Takım küme düşmeden harcanan onca para boşa gitmeden artık olması gereken olay 5 haftada -7 averaj takım 3 gol atmış 10 gol yemiş bu rezilliğin baş mimarı ersun yanal bir an önce gitmeli
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal İstifa Etmeli mi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ovvvvvv hamiyi neden yolladık ozaman ? veya sadi hocayı ? bu sorduğun soruyu başkana sor bana değilİlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkası gelince Suk gol kralı mı olacak? Onur panter mi kesilecek? Yumlu Pique'ye mi dönüşecek?
Yorum
-
Ersun Yanal kalsin Yumlu forvet Akbas Sol Bek M.Demir ve Ekiciyle sahada 9 kisi oynariz. Tapin siz adama hala ne yapti bu adam neyine tapiyosunuz anlamiyorum paralari indirirkenİlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkası gelince Suk gol kralı mı olacak? Onur panter mi kesilecek? Yumlu Pique'ye mi dönüşecek?
Yorum
-
Değişiklik isteyen sensin ve bunun güzel bir açıklaması olmalı,futbolcular evrim mi geçirecek? Yarın Mourinho geldi diyelim, ne olur ki?İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleovvvvvv hamiyi neden yolladık ozaman ? veya sadi hocayı ? bu sorduğun soruyu başkana sor bana değil...Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
açıklaması basit orta yapabilen nadir adam ibanez oynayacakİlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğişiklik isteyen sensin ve bunun güzel bir açıklaması olmalı,futbolcular evrim mi geçirecek? Yarın Mourinho geldi diyelim, ne olur ki?
aytaç gibi futbol fakiri değil onazi oynayacak
takımın tek içe kat eden oyuncusu castiilo oynayacak
yumlu değil akakpo oynayacak
m.demir değil ndoye veya ramil oynayacak çünkü hiç kimse m.demirden kötü oynayamaz
takımın sahada bir planı olacak 6 haftadır bir tek organize atağı olmazmı bir takımın işte oda olacak
bunları yapan kişiyede hoca denecek
Yorum
-
Hocam hala daha buraya ertugrul sağlam yazacaksak şayet bırakın ersun yanal kalsın.İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtugrul Saglam Bursayi sampiyon yapti neden dusunulmez? Bu adam paralari alir antremana gec cikar zaten Trabzon medyadan uzak istedigini yap ne guzel
iyice sıçsın takımın ağzına da biz de kurtulalım, şehir de kurtulsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum