeteciler araştırsın bulsun haber yapsın diyecem ama onlar da bunları bildikleri halde haber yapamazlar. çünkü sistem o kadar pis ki böyle bir haber yaptıkları anda sistemin dışına atılırlar ve evlerine ekmek götüremezler.

Yorum

basdan asaga hikaye

en ufak belge olmayan yalanlari niye tasirlar
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

bugün her şeyin sorumlusu 9 scout üyesi seçilip görevlerine son verildi ya işte onlardan birinin tanıdığı.
                        kim olmasının ne önemi var. onu da anlayamadım. bunlar doğru mu yanlış mı. esas mesele bu. ve ben yüzde bi milyon bunların doğru olduğunu düşünüyorum.

adam gayet açık yazmış, araştırın bulun. ersunun oğlu kimdir. kimlerle ne işler yapar. bağlantıları kimlerdir.
                        yerel gazeteciler araştırsın bulsun haber yapsın diyecem ama onlar da bunları bildikleri halde haber yapamazlar. çünkü sistem o kadar pis ki böyle bir haber yaptıkları anda sistemin dışına atılırlar ve evlerine ekmek götüremezler.
                        Scout ekibini tanıyan mı? Suku Ersun bulmadı. Scout ekibi bizzat buldu. Şimdi de çıkmışlar rakamlar uçuk diye biliyor utanmadan bu şahıs.

Yorum

• Ben bu iddiaaların doğruluk payının yüksek olduğunu düşünüyorum.Bu adamın ilgili takımdan gönderilmesinin iddia odur ki Gençlerbirliği Baskanı'na Jimmy Durmaz'ı senden 5milyon €'ya alırım ama sende takımın başına Kemal Ö'yü getireceksin demiş.Ardından bunlar ilgili kulübün başkanının kulağına gitmiş ve nihayetinde defteri dürülmüş.
                          En son Hasanu tarafından düzenlendi; 30.11.2016, 22:20.
                          Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

Ben bu haberi kaçırmışım.. 9 scout u kovduk mu?

Onlardan birisinin bir tanıdığının akrabasının komşusu falan filan yazdı diye, sizde nasıl bu kadar kesin bir yargı oluşturdu acaba?

Masumiyet karinesi diye birşey vardır!? Bilir misiniz

Suçlu olduğu ispat edilip karar verilene kadar, herkes masumdur...

Ki bizim ülkemizde delil bile olsa, adamına göre masumluk ve suçluluk vardır..

Trabzonspor, bakkal değildir ki, böyle kafasına göre sağa sola bu meblaları dağıtabilsin..
                            Dağıtabiliyorsa o da ayrıca araştırılmalıdır.. Ki hem resmi hem de özerk denetçiler tarafından sıklıkla denetlenir kulüpler..Ya da ben öyle biliyorum, ya da bize böyle diyorlar..

Sadece görüntü, ses kaydı, mali tablo gibi evrak ve delil olmadan yapılan ithamlara inanmayın derim.. Nacizane önerim... Yalansa, günaha ortak olursunuz

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Scout ekibini tanıyan mı? Suku Ersun bulmadı. Scout ekibi bizzat buldu. Şimdi de çıkmışlar rakamlar uçuk diye biliyor utanmadan bu şahıs.

yahu ersun dan bahsediyoruz ersun dan. hala daha güvenilirliği nedir bu adamın diye adamın yazdıklarına b*k atıyorsunuz.

ersun değil mi aleni teşvik primi alan
                              ersun değil mi tapelerde oyuncularla ilgili konuşmaları olan
                              ersun değil mi şikeci menecer metin korkmaz'ın en yakın arkadaşı.
                              ersun değil mi fb de yediği b*klar yüzünden apar topar kovulan.

hadi bunlara da yalan deyin. hikaye deyin.
                              sizlerin ersun seviciliğiniz gözlerinizi kör etmiş maalesef.

Yorum

Ben bu haberi kaçırmışım.. 9 scout u kovduk mu?

Onlardan birisinin bir tanıdığının akrabasının komşusu falan filan yazdı diye, sizde nasıl bu kadar kesin bir yargı oluşturdu acaba?

Masumiyet karinesi diye birşey vardır!? Bilir misiniz

Suçlu olduğu ispat edilip karar verilene kadar, herkes masumdur...

Ki bizim ülkemizde delil bile olsa, adamına göre masumluk ve suçluluk vardır..

Trabzonspor, bakkal değildir ki, böyle kafasına göre sağa sola bu meblaları dağıtabilsin..
                                Dağıtabiliyorsa o da ayrıca araştırılmalıdır.. Ki hem resmi hem de özerk denetçiler tarafından sıklıkla denetlenir kulüpler..Ya da ben öyle biliyorum, ya da bize böyle diyorlar..

Sadece görüntü, ses kaydı, mali tablo gibi evrak ve delil olmadan yapılan ithamlara inanmayın derim.. Nacizane önerim... Yalansa, günaha ortak olursunuz

evet bugün itibarı ile görevlerine son verildi. sadece 3 kişi kaldı scout da.
                                [MENTION=50843]Hasanu[/MENTION] arkadaşın yazdıklarına da bir bakın bana inanmadınız.

bunlar sadece bilinenler. bilinmeyen daha neler vardır ersun hakkında kim bilir.

siz benim sadece o arkadaşın yazdıklarına göre ersun hakkında yargıda bulunduğumu nerden çıkardınız ki. sadece en güncel bunlar oldukları için attım buraya.
                                En son Emrah Erata tarafından düzenlendi; 30.11.2016, 20:32.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim